Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Ez itt 2 igencsak minőségi FCS UDFA igazolás! Ferguson és Christian a 2. legjobb elérhető WR és QB az idei másodvonalbeli felhozatalból. twitter.com/ChrisShanafelt/status/1122283386654089216
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Akkor úgy látszik egyedül maradok a véleményemmel, de nekem egy ipari katasztrófával volt egyenértékű a draft, és a Metcalf picken kívül csak sírni tudok.Már a posztokat se értem, ilyen védőfal állomány mellett mindössze 1-1 pick megy DE/DT-re (abból is egy 7.kör), LB-re meg ellövünk kettőt is? WTF?
A Collier picknél legalább 4 nevet tudtam volna mondani, akit előbb húzok passrushba, mert egyszerűen jobb. A csávó 3 év alatt 4, 5, illetve 6 sackig jutott, és nem látom, hogy a profik között ez a szám mitől növekedne.
Clark kiválásával legalább évi 10sack/40hurry ment el, bakker, ki fog passzt siettetni?
A S pick dettó. Nem azért mert Adderley fan vagyok/voltam (bazdki a Chargers Adderley-James duója az új ET-Kam lesz), tőlem jöhetett volna Abram, Rapp vagy Thornhill is, de a Blair pick pont magyon nem tetszik.
Most a Bosszúállók előtt gyorsan levideóztam a csávót, és lehet tévedek, ez esetben javítsatok ki, de ő egy box safety, viszonylag nagy range-el, kurva nagyot tud ütni, és kurvajól szerel, tökéletesen illik a Chancellor-Hill-McDougald vonatra, csak mi nem ezt kerestük.
Most komolyan, ki fog turnovereket kiharcolni?
Kb 30perc highlightot néztem össze róla gyorsan, és érzésre kb 95%ban futás ellen láttam akcióban, (amiben tényleg jó, és látom benne az új Kam-et) ellenben passzjátékban egy hájlájtvideóba való leütött passz/turnovert sem tudott produkálni, az hogy mégis FS-ként nevezték csak valami elgépelés lehet. Kéne egy ballhawk ember hátra, (mert a TO mutatónk vicc lesz), és ő, hát nem az.
3/88-ra LB az megint WTF. A Griffin-projectet kukáztuk is?
A top100-on kívüli emberekről már nem volt időm nem volt készülni a draft előtt, így nem is nyilatkoznék, de örülök hogy pl a CB pick-el elégedettek vagytok.
De persze ne legyen igazam, én leszek a legboldogabb ha kiderül hogy olyat draftoltunk mint az utóbbi 7 évben egyszer sem, de egyenlőre nem vagyok derűlátó.
Ui: Ha valaki tud olyan videót, amin Blair FS-ként videlkedik, és lehúz vagy akár csak leüt labdát, az kérem ne tartsa magában.
több mint 7 éve
Nem tudom ki ez a a Hawaii WR (az még hagyján, de az nfl-com se), de azért köszönjük a felcserélésért adott jövő évi 6. körös picket érte. 😊
több mint 7 éve
Haynes vélemény?
több mint 7 éve
Amadi pick a kedvencem, nickel posztra egy playmaker. Coleman hiányát reméljük nem érezzük így meg.
több mint 7 éve
A Wr es az S pickek szerintem nagyon jok. Egyedul ezzel az LB huzassal nem tudok mit kezdeni.Nagyon agilis és erős, nem vészesen lassú, volt nagyobb reachetek is a drafton 😊
undisputedly

több mint 7 éve
A Wr es az S pickek szerintem nagyon jok. Egyedul ezzel az LB huzassal nem tudok mit kezdeni.
több mint 7 éve
Hát ez a safety pick is bakker.... Még mindenki elérhető volt, aki "gyémánt"-nak számít. Méltó párja a DE pickünknek. No comment.Nézz videókat Blairről, nekem bejön. agressziv, nagyot ütő, gyors, nagy range. Sokkal jobb lehet mint T2.
Baldwin is bazdmeg.
Most mindenki hagyjon.
akdestroyer
Carroll óriási arc 😀
több mint 7 éve
gedam
6 508
mobile.twitter.com/Seahawks/status/1121992086155169792?s=19😀
steelwolf
istenem
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Hát ez a safety pick is bakker.... Még mindenki elérhető volt, aki "gyémánt"-nak számít. Méltó párja a DE pickünknek. No comment.Baldwin is bazdmeg.
Most mindenki hagyjon.
több mint 7 éve
Mekkora próféta vagyok...Tegnapi eredménykövetős:
"Tuti szedjük Metcalfot, hogy behúzzuk a marketinget"
Baldwin hír remélem nem igaz 😕
több mint 7 éve
ez vmi kikúrt módon undorítóan rossz hír.most akkor kell még WR Metcalf után is.
több mint 7 éve
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Btw; Braxa, ha van idod, csinalhatnal egy draft/pick listat amit kituzetunk a topic tetejere, hogy konnyebb legyen emlekezni a kovetkezo napokban.Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Talalt 😀twitter.com/Seahawks/status/1121628391562551296Kulturált család. Dehát kellett biztos menőzni instaliveba
undisputedly
braxa88
Masik link:
www.seahawks.com/video/tcu-de-l-j-collier-gets-first-round-phone-call-from-seahawks
Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
twitter.com/Seahawks/status/1121628391562551296Kulturált család. Dehát kellett biztos menőzni instaliveba
undisputedly
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Szerintem a Collier family sem számított rá hogy kimegy a srác 1. körben mert még az árcédulát se érkeztek leszedni a sapiról.Hogy milyen lesz a fickó? Mivel első körös, az nálunk nem egy életbiztosítás bust ellen.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.