NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals - Green Bay Packers
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Az a durva , hogy a bengals sem játszik jól..el lett bohockodva a meccs MLF által
több mint 3 éve
5. körösünk beveri 60-ról, csak jussunk el odáig.....sima liba
meme
több mint 3 éve
nando89
3 894
Valamelyik nap néztem a sorsolást , L-re számítottam ma, úgy néz ki jon is sajnos, összességében pedig 9-8 As mérleget várok , nem elit társaság ez szerintem .Nálam is majdnem , de 10-7 sztm
Pep71
több mint 3 éve
meme
2 102
5. körösünk beveri 60-ról, csak jussunk el odáig.....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Jézusom 🤦♂️Idén? Ezen a meccsen.
Mi van idén Crosbyval? Biztos rugó volt az átlaghoz képest
Chargers LT
több mint 3 éve
Így van. Én bekarcoltam az L-t, aztán rendezni a sorokat.Miert gondolom meg mindig hogy nyerni fogunk?Mindig vannak örök optimisták.
amaru
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Jézusom 🤦♂️Semmi, teljesen jó éve van.
Mi van idén Crosbyval? Biztos rugó volt az átlaghoz képest
Chargers LT
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Valamelyik nap néztem a sorsolást , L-re számítottam ma, úgy néz ki jon is sajnos, összességében pedig 9-8 As mérleget várok , nem elit társaság ez szerintem .
több mint 3 éve
Miert gondolom meg mindig hogy nyerni fogunk?Erre én is kíváncsi vagyok!
amaru
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Miert gondolom meg mindig hogy nyerni fogunk?Mindig vannak örök optimisták.
amaru
több mint 3 éve
Jézusom 🤦♂️Mi van idén Crosbyval? Biztos rugó volt az átlaghoz képest
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
amaru
151
Miert gondolom meg mindig hogy nyerni fogunk?
több mint 3 éve
nando89
3 894
MLF nem teszi ki ma az ablakba a red zone hívásokat.Főleg az előző drive két dilon futása..
Pep71
több mint 3 éve
tipik Cincy meccs
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Van ilyen?
több mint 3 éve
Indubitably
454
Na gyorsan be kell engedni td-re első kísérletre, aztán újra támadni 😀
I... don't care... John.
több mint 3 éve
pecsi92
505
Ez lefőtt, ezzel a védelemmel, field goalig simán elmennek
több mint 3 éve
Pep71
2 591
MLF nem teszi ki ma az ablakba a red zone hívásokat.
több mint 3 éve
Na ez hiba
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
nando89
3 894
A vörös zonás játékunkal ma megverjük magunkat..