Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 10 éve
(Szerk: a "biztos hibáznak a többiek is" elv pedig azért rizikós, mert a törpöknek pl elég, ha a Panthers jóllakik a playoff behúzásával, a többit el tudják kapni egyébként is, ha igyekeznek.)Az az érdekes, hogy a 3-1 sem lesz egyszerű a csapatoknak, aki megcsinálja, megy a po-ba, kiv. Dallas.
agent
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Oks:Folytatom a Szöszi-kampányt...😊Oké... folytasd.
nexion218
apeszos
22-31, 70,96%, 219 yard, 1 TD, 0 INT. Sok köze nem volt a meccshez (bár ebben nem kis szerepe volt a falunknak), de legalább el nem ment rajta.
DJax meg... Tudjátok, hogy rühellem Gruden Jr.-t, de sztem nem ő kérte meg Disónt, hogy vigye a labdát rossz írányba bő 20 yardon keresztül... Arcoskodás Level Up.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Elléphettünk volna.Mit mondhatnék, gratulálok.
Ezzel a Cowboys meccsel most sikerült megoldani, hogy must win lett a Bears meg a Bills is.
Illetve csak akkor nem, ha a "biztos hibáznak a többiek is" elv mentén haladunk tovább.
Aztán a végén két csoportrivális, ami az idegenbeli mérlegünket tekintve újfent ad okot sóhajokra.
Egyik ellenfelünk se szárnyal, Bills 6-6, Bears 5-7, a csoportot meg ismerjük, de annyira hullámzó a teljesítményünk, hogy jegyet kéne szedni rá a vidámparkban. Ebből kinézni egy négymeccses W streaket... hát... nem 2007 van.
(Szerk: a "biztos hibáznak a többiek is" elv pedig azért rizikós, mert a törpöknek pl elég, ha a Panthers jóllakik a playoff behúzásával, a többit el tudják kapni egyébként is, ha igyekeznek.)
Szerkesztette: agent T
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 10 éve
ez a DeSean Jackson nevű lény kicsit lefárasztott, küldjük már el valakiért cserébe aki hajlandó és szeretne is játszaniMinek? Majd Gruden őt is taccsra teszi. Hiszen van nekünk egy Andre Roberts, ő hajlandó és szeretne játszani.
sapka
Jackson-t gyűlöltem zöldben, és most sem a szívem csücske. De van egy olyan érzésem, hogy pont azt csinálja vele Gruden, mint Morrissal. Undorító természete van a jó DeSeannak, ám a legjobb elkapó nálunk, és a ligában sem épp utolsó. De majd Gruden megmutatja, hogy mégis..
több mint 10 éve
ez a DeSean Jackson nevű lény kicsit lefárasztott, küldjük már el valakiért cserébe aki hajlandó és szeretne is játszani
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Folytatom a Szöszi-kampányt...😊Oké... folytasd.
nexion218
több mint 10 éve
Ez meg mi volt? Nem alarjátok mégse a PO-t?
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
Folytatom a Szöszi-kampányt...😊mmqb.si.com/mmqb/2015/12/01/kirk-cousins-washington-nfl
Főleg az a rész az érdekes, ahol arról kezdenek írni, hogy pályán milyen viselkedést tanusít azokkal a csapattársakkal szemben, akik felé éppen nem dobott. Tudom, hogy nem adnak pontokat meg győzelmeket érte, de az attitűd és a csapattársi viszony akkor is nagyon fontos.
több mint 10 éve
Jó, akkor csak szőke. Monggyuk illent csinyát már 'skinsbe is, de az csak véletlen volt. Kicsúszott.. Nem vót jó a krumplileves. Azé'...Azér' mer' szőke és szimpi. Ez elég kell legyen....cmsimg.freep.com/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=C4&Date=20101026&Category=COL08&ArtNo=10260393&Ref=AR&MaxW=640&Border=0&MSU-vs-Missouri-proves-BCS-works
apeszos
sutianap
több mint 10 éve
cmsimg.freep.com/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=C4&Date=20101026&Category=COL08&ArtNo=10260393&Ref=AR&MaxW=640&Border=0&MSU-vs-Missouri-proves-BCS-worksAzér' mer' szőke és szimpi. Ez elég kell legyen....Nem. Biztosan nem.H)G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
» Cousins on the road: 5 TDs, eight INTs, 69.8 passer rating.
naaa ez vajon mitől lehet?
a, mert szar a gameplan
b, mert kuzin nagyon izgul
c, mert szar az edző
d, mert baszik ezekre a meccsekre a csapat
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
idegenbeli ellenfelek mérlege: 38-17 (69,1%)
hazai ellenfelek mérlege: 27-38 (41,5%)
Na, én nyertem?!? 😊
tomi-tomi
Még átgondolom miért nem, de addig is fogadd el a tényt 😊
sapka
apeszos

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Azér' mer' szőke és szimpi. Ez elég kell legyen....Nem. Biztosan nem.H)G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
Na, én nyertem?!? 😊
tomi-tomi
sapka
több mint 10 éve
Nem. Biztosan nem.H)G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
Na, én nyertem?!? 😊
tomi-tomi
több mint 10 éve
Sztem csak unokatestvérek...Pölö nem azonos a két szeméj, lehet ikrek?!?G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
hogyan?
sapka
sutianap
több mint 10 éve
H)G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
Na, én nyertem?!? 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
😊Pölö nem azonos a két szeméj, lehet ikrek?!?G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
hogyan?
sapka
sutianap
okés
több mint 10 éve
Pölö nem azonos a két szeméj, lehet ikrek?!?G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
hogyan?
sapka

több mint 10 éve
?!?G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos
sutianap
hogyan?
több mint 10 éve
G: a két állítás közt nincs logikai összefüggés» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
apeszos

több mint 10 éve
» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating.F: mindegyik
a, mert szar a gameplan
c, mert szar az edző
e, egyik sem
sapka
több mint 10 éve
» Cousins at home: 11 TDs, 2 INTs, 113 passer rating. » Cousins on the road: 5 TDs, eight INTs, 69.8 passer rating.
e, egyik sem
több mint 10 éve
azok az idők elmúltak, most gyön csak a vérzivatar, rémálom a toll utcába, fejetleség, futkosás, hasonlókAzért valljuk be: vannak napok, amikor a Redclowns-nak is lenne létjogosultsága...😀Egyetértek, én is szurkolok a Szöszinek, mondjuk én a draft óta 😊nemlássa hogy fölhő, Veresfőlhő
Szóval azóta, hogy minek ez ide, mert jön Griffin 😊
Tegnap hosszú ideje először komolyan élveztem a Skins meccset.
És igen, valóban kérdeztem, hogy mennyi a meccsjegy, de levettem a kérdést, mert rájöttem, hogy még nem tudható.. pedig jó lenne mennünk, hm? 😊
Apesz, nem tudom kibetűzni, hogy mi van azon a jövőbeli képen a Redskins helyén.. Redclouds? Redclowns? 😀
agent T
sutianap
nexion218

több mint 10 éve
Azért valljuk be: vannak napok, amikor a Redclowns-nak is lenne létjogosultsága...😀Egyetértek, én is szurkolok a Szöszinek, mondjuk én a draft óta 😊nemlássa hogy fölhő, Veresfőlhő
És igen, valóban kérdeztem, hogy mennyi a meccsjegy, de levettem a kérdést, mert rájöttem, hogy még nem tudható.. pedig jó lenne mennünk, hm? 😊
Apesz, nem tudom kibetűzni, hogy mi van azon a jövőbeli képen a Redskins helyén.. Redclouds? Redclowns? 😀
agent T
sutianap
több mint 10 éve
Egyetértek, én is szurkolok a Szöszinek, mondjuk én a draft óta 😊nemlássa hogy fölhő, Veresfőlhő
agent T

több mint 10 éve
Egyetértek, én is szurkolok a Szöszinek, mondjuk én a draft óta 😊Szóval azóta, hogy minek ez ide, mert jön Griffin 😊
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 10 éve
Ugyan ez igaz lenne Folesra szerintem csak sajna nem tudtuk magunknál tartani (Chip szerette volna h maradjon s úgy akarta Samet amibe Rams nem ment bele) és egy finoman szólva sem neki kedvező környezetbe került......