Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Shotin ment el az egéaz, Griffin max csere cb-k kell kövi szezonra. De rebuild évhez képest jók voltunk 😊
több mint 7 éve
Csak kéne már az a dislike gomb.Ki hol nézi amúgy a meccset?írj rá Bundira 😊
Én szereztem egy kecót estére. Emberek nincsenek viszont internet meg TV van. Most itt ülök egyedül, mint valami kretén, és alkoholmentes citromos sörrel hangolok a meccsre!
Gyertek eredménykövetőzni!
akdestroyer
gordon
több mint 7 éve
Ki hol nézi amúgy a meccset?írj rá Bundira 😊
Én szereztem egy kecót estére. Emberek nincsenek viszont internet meg TV van. Most itt ülök egyedül, mint valami kretén, és alkoholmentes citromos sörrel hangolok a meccsre!
akdestroyer
több mint 7 éve
Ki hol nézi amúgy a meccset?
akdestroyer

küldjek kurvákat? vendégem vagy 😀
több mint 7 éve
Ki hol nézi amúgy a meccset?2 napja azt álmodtam, hogy RW dob egy utolsó perces homály interceptiont a redzoneban az egyenlítésért támadva... Csak azért írom ide, mert akkor úgyse jön be 😀 (ha meg igen, utólag nem hiszi el senki)
akdestroyer
több mint 7 éve
Ki hol nézi amúgy a meccset? Én szereztem egy kecót estére. Emberek nincsenek viszont internet meg TV van. Most itt ülök egyedül, mint valami kretén, és alkoholmentes citromos sörrel hangolok a meccsre!
több mint 7 éve
Lockett nek jó szezonja volt, de 900 yard meg 10 td az nem all pro szint.Ez az összes ilyen szavazásnak a rákfenéje. Nem csak teljesítményt mér, hanem mennyiséget ill. szabad szemmel is észrevehető hype-ot is.
Carsonnak is jó szezonja volt, de ki helyett tennéd be, Gurley, Elliott? Barkley ráadásul kis is maradt, akinek bőven jobb szezonja volt mint Carsonnak
kapitnono
Lockettnek egy runheavy offense-ben többedmagával egyenrangú 70 targetes elkapóként kell felvenni a versenyt olyan passheavy offensben vitézkedő no.1 WRekkel, akik 150-170 targettel számolhatnak, és az egész gameplan annyiból áll hogy julio-julio-julio. (Tetszőlegesen cserélhető a Thomas/Hopkins/AJGreen/Brown nevekkel)
Ez nem fer.
Amúgy ez van, tudom, el kell fogadni.
Csak úgy itthagyom:
Lockett 70 targetből szerzett 10 TD-t, és 960 yardot, M.Thomas 150 targetből 9/1400-ra volt képes.
17.0-ás átlaggal kap el, ami kiemelkedően egyedülálló (a top WR átlag 11-12), hozzá hasonló csak 1 név van: Tyreek Hill.
Nembaj, majd most a rájátszásban majd megmutatja! ^^
több mint 7 éve
Igen, ezert erdekes a probowl. Csak a legjobb 1 vagy 2 jatekos kerulhet be egy posztrol az elso csapatba, elitnek viszont poszttol fuggoen a legjobb 5-6 jatekost nevezhetjuk. Habar nem kerult be, de kb a kedvenc tamadom lett Carson.Lockett nek jó szezonja volt, de 900 yard meg 10 td az nem all pro szint.Nem tudom volt-e mar, de 3 All-pro jatekosunk van iden.És aki nem lett all-pro de kurvára ott lenne a helye: Lockett és Carson.
1st team: Wagner (LB) es Dickson (P)
2nd team: Brown (LT)
undisputedly
Nem tudom pl Tylerre milyen ratinggel kellett volna dobálni hogy komolyan vegyék.
akdestroyer
Carsonnak is jó szezonja volt, de ki helyett tennéd be, Gurley, Elliott? Barkley ráadásul kis is maradt, akinek bőven jobb szezonja volt mint Carsonnak
kapitnono
több mint 7 éve
Reméljük Gregory hozza a büntis (facemask, offside, latehit, stb.) formáját 😀azt a formát lassan már nem ő hozza, hanem a bírók, lassan már szegény csávó ha hozzáér az irányítóhoz, azt befújják. még akkor is, ha torzón csinálja a szerelést, és a labda még az irányító kezében van.
braxa88
több mint 7 éve
Lockett nek jó szezonja volt, de 900 yard meg 10 td az nem all pro szint.Nem tudom volt-e mar, de 3 All-pro jatekosunk van iden.És aki nem lett all-pro de kurvára ott lenne a helye: Lockett és Carson.
undisputedly
Nem tudom pl Tylerre milyen ratinggel kellett volna dobálni hogy komolyan vegyék.
akdestroyer

több mint 7 éve
Szép szezon mindkettő, de nagyon nem allproNem tudom volt-e mar, de 3 All-pro jatekosunk van iden.És aki nem lett all-pro de kurvára ott lenne a helye: Lockett és Carson.
undisputedly
akdestroyer
több mint 7 éve
Nem tudom volt-e mar, de 3 All-pro jatekosunk van iden.És aki nem lett all-pro de kurvára ott lenne a helye: Lockett és Carson.
undisputedly
több mint 7 éve
Nem tudom volt-e mar, de 3 All-pro jatekosunk van iden.1st team: Wagner (LB) es Dickson (P)
több mint 7 éve
rowi
9
igen, ha ugyanazt játszaná a csapat, akkor igen. de mindannyiunk szerencséjére nem😊Amugy jo cikk, gratulalok, latszik, hogy utanaolvastal, en a magam reszerol koszonom, hogy ilyen alapos irassal nepszerusited a csapatot. P-Rich es Graham ketten egyutt a tavalyi passzolt yardok es elkapott TD-k 30 es 50%-at adtak, igy ketten egyutt jelentos kieses voltak 😊jogerő a többsége, de akkor mi maradna divisionalra?😊Seahawks oldali beharangozó a mai meccshez @rowi tollából.Van benne par kiegeszitendo dolog (pl.: Avril is elment aki az egyik legjobb edge rusherunk volt, P-Rich is aki 6 TD-t jegyzett tavaly, plusz Clark sosem volt LoB), de amugy nem rossz. Teljes kepet nem ad, mert kihagyta a legfontosabb katalizatorat a sikernek:
fuzovelkifele.com/2019/01/a-seattle-paradoxonra-nincs-megoldas/
katonadani
Kib@sztunk 3 embert: Sherm, Bennett es Cable.
undisputedly
clarknál azt hittem, hogy az LoB védelemmel sikerült jól fogalmaznom, de lehet átjavítom LoB-félére. P-Rich annyire nem súlyos hiány sztem, főleg így Moore-ral, Cable-ről meg inkább hallgatok...
rowi
undisputedly
(köszi😊 )
Szerkesztette: rowi
több mint 7 éve
Amugy jo cikk, gratulalok, latszik, hogy utanaolvastal, en a magam reszerol koszonom, hogy ilyen alapos irassal nepszerusited a csapatot. P-Rich es Graham ketten egyutt a tavalyi passzolt yardok es elkapott TD-k 30 es 50%-at adtak, igy ketten egyutt jelentos kieses voltak 😊jogerő a többsége, de akkor mi maradna divisionalra?😊Seahawks oldali beharangozó a mai meccshez @rowi tollából.Van benne par kiegeszitendo dolog (pl.: Avril is elment aki az egyik legjobb edge rusherunk volt, P-Rich is aki 6 TD-t jegyzett tavaly, plusz Clark sosem volt LoB), de amugy nem rossz. Teljes kepet nem ad, mert kihagyta a legfontosabb katalizatorat a sikernek:
katonadani
undisputedly
clarknál azt hittem, hogy az LoB védelemmel sikerült jól fogalmaznom, de lehet átjavítom LoB-félére. P-Rich annyire nem súlyos hiány sztem, főleg így Moore-ral, Cable-ről meg inkább hallgatok...
rowi
több mint 7 éve
rowi
9
jogerő a többsége, de akkor mi maradna divisionalra?😊Seahawks oldali beharangozó a mai meccshez @rowi tollából.Van benne par kiegeszitendo dolog (pl.: Avril is elment aki az egyik legjobb edge rusherunk volt, P-Rich is aki 6 TD-t jegyzett tavaly, plusz Clark sosem volt LoB), de amugy nem rossz. Teljes kepet nem ad, mert kihagyta a legfontosabb katalizatorat a sikernek:
katonadani
undisputedly
több mint 7 éve
a kivágással rosszul fogalmaztam, távozás.Chancellort nem vagtuk ki (iden is fizetjuk azt hiszem, de o mar nem alkalmas jatekra, ennek ellenere ET-vel szemben ott van a palya szelen es segit a sracoknak. Igazi vezer)Sherman és Chancellor kivágása végülis csak az első-második mondatban van benne 😀Seahawks oldali beharangozó a mai meccshez @rowi tollából.Van benne par kiegeszitendo dolog (pl.: Avril is elment aki az egyik legjobb edge rusherunk volt, P-Rich is aki 6 TD-t jegyzett tavaly, plusz Clark sosem volt LoB), de amugy nem rossz. Teljes kepet nem ad, mert kihagyta a legfontosabb katalizatorat a sikernek:
katonadani
undisputedly
katonadani
Pontositanom kellett volna. Shermrol es Bennettrol csak annyit irtak, hogy elmentek, de azt nem emliti a cikk, hogy az oltozoi hangulat tavaly a beka segge alatt volt, leginkabb a fent nevezett 2 uriember aldasos tevekenysegenek koszonhetoen. Az o kivagasukkal/elengedesukkel a toxikussag js megszunt. Ez megert volna egy sort.
undisputedly
Mindenre kiterjedő beharangozót meg nem lehet írni, mert egyrészt napokig tartana megírni, másrészt ugyanennyi elolvasni, aminek semmi értelme 😊
több mint 7 éve
Chancellort nem vagtuk ki (iden is fizetjuk azt hiszem, de o mar nem alkalmas jatekra, ennek ellenere ET-vel szemben ott van a palya szelen es segit a sracoknak. Igazi vezer)Sherman és Chancellor kivágása végülis csak az első-második mondatban van benne 😀Seahawks oldali beharangozó a mai meccshez @rowi tollából.Van benne par kiegeszitendo dolog (pl.: Avril is elment aki az egyik legjobb edge rusherunk volt, P-Rich is aki 6 TD-t jegyzett tavaly, plusz Clark sosem volt LoB), de amugy nem rossz. Teljes kepet nem ad, mert kihagyta a legfontosabb katalizatorat a sikernek:
katonadani
undisputedly
katonadani
Pontositanom kellett volna. Shermrol es Bennettrol csak annyit irtak, hogy elmentek, de azt nem emliti a cikk, hogy az oltozoi hangulat tavaly a beka segge alatt volt, leginkabb a fent nevezett 2 uriember aldasos tevekenysegenek koszonhetoen. Az o kivagasukkal/elengedesukkel a toxikussag js megszunt. Ez megert volna egy sort.
több mint 7 éve
Sherman és Chancellor kivágása végülis csak az első-második mondatban van benne 😀Seahawks oldali beharangozó a mai meccshez @rowi tollából.Van benne par kiegeszitendo dolog (pl.: Avril is elment aki az egyik legjobb edge rusherunk volt, P-Rich is aki 6 TD-t jegyzett tavaly, plusz Clark sosem volt LoB), de amugy nem rossz. Teljes kepet nem ad, mert kihagyta a legfontosabb katalizatorat a sikernek:
katonadani
undisputedly
több mint 7 éve
Seahawks oldali beharangozó a mai meccshez @rowi tollából.Van benne par kiegeszitendo dolog (pl.: Avril is elment aki az egyik legjobb edge rusherunk volt, P-Rich is aki 6 TD-t jegyzett tavaly, plusz Clark sosem volt LoB), de amugy nem rossz. Teljes kepet nem ad, mert kihagyta a legfontosabb katalizatorat a sikernek:
katonadani
Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
ha a hawks meccsről van szó, akkor nem akarom azért teljesen elrontani a tervet, de szombat éjjel nem lesz nyitva a kandalló. soha nem is volt...Igen közben én is rájöttem 😊
rowi
több mint 7 éve
Seahawks oldali beharangozó a mai meccshez @rowi tollából. fuzovelkifele.com/2019/01/a-seattle-paradoxonra-nincs-megoldas/
Szerkesztette: katonadani
több mint 7 éve
rowi
9
Én költözés miatt + internet-TV hiányában valószínűleg a Kandallóból követem majd végig a találkozót, ugyanezen okból égek már úgy 2 hete csak takaréklángon.ha a hawks meccsről van szó, akkor nem akarom azért teljesen elrontani a tervet, de szombat éjjel nem lesz nyitva a kandalló. soha nem is volt...
De csak itt a fórumon, amúgy PLAYOFF TIME BABY!
Simán van esélyünk továbbmenni is!
Számomra a szombat este fő kérdése, hogy mire megyünk a futással az ellenfél nemszar front7-jével szemben.
A labda másik oldalán ugyanez, azaz hogy szarrá fut-e Elliot?
Ami felénk billenti a mérleget:
1: A futójáték nullázása esetén Wilson még ez ellen a bivaly védelem ellen is meg tudja nyerni a meccset a levegőben. Dakben ugyanezt nem látom.
2: Playoff rutin
3: Odaát egy mélységi fegyver van akit le kell szedni, náluk meg matekozhatnak Baldwin és Lockett között.
4: Wagner
Ami feléjük:
1: Az OL és Lawrence témája. Ha megvédjük Wilsont, nagyon nagy előnyből mehetünk a W-ért, ha nagyon nem sikerül akkor ez az 1 pont ütheti kb. a mi 4-ünket.
akdestroyer
több mint 7 éve
Én költözés miatt + internet-TV hiányában valószínűleg a Kandallóból követem majd végig a találkozót, ugyanezen okból égek már úgy 2 hete csak takaréklángon.3. ponttal azért vitatkoznék, mert előző meccsen tért vissza hosszabb kihagyás után Tavon Austin akin meglepődnék ha 1-2 hosszabb passzal nem kínálnánk meg a meccsen 😀
De csak itt a fórumon, amúgy PLAYOFF TIME BABY!
Simán van esélyünk továbbmenni is!
Számomra a szombat este fő kérdése, hogy mire megyünk a futással az ellenfél nemszar front7-jével szemben.
A labda másik oldalán ugyanez, azaz hogy szarrá fut-e Elliot?
Ami felénk billenti a mérleget:
1: A futójáték nullázása esetén Wilson még ez ellen a bivaly védelem ellen is meg tudja nyerni a meccset a levegőben. Dakben ugyanezt nem látom.
2: Playoff rutin
3: Odaát egy mélységi fegyver van akit le kell szedni, náluk meg matekozhatnak Baldwin és Lockett között.
4: Wagner
Ami feléjük:
1: Az OL és Lawrence témája. Ha megvédjük Wilsont, nagyon nagy előnyből mehetünk a W-ért, ha nagyon nem sikerül akkor ez az 1 pont ütheti kb. a mi 4-ünket.
akdestroyer
Zeke szerintem nem fog kiemelkedő számokat hozni, 30-40 touch simán meglehet amiből sok 2-5 yardos,brusztolós haladás lesz Wagner ellen, és szerintem hawks is arra játszik, hogy futást egyétek utána Dak verje meg a hátsó részleget.