New England Patriots - Houston Texans
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/5879eadf822ff544940584/1/264/587ae6a020ee7/HoustonTexans-NewEnglandPatriots/768/432Sanyi nem köpi magát szembe!
több mint 7 éve
Zavar van a fejekben de nagyon
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
köménymag lesz ez úgy tűnik
több mint 7 éve
Wehttam
100
Nem, de összességében nézve még mindig jobban áll.AZ extra pontokat is ő rúgta?Lewis minek hősködöttMég mindig +1 ponttal többet hozott mint a Texans
ThundersNFL
Wehttam
Löfli
több mint 7 éve
Fenébe pedig terveztem hogy tente, de így kezd izgis lenniNem szabaaad, az ilyenkor már túl nagy luxus 😀 túl kevés meccs van hátra, nem megengedhető a kihagyás 😀 mondjuk meló miatt szidtam az NFL-t a holnapi időpont váltás miatt
Tomcsik
több mint 7 éve
A TD-t is ő passzolta, nem láttad? Már megint Cobra 11et nézel meccs helyett ...AZ extra pontokat is ő rúgta?Lewis minek hősködöttMég mindig +1 ponttal többet hozott mint a Texans
ThundersNFL
Wehttam
Löfli
több mint 7 éve
Semmit nem mutató Texans visszajön a semmiből
Draft
több mint 7 éve
AZ extra pontokat is ő rúgta?Lewis minek hősködöttMég mindig +1 ponttal többet hozott mint a Texans
ThundersNFL
Wehttam
több mint 7 éve
Persze, csak nem szeretem az ilyen közvélekédsben már előre eldőlt meccseketErről beszéltem. Ez rájátszásNyugi van még így is vezetünk
Volford
fodi91
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Még mindig nem adok esélyt a Texansnak. Hiszitek, vagy sem, nálam jobban nem nagyon van, aki szeretné látni kihullani ma a Patset, de realista vagyok, nem optimista 😊Nyugi Pecc fanok, ez csak csont a kutyának. A Texans ilyen ajándékokkal sem megy ma semmire.Nem úgy tűnik... 😕
shagi0206
Burkus
több mint 7 éve
Wehttam
100
Lewis minek hősködöttMég mindig +1 ponttal többet hozott mint a Texans
ThundersNFL
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Bírom ilyenkor a Pats szurkolókat mintha -30 ponttal égnének a világ fájdalma rajtuk. De még mindig vezetnek és a végén lesz kb 3 td különbség.
több mint 7 éve
Lewis minek hősködött
Draft
több mint 7 éve
annyira éreztem, hogy jön egy Lewis fumbli................... túl szép volt
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Na végre, valami meccshez hasonlító akármi 😊 Még a meccs előtt eldöntöttem, hogy ha félidőben lesz 14 pont előnye a Patsnek, akkor hagyom a meccset, és alszok. Persze még lehet, de így azért mégiscsak izgibb.
több mint 7 éve
Nyugi Pecc fanok, ez csak csont a kutyának. A Texans ilyen ajándékokkal sem megy ma semmire.Nem úgy tűnik... 😕
shagi0206
több mint 7 éve
Erről beszéltem. Ez rájátszás
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Leszóltak a Peccnek fentről, hogy félidőig el ne merjék dönteni, mert a CBS-nek kéne a nézettség legalább este tízig
több mint 7 éve
Ha kétpontosra mennek és jó, egál.
több mint 7 éve
Sajnos ezt szépen eladták
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
BROCK MVP!!!
több mint 7 éve
BROCK OSWEILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!