Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem Cable benne lesz 😀
több mint 6 éve
Nálad mi a top3? 😊Csak annyi talán, hogy így utólag, a JimmyG csere a top3 puszító balfaszságban benne van így frencsájz szinten. Pedig van miből meríteni.Nagyon messze van a top3tól
akdestroyer
braxa88
több mint 6 éve
Csak annyi talán, hogy így utólag, a JimmyG csere a top3 puszító balfaszságban benne van így frencsájz szinten. Pedig van miből meríteni.Nagyon messze van a top3tól
akdestroyer
több mint 6 éve
Csak annyi talán, hogy így utólag, a JimmyG csere a top3 puszító balfaszságban benne van így frencsájz szinten. Pedig van miből meríteni.
több mint 6 éve
Unger visszavonul.Mivel jàtszott nàlatok pàr évet, hàtha érdekel valakit itt is.
több mint 6 éve
Azert Ifedi helyere,melle versenytarsnak hozhatnank valakit, Fant masodik koros tenderen is jot derültema😃aztan nehogy valaki elvigye..plusz remelem meg a secondaryba hozunk FA-t nem a draftra hagyjuk.Amugy nagyon elore tekintve ET es Coleman nagy szerzodesevel jovore kinez 2plusz kompenzacios pick
több mint 6 éve
Brown-Iupati-Britt-Fluker-Ifedi.Azért volt nekünk egy szuper Drew Nowakunk is 😊
Ízlelgessük!
Mekkora upgrade ha arra gondolok hogy alig 3 éve volt még Fant-Blowinski-Britt-Sowell-Webb ötös is. 😀
Már csak RT kell, valami normális.
akdestroyer
több mint 6 éve
Brown-Iupati-Britt-Fluker-Ifedi.Ízlelgessük!
Mekkora upgrade ha arra gondolok hogy alig 3 éve volt még Fant-Blowinski-Britt-Sowell-Webb ötös is. 😀
Már csak RT kell, valami normális.
több mint 6 éve
Fixed.Fluker még egy évre a mienk, újabb pipa. Jó lesz ez.Van 3 üveg (fluker, iupati, simmons) megy 1
akdestroyerszarkurvajó (pocic) guard, reméljük sérülés nem lesz.
braxa88
több mint 6 éve
Iupati érkezik elvileg. Régen fasza G volt, ha jól emlékszem. Az elmúlt években nem tudom, hogy teljesített.otthon a kanapén elvolt, amíg nem játszott sérülés miatt
Duff
több mint 6 éve
Nyugi majd szétnézünk a kosarasok a gyeplabdázók meg a römizők között és rendben lesz a fal!Fluker még egy évre a mienk, újabb pipa. Jó lesz ez.Van 3 üveg (fluker, iupati, simmons) megy 1 szar (pocic) guard, reméljük sérülés nem lesz.
akdestroyer
braxa88
Kicsit komolyabban, nem olyan rossz kiindulás ez a felállás. Láttuk hogy mit jelent akár 1+másodperc is Wilsonnak.
CB frontra viszont keríteni kell mélységet.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Fluker még egy évre a mienk, újabb pipa. Jó lesz ez.Van 3 üveg (fluker, iupati, simmons) megy 1 szar (pocic) guard, reméljük sérülés nem lesz.
akdestroyer
több mint 6 éve
Iupati érkezik elvileg. Régen fasza G volt, ha jól emlékszem. Az elmúlt években nem tudom, hogy teljesített.Leginkább sérülékeny. Ha egészséges akkor Sweezyhez képest upgrade, de Fluker kell még és ők ketten kitesznek egy egészséges guardot.
Duff
több mint 6 éve
Iupati érkezik elvileg. Régen fasza G volt, ha jól emlékszem. Az elmúlt években nem tudom, hogy teljesített.
több mint 6 éve
Wright-nak örülök, Wagner még jobb ha ő is ott van mellette. Csak maradjon egészséges.Fluker meg jöjjön, illetve maradjon, mert a támadófal vele nem ugyanaz a kategória mint nélküle.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
A++Wright jön vissza.2év, 15M.
gabokocka
Ezigen!
braxa88
Ő az az unsung hero akinek simán oda adtam volna 10-12misit is.
Eddig nagyon elégedett vagyok az FA tevékenységgel (-Coleman elengedése).
több mint 6 éve
Jobb játékos, mint Kwon Alexander és felannyit kap, szép munka. Érdekelne, hogy nem értékelték a piacon vagy vissza akarr jönni. Sztem is-is.Sérüléssel megküzdött éve volt
gabokocka
több mint 6 éve
Jobb játékos, mint Kwon Alexander és felannyit kap, szép munka. Érdekelne, hogy nem értékelték a piacon vagy vissza akarr jönni. Sztem is-is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Wright jön vissza.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Szerintem a franchise egyik legjobb döntése volt mikor a Nikeval új mezeket csináltak. Annyira szürke egyszínű semmilyen volt az előző stílus.😥 😕A a fehér mez 0:25-nél, imádtam. 😥
twitter.com/Seahawks/status/1105931534446452738
braxa88
Duff
több mint 6 éve
😥 😕A a fehér mez 0:25-nél, imádtam. 😥
twitter.com/Seahawks/status/1105931534446452738
braxa88