New England Patriots - Houston Texans
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/5879eadf822ff544940584/1/264/587ae6a020ee7/HoustonTexans-NewEnglandPatriots/768/432Sanyi nem köpi magát szembe!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
A futó tök üresen ott állt 1st downon, Broki meg bedobja három védő közéAddig csesztették a checkdown passzok miatt, hogy most meg elkezdett kockáztatni
Jakehomer
több mint 7 éve
A futó tök üresen ott állt 1st downon, Broki meg bedobja három védő közéÉn is néztem, első gondolatom az volt, hogy szegény gyereknek tényleg fasz van az agya helyén.
Jakehomer
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Édes istenem, Fuller 3 méter előnnyel futott szabadon, 10 yarddal hátrébb, mint ahova Oswi próbálta beszuszkolni. Ugyanabban a sávban, még másfelé se kellett néznie.... Fuller TD-ig vihette volna, és még csak nehéz passz se volt.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
A futó tök üresen ott állt 1st downon, Broki meg bedobja három védő közé
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Hát ordibálás azért lesz a szünetben az biztos..A szomszedaid fognak orulni
kyobalu
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Hát ordibálás azért lesz a szünetben az biztos..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
eleg lazan hallani Sanyi szuszogasat a mikrofonba, allitani kene a cuccon 8-D
több mint 7 éve
Mercilus elég beastunmerciful
Tomcsik
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
0.5 negyedig nem volt az 😀1,5 negyedig álltalában minden meccs szoros. 😀Komolyan elhiszik egyesek hogy ebből lehet egy szoros meccs? Kétszer balfaszkodtak de még így vezetnek. Így csak 3 td-vel fog kikapni a Texans.Már szoros
Mr.Breaker
Volford
Mr.Breaker
több mint 7 éve
Mercilus elég beastAztán fillérekért aláírt.
Tomcsik
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
HNDT
106
ha onnan td-t csinálnak beszarok
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
1,5 negyedig álltalában minden meccs szoros. 😀Komolyan elhiszik egyesek hogy ebből lehet egy szoros meccs? Kétszer balfaszkodtak de még így vezetnek. Így csak 3 td-vel fog kikapni a Texans.Már szoros
Mr.Breaker
Volford
több mint 7 éve
MÉG szorosKomolyan elhiszik egyesek hogy ebből lehet egy szoros meccs? Kétszer balfaszkodtak de még így vezetnek. Így csak 3 td-vel fog kikapni a Texans.Már szoros
Mr.Breaker
Volford
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Szánalmas blokkolási kísérlet
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
Komolyan elhiszik egyesek hogy ebből lehet egy szoros meccs? Kétszer balfaszkodtak de még így vezetnek. Így csak 3 td-vel fog kikapni a Texans.Már szoros
Mr.Breaker
több mint 7 éve
Lewis seggre fejelte a guardot
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Komolyan elhiszik egyesek hogy ebből lehet egy szoros meccs? Kétszer balfaszkodtak de még így vezetnek. Így csak 3 td-vel fog kikapni a Texans.
több mint 7 éve
Háát..Bennettet akadályozták..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Itt van peterk is! Haleyhó! 😎Csak fölébredtem. De sztem mindjárt újra bealszom 😀
kyobalu
több mint 7 éve
Azért ezen a dobáson látszott hogy Bradynél is fogy a tank.