NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
www.sportingnews.com/us/nfl/news/tyreek-hill-domestic-violence-child-abuse-investigation/neqfn40200lt16ik2142ay772Hill is noket ver, mint Hunt?De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Ebben az olvasatban a "Hilles" Chiefs jobb? 😊
undisputedly
csi77
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
BROWNS
több mint 3 éve
Nathan Peterman likes this pass
több mint 3 éve
Breki
278
ŐŐ mondtam az intet azt hiszem ? 😀
több mint 3 éve
Beszaroooook
több mint 3 éve
Willie Parker
15 380
Ez az a Henne, akit ismerek
több mint 3 éve
azért a sharks jack rooneyval, julian washingtonnal meg luther lavayyal szerethetőbb volt mint a jagsNe viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?én még a stadionban is voltam, bár a Sharks meccse jobban tetszett
James007
r.baggio
több mint 3 éve
Surda
3 297
Karl Joseph ☠️
több mint 3 éve
barom áááááááááááááááállllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaat
több mint 3 éve
Szép punt.
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Akkor eldőlt?
több mint 3 éve
Ott az int akkora homály
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Na ez a Henne faktor
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Na ez rookie passz volt xD
több mint 3 éve
Ez mi passz?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
CHAD HENNE IS A JOKE 😀 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
egetverő holdingok voltak ott mondjuktessék ott van a bünti...........
Zaborn
több mint 3 éve
Na a végén jön az az int...csak idő kérdése .Sose tudom h jinxelsz vagy spoiler 😂😂
Breki
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Ez nekem is újdonság, konkrétan döbbenten állok a tény előtt.Ne viccelj már! Tényleg legalább 2 Jags drukker van itthon?Ugyanez megvan Makánál Jags meccsen is. Ha nem tudnád, hogy nekünk drukkol, nem derülne ki a közvetítésből. 😉Ricsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
iktriad
James007
több mint 3 éve
Lehet. Mégis így érzem.Nem tudom miről beszélsz, Buday folyamat mahomest hypeolja még akkor is ha nem a kansas játszik. (hozzáteszem full jogosan hypeolja)Nem tudja levetközni a Pats/Brady drukkerségét. Ahogy B. Zoli sem. Amivel nincs baj magánemberként. Szakértőként igen.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Facebookon meg megkapta, hogy miért ilyen látványosan elfogult a Chiefs-szel 😀
csi77
Tehát jól csinálja.
shawnka
csi77
eaglesmcnabb
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Henne szépen osztogattja a labdákat.
több mint 3 éve
Zaborn
105
egetverő holdingok voltak ott mondjuk