Cincinnati Bengals - Green Bay Packers
több mint 3 éve
mi ez a dráma
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Velük is kikaptunk a saints ellen pl.Valamelyik nap néztem a sorsolást , L-re számítottam ma, úgy néz ki jon is sajnos, összességében pedig 9-8 As mérleget várok , nem elit társaság ez szerintem .Nem is értem! Pedig egy darab WR-el, 3. számú O line-al, CB nélkül, 2 yardos Dillon futásokkal és Joe Barryvel, red zone-os védekezésünkkel elitnek kéne lennünk.
Pep71
twitch(4thline)
De majd december körül meglátjuk .
ARod megint megoldotta, de hiaba , mint oly sokszor. Nelkule ez egy 3-4 W-s csapat .
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 878
Rettentő sokat beszél feleslegesen ez a kommentátor. Idegesítő cseppet.és még hol vannak az sms-Ek?
Kenny
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Indubitably
464
Végre ealudtak a büdös semmirekellők 😀Itt vagyok a lényegre 😀
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Azta kurva 😅😎Jó kis meccs
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
nando89
3 900
ezt már láttam..2 hete 😊
több mint 3 éve
baszkiezaz, esély
Vrij6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Horror, bazmeg.
több mint 3 éve
baszki
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Valamelyik nap néztem a sorsolást , L-re számítottam ma, úgy néz ki jon is sajnos, összességében pedig 9-8 As mérleget várok , nem elit társaság ez szerintem .Nem is értem! Pedig egy darab WR-el, 3. számú O line-al, CB nélkül, 2 yardos Dillon futásokkal és Joe Barryvel, red zone-os védekezésünkkel elitnek kéne lennünk.
Pep71
több mint 3 éve
Rettentő sokat beszél feleslegesen ez a kommentátor. Idegesítő cseppet.
több mint 3 éve
pecsi92
505
2 kapufás és bepattan, de Arod hail maryzik egyet
több mint 3 éve
hát akkor kikaptunknem baj, felbőszülve mehetünk a road show-ra
gamerkr
több mint 3 éve
meme
2 102
hát akkor kikaptunk
gamerkr
hát akkor kikaptunkha be is rúgjuk, én a mai ST-től félek.....
gamerkr
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
hát akkor kikaptunk
több mint 3 éve
Köcsög Vilma csak megjynxelte
több mint 3 éve
Kampman
28 323
26 egymás utáni FG-je volt a mostani kihagyás előttMég nem hagyott ki másik meccsen?Jézusom 🤦♂️Semmi, teljesen jó éve van.
Mi van idén Crosbyval? Biztos rugó volt az átlaghoz képest
Chargers LT
Kampman
Biztos az összes többi rúgóra emlékszem 😅
Chargers LT
több mint 3 éve
Még nem hagyott ki másik meccsen?Jézusom 🤦♂️Semmi, teljesen jó éve van.
Mi van idén Crosbyval? Biztos rugó volt az átlaghoz képest
Chargers LT
Kampman
Biztos az összes többi rúgóra emlékszem 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
meme
2 102
köcsög higgins beolajozták a kezét!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...