NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 537
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
ozibozi
17 142
csak a rozmárt nem kímélte cserébeRicsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
több mint 3 éve
Undorodom is a barnaktol 😊De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Garrett megy a Walter Paxton díjra 😳😳😳😳
undisputedly
zsoeo
több mint 3 éve
Fun fact, Ricsi nem közvetített az utolsó 2-3 évben Chiefs meccset (a SB kivételével), mindegyiket adta MakánakRicsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
több mint 3 éve
Ezt Henne lehozza, aztán kiderül hogy Mahomi igazából csak egy system qb. 😛minden qb system qb
Mr.Breaker
több mint 3 éve
pláne ahogy nálunk utálta Reidet 😛Pontosan.Ricsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
nagylaza
több mint 3 éve
Én is! 😁A "Chad Henne is a joke" kezd átmenni "Banks kiment"-be.
empty taxiA "Chad Henne is a joke" kezd átmenni "Banks kiment"-be.Mert nem látták a Texans ellen 2012-ben. Én igen! Én hiszek benne!
empty taxi
iktriad
Nehogy már így nyerjen a Browns!
több mint 3 éve
Mahomes hogy kapott agyrázkódást?QB futást hívtak, rosszul ért földet. Mondjuk alig bírt futni már előtte is egy lábfej sérülés miatt
ThundersNFL
több mint 3 éve
Chad Henne's history against Ohio is pretty spotty.
— Albert Breer (@AlbertBreer) January 17, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Bukta csellendzs
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Pontosan.Ricsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Ezt Henne lehozza, aztán kiderül hogy Mahomi igazából csak egy system qb. 😛
több mint 3 éve
azért volt jópár eset amikor nem sikerült, valahol érthető isRicsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
SBL
több mint 3 éve
A "Chad Henne is a joke" kezd átmenni "Banks kiment"-be.
empty taxi
A "Chad Henne is a joke" kezd átmenni "Banks kiment"-be.Mert nem látták a Texans ellen 2012-ben. Én igen! Én hiszek benne!
empty taxi
több mint 3 éve
Ezt OSU fanként itthagyom:mivel te vagy a negyedik, ezért legyünk már kicsit eredetibbek
youtu.be/fOIayMWn3MU
MirrMurr
hihetetlen, de ezen a meccsen ő volt a qb, abszolút nem emlékeztem rá
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Kibaszott Hill. Vajon mi szedhet? Én is akarok belőle.
több mint 3 éve
Mahomes hogy kapott agyrázkódást?Szerintem a nyakát tekertek meg
ThundersNFL
több mint 3 éve
Bűnrossz challenge Stefanskitól.
több mint 3 éve
magánemberként is van vele baj, de hát ez van 😀Nem tudja levetközni a Pats/Brady drukkerségét. Ahogy B. Zoli sem. Amivel nincs baj magánemberként. Szakértőként igen.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Facebookon meg megkapta, hogy miért ilyen látványosan elfogult a Chiefs-szel 😀
csi77
Tehát jól csinálja.
shawnka
csi77
több mint 3 éve
Hill-nek Henne is odadobja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
SBL
2 213
Ricsi kínosan ügyelt arra csifes meccseken, hogy ne látszodjon elfogultnak. Még túl is kompenzált és az összes kétes esetet a saját csapat ellen itélte.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
több mint 3 éve
De undorito lenne, ha ez a Huntos, Garettes Browns igy jutna tovabb. Remelem Henne fel tesz meg par pontot. Reid, rajtad a vilag szeme, azert ez a barna vedelem verheto.Garrett megy a Walter Paxton díjra 😳😳😳😳
undisputedly
több mint 3 éve
tényleg ricsi h érezheti most magát szegény... 😕Na az de jó volt amikor már kárörvendően fogta vissza magát..Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Mit mondanál akkor, ha Faragó Ricsi közvetítené a meccset...?
csi77
Cypress
Breki
több mint 3 éve
Nem tudja levetközni a Pats/Brady drukkerségét. Ahogy B. Zoli sem. Amivel nincs baj magánemberként. Szakértőként igen.Azért Márk nem kicsit drukkol a Brownsnak. Akárcsak Buday Zoli, elfogult. Ezért nem nézem a műsorukat.Facebookon meg megkapta, hogy miért ilyen látványosan elfogult a Chiefs-szel 😀
csi77
Tehát jól csinálja.
shawnka
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Garrett megoli Hennet, bejon Butker és megnyeri a meccset egy kapufara dobott hail maryvel ami pont Higgins kezébe pattan