NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Most akkor Mahomes vagy a rendszer a jó? Egy újonc is simán menetel xDújoooooooncccccc hol??? 😛
Sifur
több mint 3 éve
Ne viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?én még a stadionban is voltam, bár a Sharks meccse jobban tetszett
James007
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
És a Pats rendszer a System of a Down?Ezt Henne lehozza, aztán kiderül hogy Mahomi igazából csak egy system qb. 😛minden qb system qb
Mr.Breaker
briareos
több mint 3 éve
Hill is noket ver, mint Hunt?De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Ebben az olvasatban a "Hilles" Chiefs jobb? 😊
undisputedly
csi77
több mint 3 éve
Breki
278
Na a végén jön az az int...csak idő kérdése .
több mint 3 éve
jogos.Ő közvetítette a Chiefs - Pats meccset, ahol nyert a Pats és jött Ricsi a ball does not lie-al, Edelman drop-intnél.Fun fact, Ricsi nem közvetített az utolsó 2-3 évben Chiefs meccset (a SB kivételével), mindegyiket adta MakánakRicsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
shawnka
ervinator
PO-n kívül értendő.
több mint 3 éve
mahomes who?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
remélem meg is nyeri!De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Garrett megy a Walter Paxton díjra 😳😳😳😳
undisputedly
zsoeo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Most akkor Mahomes vagy a rendszer a jó? Egy újonc is simán menetel xD
több mint 3 éve
triád, sobri, maka, meg még 2-3 másNe viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?Ugyanez megvan Makánál Jags meccsen is. Ha nem tudnád, hogy nekünk drukkol, nem derülne ki a közvetítésből. 😉Ricsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
iktriad
James007
több mint 3 éve
Hill elegge beragott, azon amit Mahomesal muveltek. Eleve agressziv, annak jo es rossz oldalaval, most idegallpotban van. A harag viszont nem jo tanacsado.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Gabor81
803
O. A Steelers utalta. En nem tudtam miert. Addig mig el nem meselte , elso NFL meccses elmenyet . ja a pit verte meg ott a KC t. Utana leesett.Ricsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Az egész chiefsnek agyrázkódást kéne szenvednie, hogy a browns ne legyen browns.
több mint 3 éve
a csífszben ez a Tájrek gyerek nagyon unszimpiMindig is az volt
red5
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
ervinator
1 700
Ő közvetítette a Chiefs - Pats meccset, ahol nyert a Pats és jött Ricsi a ball does not lie-al, Edelman drop-intnél.Fun fact, Ricsi nem közvetített az utolsó 2-3 évben Chiefs meccset (a SB kivételével), mindegyiket adta MakánakRicsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
shawnka
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Willie Parker
15 380
Essen ki mind!😃De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Ebben az olvasatban a "Hilles" Chiefs jobb? 😊
undisputedly
csi77
több mint 3 éve
Nem tudom miről beszélsz, Buday folyamat mahomest hypeolja még akkor is ha nem a kansas játszik. (hozzáteszem full jogosan hypeolja)Nem tudja levetközni a Pats/Brady drukkerségét. Ahogy B. Zoli sem. Amivel nincs baj magánemberként. Szakértőként igen.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Facebookon meg megkapta, hogy miért ilyen látványosan elfogult a Chiefs-szel 😀
csi77
Tehát jól csinálja.
shawnka
csi77
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
James007
1 854
Ne viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?Ugyanez megvan Makánál Jags meccsen is. Ha nem tudnád, hogy nekünk drukkol, nem derülne ki a közvetítésből. 😉Ricsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
iktriad
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Rólad tudjuk, hogy menthetetlen vagy, (nem ismerek még egy ilyen hard core Jags fant, sőt tulajdonképpen egyetlen más Jags fant sem tudok az országban), tehát a te véleményed nem mérvadó.A "Chad Henne is a joke" kezd átmenni "Banks kiment"-be.
empty taxiA "Chad Henne is a joke" kezd átmenni "Banks kiment"-be.Mert nem látták a Texans ellen 2012-ben. Én igen! Én hiszek benne!
empty taxi
iktriad
több mint 3 éve
De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Ebben az olvasatban a "Hilles" Chiefs jobb? 😊
undisputedly
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Picksix...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ugyanez megvan Makánál Jags meccsen is. Ha nem tudnád, hogy nekünk drukkol, nem derülne ki a közvetítésből. 😉Ricsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
több mint 3 éve
akkor te lilát kakilsz mi 😛Undorodom is a barnaktol 😊De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Garrett megy a Walter Paxton díjra 😳😳😳😳
undisputedly
zsoeo
undisputedly
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
Tudod mi a szomorú? Hogy Budai ebből még meg is él. Hatalmas kókler. Szomorú világ.Nem tudja levetközni a Pats/Brady drukkerségét. Ahogy B. Zoli sem. Amivel nincs baj magánemberként. Szakértőként igen.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Facebookon meg megkapta, hogy miért ilyen látványosan elfogult a Chiefs-szel 😀
csi77
Tehát jól csinálja.
shawnka
csi77