Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 132 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez itt 2 igencsak minőségi FCS UDFA igazolás! Ferguson és Christian a 2. legjobb elérhető WR és QB az idei másodvonalbeli felhozatalból.

twitter.com/ChrisShanafelt/status/1122283386654089216

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
Akkor úgy látszik egyedül maradok a véleményemmel, de nekem egy ipari katasztrófával volt egyenértékű a draft, és a Metcalf picken kívül csak sírni tudok.

Már a posztokat se értem, ilyen védőfal állomány mellett mindössze 1-1 pick megy DE/DT-re (abból is egy 7.kör), LB-re meg ellövünk kettőt is? WTF?

A Collier picknél legalább 4 nevet tudtam volna mondani, akit előbb húzok passrushba, mert egyszerűen jobb. A csávó 3 év alatt 4, 5, illetve 6 sackig jutott, és nem látom, hogy a profik között ez a szám mitől növekedne.
Clark kiválásával legalább évi 10sack/40hurry ment el, bakker, ki fog passzt siettetni?

A S pick dettó. Nem azért mert Adderley fan vagyok/voltam (bazdki a Chargers Adderley-James duója az új ET-Kam lesz), tőlem jöhetett volna Abram, Rapp vagy Thornhill is, de a Blair pick pont magyon nem tetszik.
Most a Bosszúállók előtt gyorsan levideóztam a csávót, és lehet tévedek, ez esetben javítsatok ki, de ő egy box safety, viszonylag nagy range-el, kurva nagyot tud ütni, és kurvajól szerel, tökéletesen illik a Chancellor-Hill-McDougald vonatra, csak mi nem ezt kerestük.
Most komolyan, ki fog turnovereket kiharcolni?
Kb 30perc highlightot néztem össze róla gyorsan, és érzésre kb 95%ban futás ellen láttam akcióban, (amiben tényleg jó, és látom benne az új Kam-et) ellenben passzjátékban egy hájlájtvideóba való leütött passz/turnovert sem tudott produkálni, az hogy mégis FS-ként nevezték csak valami elgépelés lehet. Kéne egy ballhawk ember hátra, (mert a TO mutatónk vicc lesz), és ő, hát nem az.

3/88-ra LB az megint WTF. A Griffin-projectet kukáztuk is?

A top100-on kívüli emberekről már nem volt időm nem volt készülni a draft előtt, így nem is nyilatkoznék, de örülök hogy pl a CB pick-el elégedettek vagytok.

De persze ne legyen igazam, én leszek a legboldogabb ha kiderül hogy olyat draftoltunk mint az utóbbi 7 évben egyszer sem, de egyenlőre nem vagyok derűlátó.

Ui: Ha valaki tud olyan videót, amin Blair FS-ként videlkedik, és lehúz vagy akár csak leüt labdát, az kérem ne tartsa magában.

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 132 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem tudom ki ez a a Hawaii WR (az még hagyján, de az nfl-com se), de azért köszönjük a felcserélésért adott jövő évi 6. körös picket érte. 😊
több mint 7 éve
feki Seattle Seahawks 79
6.Körünk egy képen:

braxa88
🤣🤣🤣
több mint 7 éve
Karácsony és DK újra Együtt. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
6.Körünk egy képen:
több mint 7 éve
Haynes vélemény?
Oszi
futásblokkolós guard
3 üveg mögé kellett
több mint 7 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Haynes vélemény?
több mint 7 éve
Amadi pick a kedvencem, nickel posztra egy playmaker. Coleman hiányát reméljük nem érezzük így meg.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Wr es az S pickek szerintem nagyon jok. Egyedul ezzel az LB huzassal nem tudok mit kezdeni.
undisputedly
Nagyon agilis és erős, nem vészesen lassú, volt nagyobb reachetek is a drafton 😊

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A Wr es az S pickek szerintem nagyon jok. Egyedul ezzel az LB huzassal nem tudok mit kezdeni.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 335 — Így remélem megfelelek nektek.....
Valami hasonló hangulatra emlékszem, mint amikor a LOB érkezett 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Hát ez a safety pick is bakker.... Még mindenki elérhető volt, aki "gyémánt"-nak számít. Méltó párja a DE pickünknek. No comment.
Baldwin is bazdmeg.

Most mindenki hagyjon.
akdestroyer
Nézz videókat Blairről, nekem bejön. agressziv, nagyot ütő, gyors, nagy range. Sokkal jobb lehet mint T2.

Carroll óriási arc 😀
több mint 7 éve
gedam 6 508
 mobile.twitter.com/Seahawks/status/1121992086155169792?s=19
steelwolf
😀
istenem
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 006 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 745 — Poloska confirmed
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
Hát ez a safety pick is bakker.... Még mindenki elérhető volt, aki "gyémánt"-nak számít. Méltó párja a DE pickünknek. No comment.
Baldwin is bazdmeg.

Most mindenki hagyjon.

több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 745 — Poloska confirmed
Mekkora próféta vagyok...
Tegnapi eredménykövetős:
"Tuti szedjük Metcalfot, hogy behúzzuk a marketinget"

Baldwin hír remélem nem igaz 😕
több mint 7 éve
ez vmi kikúrt módon undorítóan rossz hír.
most akkor kell még WR Metcalf után is.
több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 099

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Btw; Braxa, ha van idod, csinalhatnal egy draft/pick listat amit kituzetunk a topic tetejere, hogy konnyebb legyen emlekezni a kovetkezo napokban.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
 twitter.com/Seahawks/status/1121628391562551296
undisputedly
Kulturált család. Dehát kellett biztos menőzni instaliveba
braxa88
Talalt 😀

Masik link:
 www.seahawks.com/video/tcu-de-l-j-collier-gets-first-round-phone-call-from-seahawks

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
 twitter.com/Seahawks/status/1121628391562551296
undisputedly
Kulturált család. Dehát kellett biztos menőzni instaliveba
több mint 7 éve
több mint 7 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Szerintem a Collier family sem számított rá hogy kimegy a srác 1. körben mert még az árcédulát se érkeztek leszedni a sapiról.
Hogy milyen lesz a fickó? Mivel első körös, az nálunk nem egy életbiztosítás bust ellen.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.