New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 6 éve
Hol írtam hogy ezt kívántam?Az lett volna a szép, ha a visszadott labda után a szarházit úgy verik földhöz a védők hogy nem kel fel.Ilyet meg inkább senkinek ne kívánj, főleg nem Shazieres profilképpel..
bcsarli
tenorx
több mint 6 éve
Beindult a Titans, jött is a flag.
több mint 6 éve
Jah csak utána nem szabad elfelejteni a tükröt lemosni.Pedig a pattanások nyomogatása a tükör előtt kurvajó dolog.Nekem ennyi is elég, neked pedig marad a pattanások nyomogatása a tükör előtt. De ha nem haragszol idéznélek" nem etetjük a trollt" így nem is folytatnám veled a diskurzust. Kellemes nyomogatást. (Hahaha!)Legalább ennyi örömöd van. Nem sok, de ez is valami... 😉Csatlakozom!Olyan mintha ezt a meccset mindenki azért nézné hogy lássa veszíteni a patset | én is mondjuk 😊 |jelen. Mondjuk ha pecc meccset nézek azt csak ezért.
Gorcsev
balintbaba
Cypress
Burkus
Cypress
balintbaba
több mint 6 éve
Na, mostanra megtanulta a bírói kar mi a false start? 😀
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Sajnálom a Steelers szurkolókat, annyi frusztráció dogozik bennük...hidd el, hogy nem csak a Steelers szurkolóknak van tele a tökük
jamaicababa
több mint 6 éve
Pedig a pattanások nyomogatása a tükör előtt kurvajó dolog.Nekem ennyi is elég, neked pedig marad a pattanások nyomogatása a tükör előtt. De ha nem haragszol idéznélek" nem etetjük a trollt" így nem is folytatnám veled a diskurzust. Kellemes nyomogatást. (Hahaha!)Legalább ennyi örömöd van. Nem sok, de ez is valami... 😉Csatlakozom!Olyan mintha ezt a meccset mindenki azért nézné hogy lássa veszíteni a patset | én is mondjuk 😊 |jelen. Mondjuk ha pecc meccset nézek azt csak ezért.
Gorcsev
balintbaba
Cypress
Burkus
Cypress
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Sajnálom a Steelers szurkolókat, annyi frusztráció dogozik bennük...
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Az lett volna a szép, ha a visszadott labda után a szarházit úgy verik földhöz a védők hogy nem kel fel.Ilyet meg inkább senkinek ne kívánj, főleg nem Shazieres profilképpel..
bcsarli
több mint 6 éve
mind a 3 jogos volt, csak az elsőnél elkommunikálták magukat a bírókNem azt mondtam hogy Bem volt jogos, de kb az 5. zászló volt a driveban... Atmrra gondoltam hogy ez már viccNa jó ez már tényleg vicc...Azért ami jogos az jogos, pedig hidd el én se bírom a Pats-et.
Tomcsik
tenorx
Tomcsik
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Nekem ennyi is elég, neked pedig marad a pattanások nyomogatása a tükör előtt. De ha nem haragszol idéznélek" nem etetjük a trollt" így nem is folytatnám veled a diskurzust. Kellemes nyomogatást. (Hahaha!)Legalább ennyi örömöd van. Nem sok, de ez is valami... 😉Csatlakozom!Olyan mintha ezt a meccset mindenki azért nézné hogy lássa veszíteni a patset | én is mondjuk 😊 |jelen. Mondjuk ha pecc meccset nézek azt csak ezért.
Gorcsev
balintbaba
Cypress
Burkus
több mint 6 éve
Az lett volna a szép, ha a visszadott labda után a szarházit úgy verik földhöz a védők hogy nem kel fel.
több mint 6 éve
A meccs érdemi része véget ért, menjetek békével, Goodellnek legyen hálaVégre csak a kemény mag marad és a púrhab lemorzsolódik.
Kampman
több mint 6 éve
Majd este nézünk NFL meccseket 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
milyen kár, hogy Atlantában nincsenek ilyen red zone playek 😕
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Nem azt mondtam hogy Bem volt jogos, de kb az 5. zászló volt a driveban... Atmrra gondoltam hogy ez már viccNa jó ez már tényleg vicc...Azért ami jogos az jogos, pedig hidd el én se bírom a Pats-et.
Tomcsik
tenorx
több mint 6 éve
Kampman
28 290
A meccs érdemi része véget ért, menjetek békével, Goodellnek legyen hála
több mint 6 éve
Jóccakát...
több mint 6 éve
Öcsém ne élj már a múltban, már Los Angelesiek vagyunk ...De a QB San Diegoban tanult 😀Szarom le, csak a döntőben NFC csapat nyerjen...ha lehet a SaintsNem jó, ott nincs ex- South Carolina playa
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
több mint 6 éve
Na ugye hogy igazam lett, és el lehet menni a félidőben aludni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Egy magasabb színvonalú fórumon Clemson szó említése után már bannolnak ...csak van egy Clemsonos, különben is egyik déli csapat olyan mint a másikSzarom le, csak a döntőben NFC csapat nyerjen...ha lehet a SaintsNem jó, ott nincs ex- South Carolina playa
Chargers LT
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Szivacs
176
1,5 véleményes call volt, és ebből elvették az esélyt is 😀. 20-20 monnyuk a Patriots végigmegy ugy h csak Gronkra dob. Story vége.
több mint 6 éve
Na jó ez már tényleg vicc...senki nem mondta a játékosnak hogy a play után mosson be kettőt Soldernek 😊
Tomcsik
de tény az elején ott puntolni kellett volna
több mint 6 éve
De a QB San Diegoban tanult 😀Szarom le, csak a döntőben NFC csapat nyerjen...ha lehet a SaintsNem jó, ott nincs ex- South Carolina playa
Chargers LT
Sixo