New England Patriots - Tennessee Titans
több mint 6 éve
Na jól van fiam, 250 font vagy és megpróbálsz oldalra futni...Nagyon jól játszik a NE a 2. negyedben... persze a bírók teljesen elfújták 14-7 után, de nem igaz hogy nem rongyol bele izomból előre..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Facemask?
több mint 6 éve
sisakrács és DPI szabálytalanság nincs a Pats és a Bama ellen ezt mind tudjuk jól
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
NE szopass már , hogy valaki 200k fizetett annak a nőnek ,hogy lesmárja ? Vagy ki fizetett itt kinek?Valaki esetleg tudja, hogy a molnár krisztián bebaszós live-ben miért egy üres szoba van háttérzenével?www.youtube.com/watch?v=uMLV6dV48Jg
Sixo
mustaine
több mint 6 éve
Gorcsev
500
U mad bro?
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Facemask? Dehogyis....
több mint 6 éve
Stúdióban is nagy érdeklődéssel követik a meccset a szakik 😊Milyen meccs? Ne offolj már ...
Tomcsik
több mint 6 éve
A film rendezőt ?Dennis Kellyt is az Eagles draftoltaPárhuzamok nélkül is gyűlölnénk ha ez megnyugtat.mustaine mindjárt bemondja, hogy Rowe-t is az eagles draftoltaAkartam volna, de már így is eléggé gyűlöltök a sok Eagles párhuzam miatt.
Sixo
Mariotát is az Eagles draftolta. | Hulkenstein álmaiban |
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 6 éve
Ez meglep, hogy te ebben a kiskamasz classban utazol... Bár a hozzászólásaid ezt a szintet képviselik, gondolhattam volna. 😊Nekem ennyi is elég, neked pedig marad a pattanások nyomogatása a tükör előtt. De ha nem haragszol idéznélek" nem etetjük a trollt" így nem is folytatnám veled a diskurzust. Kellemes nyomogatást. (Hahaha!)Legalább ennyi örömöd van. Nem sok, de ez is valami... 😉Csatlakozom!Olyan mintha ezt a meccset mindenki azért nézné hogy lássa veszíteni a patset | én is mondjuk 😊 |jelen. Mondjuk ha pecc meccset nézek azt csak ezért.
Gorcsev
balintbaba
Cypress
Burkus
Cypress
több mint 6 éve
Valaki esetleg tudja, hogy a molnár krisztián bebaszós live-ben miért egy üres szoba van háttérzenével?www.youtube.com/watch?v=uMLV6dV48Jg
Sixo
több mint 6 éve
Valaki esetleg tudja, hogy a molnár krisztián bebaszós live-ben miért egy üres szoba van háttérzenével?nem tejeltek a nézők elég pénzt
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Pat Chung meg nálunk játszott egy szezontDennis Kellyt is az Eagles draftoltaPárhuzamok nélkül is gyűlölnénk ha ez megnyugtat.mustaine mindjárt bemondja, hogy Rowe-t is az eagles draftoltaAkartam volna, de már így is eléggé gyűlöltök a sok Eagles párhuzam miatt.
Sixo
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 6 éve
Valaki esetleg tudja, hogy a molnár krisztián bebaszós live-ben miért egy üres szoba van háttérzenével?
több mint 6 éve
Dennis Kellyt is az Eagles draftoltaPárhuzamok nélkül is gyűlölnénk ha ez megnyugtat.mustaine mindjárt bemondja, hogy Rowe-t is az eagles draftoltaAkartam volna, de már így is eléggé gyűlöltök a sok Eagles párhuzam miatt.
Sixo
mustaine
Sixo
több mint 6 éve
Párhuzamok nélkül is gyűlölnénk ha ez megnyugtat.mustaine mindjárt bemondja, hogy Rowe-t is az eagles draftoltaAkartam volna, de már így is eléggé gyűlöltök a sok Eagles párhuzam miatt.
Sixo
mustaine
több mint 6 éve
Ebben a playben volt kb 2 illegal contact, meg még egy DPI is a legvégén, mikor fordult a WR... nem volt nehéz észrevenni 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Sajnálom a Steelers szurkolókat, annyi frusztráció dogozik bennük...Na itt egy friss divatdrukker 10 hsz-el
jamaicababa
több mint 6 éve
mustaine mindjárt bemondja, hogy Rowe-t is az eagles draftoltaAkartam volna, de már így is eléggé gyűlöltök a sok Eagles párhuzam miatt.
Sixo
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Szerintem úgy ülnek már neki sokan a szezonnak hogy 1. nyerjen a csapatuk 2. ha ez nem jön össze akkor mindegy csak ne a pecc mert uncsi már.Sajnálom a Steelers szurkolókat, annyi frusztráció dogozik bennük...hidd el, hogy nem csak a Steelers szurkolóknak van tele a tökük
jamaicababa
shagi0206
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Pont az adná meg a tükörben, vakuval készített selfie velejét.Jah csak utána nem szabad elfelejteni a tükröt lemosni.Pedig a pattanások nyomogatása a tükör előtt kurvajó dolog.Nekem ennyi is elég, neked pedig marad a pattanások nyomogatása a tükör előtt. De ha nem haragszol idéznélek" nem etetjük a trollt" így nem is folytatnám veled a diskurzust. Kellemes nyomogatást. (Hahaha!)Legalább ennyi örömöd van. Nem sok, de ez is valami... 😉Csatlakozom!Olyan mintha ezt a meccset mindenki azért nézné hogy lássa veszíteni a patset | én is mondjuk 😊 |jelen. Mondjuk ha pecc meccset nézek azt csak ezért.
Gorcsev
balintbaba
Cypress
Burkus
Cypress
balintbaba
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
mustaine mindjárt bemondja, hogy Rowe-t is az eagles draftolta
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Sajnálom a Steelers szurkolókat, annyi frusztráció dogozik bennük...Ha szerinted csak a vasas szurkolókat zavarják a nyilvánvalóan téves és egyoldalú ítéletek, akkor eddig valószínű egy zacskóban éltél.
jamaicababa