New York Jets - Denver Broncos
1 hónapja
Hát ezért ne alkalmazz néger vezetőedzőt, mert az összes segghülye.Ez egy akkora hülyeség, hogy nehéz erre értelmesen írni, de nem egy év alatt fognak győztes csapatot építeni, látszik is nálunk az elmúlt 15 évben. Értem szarok vagyunk, de azért ne menjünk már el egy ilyen vonalra. Addig is röhögj a Jetsen, legalább mindenki elfelejti azt, ha Nekik nem úgy megy a szezon. Talán majd egyszer jók leszünk (nem ma).
Norbi180
J-E-T-S Jets Jets Jets
1 hónapja
Hát ezért ne alkalmazz néger vezetőedzőt, mert az összes segghülye.A Norbert keresztnév is veszélyes a jelek szerint..
Norbi180
1 hónapja
És akkor ez a néger hülye nevet saját magán.Mi köze a bőrszínnek a koklerseghez?
Norbi180
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Így van .És akkor ez a néger hülye nevet saját magán.Most az öltözőben kirúgnám
Norbi180
davemayer
1 hónapja
És akkor ez a néger hülye nevet saját magán.Most az öltözőben kirúgnám
Norbi180
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Nekimennek a negyedik downnak hogy aztan lepörgessék az órát 🤣Ekkora égést
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
És akkor ez a néger hülye nevet saját magán.
1 hónapja
Hát ezért ne alkalmazz néger vezetőedzőt, mert az összes segghülye.Tony Dungy nem az volt
Norbi180
1 hónapja
Hát ezért ne alkalmazz néger vezetőedzőt, mert az összes segghülye.
1 hónapja
Szar meccsBrutal gyenge Jets
Le kellett volna simázni az első félidőben, erre +4pont csak
Ahhhh
1 hónapja
Ez a Jets egy nagyon vicces/random csapat 😀Klasszikus, mint a draft compilation videójuk a "fullback, oh no" felkiáltással
Heisman nádor
1 hónapja
Hail mairy a kurva anyjanakvan Glenn?
1 hónapja
Ez az utolsó 2 perc enyhe fizikai fájdalommal járt....jajj szegény Jets szurkolók 😕
1 hónapja
Hát Én kérek elnézést....Te jóég....majdnem félpályán egy távoli dobást sem engedsz el, ellenben lepörgeted az órát????? Az edző meg mosolyog????
1 hónapja
Wilson elindultal lefelé mikor látta hogy ebből a playbol nem lesz semmi. Fű de rég láttam ennyire szar csapatot.
Szerkesztette: JustoVillar
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
Ezt a time managementet tanitani fogjak
1 hónapja
Ez a Jets egy nagyon vicces/random csapat 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Jets istenem 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Hihetetlen, hogy ez a Jets kb. egyetlen Broncos braifart hibára van a vezetéstől / győzelemtőlAz is hihetetlen, hogy tyroddal vezetnének. Ebben biztos vagyok. Csak FG-kal meglenne a vezetés.
Kampman
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Hihetetlen, hogy ez a Jets kb. egyetlen Broncos braifart hibára van a vezetéstől / győzelemtől
1 hónapja
Ez mi a fasz, ki a rendező, valami újonc? 5 perc alatt egyszer nem képes vonalban mutatni a fake puntot?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Jó, a páholyos idős néni Tupac pólóban az MVPAz Negri mamájának a mamája. Őt is vitték
zacknorb
1 hónapja
Jó, a páholyos idős néni Tupac pólóban az MVP
Poloska vagyok.