Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Hát nem kerül be ez a meccs a történelemkönyvekbe. Jövőre bepótoljuk remélem.
több mint 6 éve
No és 4-5-re mi a fasznak...ez minek???Kezdenek peccesedni!
Klemó
több mint 6 éve
No és 4-5-re mi a fasznak...ez minek???Hogy javíthassuk a TO mutatónkat. Az is fontos. 😊
Klemó
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
így szezon végén Juju who? Remélem nem adtok neki nagy lóvétNem nagyon volt kihasználva a képessége!
Toto21
több mint 6 éve
Na jövőre folytatjuk. 😉
több mint 6 éve
No és 4-5-re mi a fasznak...ez minek???
több mint 6 éve
Én ezt részemről lezárom: A Ravens O szerzett ma 4 FG-t és egy short-field TD-t. Neked ez sok, nekem nem. A varjúnak ez meg egyenesen O-puhítás.Ez nem mantra szerintem....200 yard felett futott az az ellenfél, ahol nem volt ott a kezdő FUTÓ QB és kezdő RB.....nézd meg milyen átlagot hoztak futásonként. Folyamatosan középen futottak és sikeresen....majd mindegyik 3-4 yardot hozott....egy olyan meccsen ahol TUDTUK, hogy ezt fogják csinálni. Nem véletlen, hogy Watt frusztrált volt....ez a D nem jó futás ellen....más a meccs persze, ha dobniuk kellett volna....dehát ez nem az a meccs volt...Ez annyira hülyeség, mint Soldados mantrája, hogy azon az ominózus PO-meccsen hülyére vertük a Jagset. Ember, hogy tudsz külön értékelni egy ennyire cserbenhagyott D-t az O-tól?? Nem láttad a meccset?Nincs melleny. Mitolunk futast varhatott Tomlin-Butler, foleg RGIII-al aki kb Kacsa hatekonysagat hozza a levegoben ma, de nincs ra szukseg mert nem csak Kacsa kapott ki az O-el egyutt, hanem a D-tek is magaban.Jók vagytok, de azért a mellény is megnőtt!Ki jatszik Kacsa ellen. LOLAz aztán Hodges ellen kurva fontos ám! Még a végén pályára kerül és hajít hat TD-t!A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
no
Szokol
A D-teket verjuk puhara egyre konnyebben.
no
steelwolf
no
Szokol
Klemó
Ha nincs O-d, akkor nincs mivel támogatnod a védelmet. A labdabírtoklás azért IS alakult így, mert nem tudtunk haladni az impotens O által. Ez a meccs ennyi volt, se több, se kevesebb.
több mint 6 éve
38 perc 20 elleneben, +200 yard futas es csak 81 yard passzÉs a mai meccsen mi utalt arra, hogy puhítottátok a D-t? Több pontot szerzett a z O az első félidőben, mint a másodikban. Nem is értem mit akarsz a mai meccsbe belebeszélni.Ki jatszik Kacsa ellen. LOLAz aztán Hodges ellen kurva fontos ám! Még a végén pályára kerül és hajít hat TD-t!A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
no
Szokol
no
Szokol
Az eredmeny az a hatekonysag ami nem jo,
több mint 6 éve
így szezon végén Juju who? Remélem nem adtok neki nagy lóvét
több mint 6 éve
Ez nem mantra szerintem....200 yard felett futott az az ellenfél, ahol nem volt ott a kezdő FUTÓ QB és kezdő RB.....nézd meg milyen átlagot hoztak futásonként. Folyamatosan középen futottak és sikeresen....majd mindegyik 3-4 yardot hozott....egy olyan meccsen ahol TUDTUK, hogy ezt fogják csinálni. Nem véletlen, hogy Watt frusztrált volt....ez a D nem jó futás ellen....más a meccs persze, ha dobniuk kellett volna....dehát ez nem az a meccs volt...Ez annyira hülyeség, mint Soldados mantrája, hogy azon az ominózus PO-meccsen hülyére vertük a Jagset. Ember, hogy tudsz külön értékelni egy ennyire cserbenhagyott D-t az O-tól?? Nem láttad a meccset?Nincs melleny. Mitolunk futast varhatott Tomlin-Butler, foleg RGIII-al aki kb Kacsa hatekonysagat hozza a levegoben ma, de nincs ra szukseg mert nem csak Kacsa kapott ki az O-el egyutt, hanem a D-tek is magaban.Jók vagytok, de azért a mellény is megnőtt!Ki jatszik Kacsa ellen. LOLAz aztán Hodges ellen kurva fontos ám! Még a végén pályára kerül és hajít hat TD-t!A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
no
Szokol
no
steelwolf
no
Szokol
több mint 6 éve
Ez annyira hülyeség, mint Soldados mantrája, hogy azon az ominózus PO-meccsen hülyére vertük a Jagset. Ember, hogy tudsz külön értékelni egy ennyire cserbenhagyott D-t az O-tól?? Nem láttad a meccset?Nincs melleny. Mitolunk futast varhatott Tomlin-Butler, foleg RGIII-al aki kb Kacsa hatekonysagat hozza a levegoben ma, de nincs ra szukseg mert nem csak Kacsa kapott ki az O-el egyutt, hanem a D-tek is magaban.Jók vagytok, de azért a mellény is megnőtt!Ki jatszik Kacsa ellen. LOLAz aztán Hodges ellen kurva fontos ám! Még a végén pályára kerül és hajít hat TD-t!A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
no
Szokol
no
steelwolf
no
több mint 6 éve
Nincs melleny. Mitolunk futast varhatott Tomlin-Butler, foleg RGIII-al aki kb Kacsa hatekonysagat hozza a levegoben ma, de nincs ra szukseg mert nem csak Kacsa kapott ki az O-el egyutt, hanem a D-tek is magaban.Jók vagytok, de azért a mellény is megnőtt!Ki jatszik Kacsa ellen. LOLAz aztán Hodges ellen kurva fontos ám! Még a végén pályára kerül és hajít hat TD-t!A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
no
Szokol
no
steelwolf
több mint 6 éve
Vagy konzisztensen két oldalról kereszt útvonalat futtatni.....egyik oldalon szabad lesz ilyenkor....Tényleg az a röhej...hogy konzisztensen jön a nyomás....éééééééés a QB meglepődik.....Mondjuk ha konzisztensen jön a nyomás, akkor nem kéne átvariálni a blokkolást, vagy behozni extra blokkolót, vagy ilyesmi?
Klemó
Jan
több mint 6 éve
9 pontos előnynél láthatóan a D arra játszik, hogy negatív yardon állítsa meg az ellenfelet.....és ez nem jön össze...ennyi ez....Ki jatszik Kacsa ellen. LOLAz aztán Hodges ellen kurva fontos ám! Még a végén pályára kerül és hajít hat TD-t!A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
no
Szokol
no
több mint 6 éve
Tényleg az a röhej...hogy konzisztensen jön a nyomás....éééééééés a QB meglepődik.....Mondjuk ha konzisztensen jön a nyomás, akkor nem kéne átvariálni a blokkolást, vagy behozni extra blokkolót, vagy ilyesmi?
Klemó
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
És a mai meccsen mi utalt arra, hogy puhítottátok a D-t? Több pontot szerzett a z O az első félidőben, mint a másodikban. Nem is értem mit akarsz a mai meccsbe belebeszélni.Ki jatszik Kacsa ellen. LOLAz aztán Hodges ellen kurva fontos ám! Még a végén pályára kerül és hajít hat TD-t!A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
no
Szokol
no
több mint 6 éve
Ami még zavar...jön corner a blitz...akkor ott elvileg szabad ember kellene legyen....és bazdmeg még fel kell jönnie a D-nek....
több mint 6 éve
Fichtner fantasztikus munkát végez. Zárszónak. 😊
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Jók vagytok, de azért a mellény is megnőtt!Ki jatszik Kacsa ellen. LOLAz aztán Hodges ellen kurva fontos ám! Még a végén pályára kerül és hajít hat TD-t!A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
no
Szokol
no
több mint 6 éve
Tényleg az a röhej...hogy konzisztensen jön a nyomás....éééééééés a QB meglepődik.....
több mint 6 éve
Ki jatszik Kacsa ellen. LOLAz aztán Hodges ellen kurva fontos ám! Még a végén pályára kerül és hajít hat TD-t!A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
no
Szokol
több mint 6 éve
Ez így tényleg tökéletes....Emellé egy 83 yard a földön...95 yard a levegőben....
KInevettetjük így magunkat...semmi keresnivalónk a PO-ban így...
több mint 6 éve
KacsInt! 😉Loller bazzeg, kiváló lezárása a szezonnak...Még jön egy Kacsa-INT!
The terrible towel
Szokol
több mint 6 éve
Itt már csak térdepelnünk kéne, teljesen felesleges bármilyen erőkifejtés.Loller bazzeg, kiváló lezárása a szezonnak...Még jön egy Kacsa-INT!
The terrible towel
Szokol
több mint 6 éve
Ha Fichnek lenne esze, nem erőltetné már ezt a dolgot.Loller bazzeg, kiváló lezárása a szezonnak...Még jön egy Kacsa-INT!
The terrible towel
Szokol
P.Kirby BBC 2026.04.13.