NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 497
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
SBL
2 213
A végére minden összejön a Browns-nak. Még Chubb is el tudja kapni a labdát
több mint 3 éve
a Browns megtanult kígyózni, ezért nyerik meg a meccset
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Megfogadta az egykori csapattárs tanácsát.Go crazy Henne!!!
— Allen Robinson II (@AllenRobinson) January 17, 2021
több mint 3 éve
Cypress
3 228
QB sneak. Ott van.
több mint 3 éve
Meg a mienkre tavaly 😊amugy durva hogy mennyit ér a chiefs ha kiveszel 1 embertez melyik 31 csapatra nem igaz??? a mienken kívül 2017.ben 😛
Adirotor
dande
több mint 3 éve
én eddig se tudtam 😀Gyonyoru, akkor a Chiefsnek se tudok ezek utan szurkolni.www.sportingnews.com/us/nfl/news/tyreek-hill-domestic-violence-child-abuse-investigation/neqfn40200lt16ik2142ay772Hill is noket ver, mint Hunt?De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Ebben az olvasatban a "Hilles" Chiefs jobb? 😊
undisputedly
csi77
undisputedly
Negritis
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
a mienk jobb volt ha levettedamugy durva hogy mennyit ér a chiefs ha kiveszel 1 embertez melyik 31 csapatra nem igaz??? a mienken kívül 2017.ben 😛
Adirotor
dande
több mint 3 éve
Breki
278
Azért még meg kell a borwnsnak vernie magát... Lesz sok sárga..A főnökök meg ráülnek és futással lepörgetik. Nagyon dadogott az O....
több mint 3 éve
amugy durva hogy mennyit ér a chiefs ha kiveszel 1 embertez melyik 31 csapatra nem igaz??? a mienken kívül 2017.ben 😛
Adirotor
több mint 3 éve
amugy durva hogy mennyit ér a chiefs ha kiveszel 1 embertMatt Moore tudott nyerni.
Adirotor
Inkabb ha beraksz egy hulyet. Huzni kene az idot, Henne meg Mahomes 2 akart lenni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Gyonyoru, akkor a Chiefsnek se tudok ezek utan szurkolni.www.sportingnews.com/us/nfl/news/tyreek-hill-domestic-violence-child-abuse-investigation/neqfn40200lt16ik2142ay772Hill is noket ver, mint Hunt?De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Ebben az olvasatban a "Hilles" Chiefs jobb? 😊
undisputedly
csi77
undisputedly
Negritis
több mint 3 éve
Aki Sharksot akar nézni, annak javaslom a San Jose-t 😊És ma már egyik sincs.az Miami Sharks, ez meg az arénafocis Jacksonville Sharks volt 😊azért a sharks jack rooneyval, julian washingtonnal meg luther lavayyal szerethetőbb volt mint a jagsNe viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?én még a stadionban is voltam, bár a Sharks meccse jobban tetszett
James007
r.baggio
briareos
r.baggio
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Chad Henne hasn’t gotten non-garbage time snaps in a meaningful NFL game since Week 3 of the 2014 season, when the Jaguars decided to bench him for rookie Blake BortlesMINDEN A JACKSONVILLE-RŐL SZÓL
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem, gyereket. Sokkal jobb.....Hill is noket ver, mint Hunt?De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Ebben az olvasatban a "Hilles" Chiefs jobb? 😊
undisputedly
csi77
undisputedly
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Zaborn
105
Bills maffia...
több mint 3 éve
Bár szerintem későPersze időben nem, de a Brownsnak tökéletesen kell 8 percet játszani és TD t szerezni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
valahogy úgyis el fogja balfaszkodni a Browns 😕
több mint 3 éve
Chiefs most átadta a labdát, a Browns nem csinál TD-t, aztán Chiefs lepörgeti az órátbejön a 3dik számú QB Matrick Pahomes
jamaicababa
briareos
BREAKING: Unknown Chiefs practice squad QB Matrick Smahomes enters the game for Kansas City pic.twitter.com/PvUWaGv44s
— NFL Memes (@NFL_Memes) January 17, 2021
több mint 3 éve
És ma már egyik sincs.az Miami Sharks, ez meg az arénafocis Jacksonville Sharks volt 😊azért a sharks jack rooneyval, julian washingtonnal meg luther lavayyal szerethetőbb volt mint a jagsNe viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?én még a stadionban is voltam, bár a Sharks meccse jobban tetszett
James007
r.baggio
briareos
r.baggio
több mint 3 éve
amugy durva hogy mennyit ér a chiefs ha kiveszel 1 embert
több mint 3 éve
ment az edző után nem is értem a kérdéstAkkor miért igazolt el onnan 1 jó év után Willie Beaman? 😊azért a sharks jack rooneyval, julian washingtonnal meg luther lavayyal szerethetőbb volt mint a jagsNe viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?én még a stadionban is voltam, bár a Sharks meccse jobban tetszett
James007
r.baggio
briareos
iktriad
több mint 3 éve
Cypress
3 228
A Chiefs tényleg mindent megtesz ma, hogy kikapjon.Te itt? Azt hittem még mindig részegen tolod a tegnapi win után.
Kampman
több mint 3 éve
Ez meg milyen passz volt?Elég pontos.
casaubon