Cincinnati Bengals - Green Bay Packers
több mint 3 éve
ez így kevés lehet, ha nem lesz meg
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
ki melyik meccset fogja ezután nézni? az nfc west rangadó illetve a chargers-browns meccsen dilemmázokén ugyanezt, ki kellett mennem wc.re meg volt szakadás is a közvetítésben
Fontos_Vidra
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
second thatki melyik meccset fogja ezután nézni? az nfc west rangadó illetve a chargers-browns meccsen dilemmázokÉn bears, kiváncsi vagyok Fieldsre
Fontos_Vidra
nando89
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
ki melyik meccset fogja ezután nézni? az nfc west rangadó illetve a chargers-browns meccsen dilemmázokEzt nyerjük meg előbb.
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Jolenne Jones futna még 10 yardot.. sok penz mulik rajtasztm meg vagy
ricsiii83
nando89
szerintem is így volt. 2,5 hendi is kell szóval jol vagytok, meg enisJolenne Jones futna még 10 yardot.. sok penz mulik rajtacsak miattad,
ricsiii83
gamerkr
több mint 3 éve
nando89
3 894
ki melyik meccset fogja ezután nézni? az nfc west rangadó illetve a chargers-browns meccsen dilemmázokÉn bears, kiváncsi vagyok Fieldsre
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
mekkora jobbegyenes!
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Tele van sérültekkel a packers, köztük a védelem két legjobbja, ki számított könnyű meccsre idegenben a 3-1-es bengals ellen?? Szerencsétlen kommentátorok az arenán össze vissza beszélnek , én jobban ismerem a játékosokat mint ők ..pedig nekik ez a melójuk..
több mint 3 éve
Jolenne Jones futna még 10 yardot.. sok penz mulik rajtacsak miattad,
ricsiii83
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
Jolenne Jones futna még 10 yardot.. sok penz mulik rajtakérjél már packers w-t is 😀
ricsiii83
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
ki melyik meccset fogja ezután nézni? az nfc west rangadó illetve a chargers-browns meccsen dilemmázok
több mint 3 éve
nando89
3 894
Jolenne Jones futna még 10 yardot.. sok penz mulik rajtasztm meg vagy
ricsiii83
több mint 3 éve
amaru
151
En fostam ettol a meccstol magunktol tobb pontra szamitottam a cincinetti kb on track van
több mint 3 éve
Nem számítottam rá, hogy körömrágós meccs lesz.Én se a Lions ellenire. De nem baj, Crosby majd bevághatja 67-ről. 😀
nagylaza
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
jajj mekkorát közvetített Romo!Minden meccsünk szenvedős ellenük.jaja legutobb is hosszabítás volt Gb-ben
Kampman
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
pats-texans is 22-22 pont
több mint 3 éve
Nem számítottam rá, hogy körömrágós meccs lesz.Én igen, sajnos
nagylaza
több mint 3 éve
Higgins, az igen... 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
nando89
3 894
Minden meccsünk szenvedős ellenük.jaja legutobb is hosszabítás volt Gb-ben
Kampman
több mint 3 éve
meme
2 102
Nah most jöhet a def feltámadása!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Nem számítottam rá, hogy körömrágós meccs lesz.