NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Oké, oké.
Lehet, hogy a Dallas feltámad, lehet az is, hogy beleáll a földbe. De ez mindegy, mert a 'boys feljebb nemigen jön (reméljük), a törpök meg alig hiszem, hogy visszavennének a lendületből.
Változatlanul úgy érzem, hogy nem érdekel a meccs annyira, hogy párhuzamosan nézzem a tévés közvetítéssel.

Ne baxtassatok má, most kapott ki a Ravens, elég ezt most feldolgoznom lelkileg. 😊agent T
Hát engem jobban érdekel, mint a Rams, vagy a Frisco. Örülök ha a csoportellenfelek egymást ütik....
több mint 14 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
A Dallas-NYG nem érdekel (úgyse kétesélyes)agent T
ebben nem vagyok biztos, edzőváltás után vagy fellendülés/vagy esés szokott következni sokkal szélsőségesebb eset ha minden ugyanúgy marad...
az első percek nagyon tanulságosak lesznek, és akkor kiderül.
na meg egy tehén se tud kétszer megdögleni 😉 , legalábbis nem tudom elképzelni ezt
--
és a Browns-Jets azt hiszem nagyon érdekesnek ígérkezik.sapka
Jujj, de gonosz vagy.. 😛 A csoport ellenfelek mindíg érdekelnek...apeszos
Oké, oké.
Lehet, hogy a Dallas feltámad, lehet az is, hogy beleáll a földbe. De ez mindegy, mert a 'boys feljebb nemigen jön (reméljük), a törpök meg alig hiszem, hogy visszavennének a lendületből.
Változatlanul úgy érzem, hogy nem érdekel a meccs annyira, hogy párhuzamosan nézzem a tévés közvetítéssel.

Ne baxtassatok má, most kapott ki a Ravens, elég ezt most feldolgoznom lelkileg. 😊

szerk: Mmmmgen, én is úgy gondolom, hogy a Browns-Jets érdekes lesz, továbbá az lesz pl a Cincy-Indy meg a Pats-Pittsburgh is, csak azért nem soroltam fel őket az izgalmas meccsek között, mert ezek az AFC bulik a továbbjutásunk szempontjából irrevelánsak.

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
ebben nem vagyok biztos, edzőváltás után vagy fellendülés/vagy esés szokott következni sokkal szélsőségesebb eset ha minden ugyanúgy marad...
na meg egy tehén se tud kétszer megdögleni 😉 , legalábbis nem tudom elképzelni ezt
--
és a Browns-Jets azt hiszem nagyon érdekesnek ígérkezik.sapka
Jujj, de gonosz vagy.. 😛 A csoport ellenfelek mindíg érdekelnek...
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
--
és a Browns-Jets azt hiszem nagyon érdekesnek ígérkezik.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Portis, és Torain is játszik hétfőn, és most lepődj meg: Úgy néz ki Banks is!!!apeszos
jíííííhááááá, ez biztos? Hivatalos forrásból van?agent T
Link
több mint 14 éve
Portis, és Torain is játszik hétfőn, és most lepődj meg: Úgy néz ki Banks is!!!apeszos
jíííííhááááá, ez biztos? Hivatalos forrásból van?

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Portis, és Torain is játszik hétfőn, és most lepődj meg: Úgy néz ki Banks is!!!
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
köszönöm 😊
több mint 14 éve
Ti kinek szurkoltok ma éjjel?

Én a Ravensnek. Eredetileg azt gondoltam, hogy a Falconsnak, de hát mégiscsak vetélytárs...
Lehet, hogy a végén pont őket kell beelőznünk az NFC Southból, például ha Ryannel történne valami szezon közben...
(Nem kívánom, mert a Falcons szimpi csapat, de ki lát a jövőbe?)

Vasárnap este hétre (CET) is megvannak a jelöltjeim. A Carolina úgyse igen veri meg a Tampát, szóval ez ugrott... az Arizonának nem akarok szurkolni, tekintettel kacsára...
De Brették ronthatnának egyet a Chicago mérlegén, továbbá szurkolni fogok, hogy a Bill szerezze már meg a győzelmét, ha már a Lions kezdő irányítója, úgy néz ki, elhullott.

A Dallas-NYG nem érdekel (úgyse kétesélyes) ezért a vasárnap esti idősávban hajrá Singletaryék, ezerrel!

Aztán jöhet a Monday Night Football.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
Megijednének mi? 😀 Sajnos Banks-et egyenlőre hiába követelném...apeszos
Pedig szerintem komolyan nem volna rossz egyszer kipróbálni a Moss-Banks-Armstrong felállást, ahogy szétszívatják cikázással a D-t 😊agent T
igen vagy ahogy Armstrong hasraesik saját lábában miközben kiveri Banks kezéből a labdát, elképesztő szerencsétlenségeket tud művelni a srác.sapka
Amstrong-Galloway 1:1. De Moss és Cooley is eldobott már nem egy olyan labdát, ami épp a kezébe esett. Ebben az idényben (sem) az elkapókról vagyunk híresek...
több mint 14 éve
apeszos írd nekik vissza, hogy okok, de akkor rúgjátok ki Kyle-t és Banks kezdjen Wrben 😀 ,hátha bejön

rágugliztam ki énekli himnuszt... hmmmm, ezt az élvezetet meghagyom másoknak is :osapka
Pedig szerintem komolyan nem volna rossz egyszer kipróbálni a Moss-Banks-Armstrong felállást, ahogy szétszívatják cikázással a D-t 😊agent T
igen vagy ahogy Armstrong hasraesik saját lábában miközben kiveri Banks kezéből a labdát, elképesztő szerencsétlenségeket tud művelni a srác.

több mint 14 éve
apeszos írd nekik vissza, hogy okok, de akkor rúgjátok ki Kyle-t és Banks kezdjen Wrben 😀 ,hátha bejön

rágugliztam ki énekli himnuszt... hmmmm, ezt az élvezetet meghagyom másoknak is :osapka
Pedig szerintem komolyan nem volna rossz egyszer kipróbálni a Moss-Banks-Armstrong felállást, ahogy szétszívatják cikázással a D-t 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve

Megijednének mi? 😀 Sajnos Banks-et egyenlőre hiába követelném...
több mint 14 éve
Kaptam egy emailt a Redskinstől 😀 Úgy látom, már emberszámba vesznek. Csak azt nem veszik észre, hogy hol élek. De már futok is, még elkapkodják előlem.... 😀 😀
Dear Redskins Fan,

Due to Player/Sponsor Ticket Returns, a limited number of General Admission tickets are available for the Redskins vs. Eagles Monday Night Football game on November 15th. Ticket prices start at $44 (plus tax). Inside the Beltway parking is available.

Don't miss the special performance by country music star Billy Ray Cyrus, who will sing the National Anthem and also perform during halftime.

If you are interested in purchasing tickets for the Redskins vs. Eagles game at face value, please contact the Redskins Ticket Office at 301-276-6033.

Due to high demand for these tickets, we expect that they will be sold out quickly.
apeszos

rágugliztam ki énekli himnuszt... hmmmm, ezt az élvezetet meghagyom másoknak is :o

több mint 14 éve
Kaptam egy emailt a Redskinstől 😀 Úgy látom, már emberszámba vesznek. Csak azt nem veszik észre, hogy hol élek. De már futok is, még elkapkodják előlem.... 😀 😀
Dear Redskins Fan,

Due to Player/Sponsor Ticket Returns, a limited number of General Admission tickets are available for the Redskins vs. Eagles Monday Night Football game on November 15th. Ticket prices start at $44 (plus tax). Inside the Beltway parking is available.

Don't miss the special performance by country music star Billy Ray Cyrus, who will sing the National Anthem and also perform during halftime.

If you are interested in purchasing tickets for the Redskins vs. Eagles game at face value, please contact the Redskins Ticket Office at 301-276-6033.

Due to high demand for these tickets, we expect that they will be sold out quickly.
több mint 14 éve
McNabb: "It's over to me, and I just look to move on"
Ezt hogyan értelmezitek?
Ez véget ért számomra és csak a továbblépésre figyelek.
vagy
Ez túlzás nekem és arra csak figyelek, hogy elmenjek.agent T
Szerintem a benchelés körüli herce-hurcára gondolt. Azzal nem akar tovább foglalkozni és tovább akar lépni, de nem a csapattól, ezt nyíltan szvsz nem mondaná ki, amikor még ilyen sok van hátra a szezonból, talán csak akkor ha tényleg elvesztené a kezdőséget Rexy-vel szemben.BleedingGreen
Mhm, egyébként én is így gondolom.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 289 — Beware the Slim Reaper!
Ezt hogyan értelmezitek?
vagy
Ez túlzás nekem és arra csak figyelek, hogy elmenjek.agent T
Szerintem a benchelés körüli herce-hurcára gondolt. Azzal nem akar tovább foglalkozni és tovább akar lépni, de nem a csapattól, ezt nyíltan szvsz nem mondaná ki, amikor még ilyen sok van hátra a szezonból, talán csak akkor ha tényleg elvesztené a kezdőséget Rexy-vel szemben.

több mint 14 éve
???
Az egy-tizenöt hogy jön kki? Vagy a Boysnak, nem nekünk?
Kicsit elvesztettem a fonalat.

http://www.csnwashington.com/11/09/10/Redskins-McNabb-Moves-On-From-Benching/landing.html?blockID=348925&feedID=6458

Ez azért ad némi okot az optimizmusra.agent T
A Boysnak 😀 A két végletet írtam le ami következhet....
több mint 14 éve
elvileg mi is megnyerhetjük a bajnokságota.kacsa
Természetesen fordítva is igaz, bocs azt nem írtam oda. Tehát 1-15 :o , és 12-4 😀
Ezt hogyan értelmezitek?agent T
Nem tudom. Nem akarom tudni. Félek, hogy a távozáson töri a fejét.apeszos
???
Az egy-tizenöt hogy jön kki? Vagy a Boysnak, nem nekünk?
Kicsit elvesztettem a fonalat.

http://www.csnwashington.com/11/09/10/Redskins-McNabb-Moves-On-From-Benching/landing.html?blockID=348925&feedID=6458

Ez azért ad némi okot az optimizmusra.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
elvileg mi is megnyerhetjük a bajnokságota.kacsa
Természetesen fordítva is igaz, bocs azt nem írtam oda. Tehát 1-15 :o , és 12-4 😀
Ezt hogyan értelmezitek?agent T
Nem tudom. Nem akarom tudni. Félek, hogy a távozáson töri a fejét.
több mint 14 éve
elvileg mi is megnyerhetjük a bajnokságot
több mint 14 éve
Lassan túl kéne lépni a 2 perces play + D-Mac bench sztorin.
D-Mac szerint nevetséges, hogy nem ismeri a playbookot.

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bfcd06/article/mcnabb-speculation-he-doesnt-know-skins-offense-hilarious?module=HP_headlines

Ezt hogyan értelmezitek?
vagy
Ez túlzás nekem és arra csak figyelek, hogy elmenjek.

Braves on the warpath!!!

több mint 14 éve
cowboystól nem kell félni. ők kiszemelték maguknak a draftota.kacsa
Elvileg még zárhatnak 9-7-el. Mi meg 4-12-vel. Máris ott vagyunk ahol tavaly.
több mint 14 éve
cowboystól nem kell félni. ők kiszemelték maguknak a draftot
több mint 14 éve
Most beszéltem egy barátommal telefonon.
Felvilágosított, hogy az sose jó előjel, ha a vezetésen félidőben, bye week alatt hatalmasodik el az agybaj, továbbá ha elhúz tőlünk a Philly hétfőn, valamint ha elkezd működni a Cowboys, és ellenünk már pályára lép Romo, még akár a hagyományos csoportnegyedik helyet is behúzhatjuk.

Üdítő élmény volt.agent T
Romo idén már 98% h nem játszik és mi leszünk az utolsók ez is kb 98%.
No para 😉 😊Blevi
A 'skins esetében az a maradék két százalék is aggasztó tud lenni.... 😛