Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 5 éve
A végére minden összejön a Browns-nak. Még Chubb is el tudja kapni a labdát
több mint 5 éve
a Browns megtanult kígyózni, ezért nyerik meg a meccset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Megfogadta az egykori csapattárs tanácsát.Go crazy Henne!!!
— Allen Robinson II (@AllenRobinson) January 17, 2021
több mint 5 éve
QB sneak. Ott van.
több mint 5 éve
Meg a mienkre tavaly 😊amugy durva hogy mennyit ér a chiefs ha kiveszel 1 embertez melyik 31 csapatra nem igaz??? a mienken kívül 2017.ben 😛
Adirotor
dande
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
én eddig se tudtam 😀Gyonyoru, akkor a Chiefsnek se tudok ezek utan szurkolni.www.sportingnews.com/us/nfl/news/tyreek-hill-domestic-violence-child-abuse-investigation/neqfn40200lt16ik2142ay772Hill is noket ver, mint Hunt?De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Ebben az olvasatban a "Hilles" Chiefs jobb? 😊
undisputedly
csi77
undisputedly
Negritis
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
a mienk jobb volt ha levettedamugy durva hogy mennyit ér a chiefs ha kiveszel 1 embertez melyik 31 csapatra nem igaz??? a mienken kívül 2017.ben 😛
Adirotor
dande
több mint 5 éve
Azért még meg kell a borwnsnak vernie magát... Lesz sok sárga..A főnökök meg ráülnek és futással lepörgetik. Nagyon dadogott az O....
több mint 5 éve
amugy durva hogy mennyit ér a chiefs ha kiveszel 1 embertez melyik 31 csapatra nem igaz??? a mienken kívül 2017.ben 😛
Adirotor
több mint 5 éve
amugy durva hogy mennyit ér a chiefs ha kiveszel 1 embertMatt Moore tudott nyerni.
Adirotor
Inkabb ha beraksz egy hulyet. Huzni kene az idot, Henne meg Mahomes 2 akart lenni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Gyonyoru, akkor a Chiefsnek se tudok ezek utan szurkolni.www.sportingnews.com/us/nfl/news/tyreek-hill-domestic-violence-child-abuse-investigation/neqfn40200lt16ik2142ay772Hill is noket ver, mint Hunt?De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Ebben az olvasatban a "Hilles" Chiefs jobb? 😊
undisputedly
csi77
undisputedly
Negritis
több mint 5 éve
Aki Sharksot akar nézni, annak javaslom a San Jose-t 😊És ma már egyik sincs.az Miami Sharks, ez meg az arénafocis Jacksonville Sharks volt 😊azért a sharks jack rooneyval, julian washingtonnal meg luther lavayyal szerethetőbb volt mint a jagsNe viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?én még a stadionban is voltam, bár a Sharks meccse jobban tetszett
James007
r.baggio
briareos
r.baggio
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Chad Henne hasn’t gotten non-garbage time snaps in a meaningful NFL game since Week 3 of the 2014 season, when the Jaguars decided to bench him for rookie Blake BortlesMINDEN A JACKSONVILLE-RŐL SZÓL

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem, gyereket. Sokkal jobb.....Hill is noket ver, mint Hunt?De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Ebben az olvasatban a "Hilles" Chiefs jobb? 😊
undisputedly
csi77
undisputedly
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Bills maffia...
több mint 5 éve
Bár szerintem későPersze időben nem, de a Brownsnak tökéletesen kell 8 percet játszani és TD t szerezni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
valahogy úgyis el fogja balfaszkodni a Browns 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Chiefs most átadta a labdát, a Browns nem csinál TD-t, aztán Chiefs lepörgeti az órátbejön a 3dik számú QB Matrick Pahomes
jamaicababa
briareos
BREAKING: Unknown Chiefs practice squad QB Matrick Smahomes enters the game for Kansas City pic.twitter.com/PvUWaGv44s
— NFL Memes (@NFL_Memes) January 17, 2021
több mint 5 éve
És ma már egyik sincs.az Miami Sharks, ez meg az arénafocis Jacksonville Sharks volt 😊azért a sharks jack rooneyval, julian washingtonnal meg luther lavayyal szerethetőbb volt mint a jagsNe viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?én még a stadionban is voltam, bár a Sharks meccse jobban tetszett
James007
r.baggio
briareos
r.baggio
több mint 5 éve
amugy durva hogy mennyit ér a chiefs ha kiveszel 1 embert
több mint 5 éve
ment az edző után nem is értem a kérdéstAkkor miért igazolt el onnan 1 jó év után Willie Beaman? 😊azért a sharks jack rooneyval, julian washingtonnal meg luther lavayyal szerethetőbb volt mint a jagsNe viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?én még a stadionban is voltam, bár a Sharks meccse jobban tetszett
James007
r.baggio
briareos
iktriad
több mint 5 éve
A Chiefs tényleg mindent megtesz ma, hogy kikapjon.Te itt? Azt hittem még mindig részegen tolod a tegnapi win után.
Kampman
több mint 5 éve
Ez meg milyen passz volt?Elég pontos.
casaubon