NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Brady csörgött már Dobbins miatt?
több mint 4 éve
Rohadjak meg egy Ezra Cleveland picken nem problémáznék 😀 de inkább safety vagy LB
több mint 4 éve
na akkor en most nyitom a whiskeyt es olyat fogok jatszani, hogy mi az a mennyiseg, ami utan nem fogok ra emlekezni, hogy Taylort huztukhallod, ahhoz viszek még neked pár üveggel, mert 1 nem lesz elég
Stez
több mint 4 éve
Epenesa, Fulton és Delpit is elérhető meg a két OT, a következő pickekkel elég nehéz mellélőni kis józan ésszelés a Falconshoz 47-en most azt látom, hogy Matt Hennessyt pletykálják...... 😀 😀 😀
r.baggio
több mint 4 éve
amúgy jó srácnak tűnik kiváncsi vagyok hova tradelik majd 2 év múlvaSehova, olyan lesz, mint Lee. Sose lesz bevethető.
briareos
több mint 4 éve
Epenesa, Fulton és Delpit is elérhető meg a két OT, a következő pickekkel elég nehéz mellélőni kis józan ésszelbears hold by beers
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Epenesa, Fulton és Delpit is elérhető meg a két OT, a következő pickekkel elég nehéz mellélőni kis józan ésszelDimitroff remélem vadul telefonálgat.
r.baggio
több mint 4 éve
na akkor en most nyitom a whiskeyt es olyat fogok jatszani, hogy mi az a mennyiseg, ami utan nem fogok ra emlekezni, hogy Taylort huztuk
több mint 4 éve
Vonster
1 043
Még a végén Fulton is az ölünkbe hullik... 😀
több mint 4 éve
Epenesa, Fulton és Delpit is elérhető meg a két OT, a következő pickekkel elég nehéz mellélőni kis józan ésszel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
nah pick is in
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jó pick szerintem.Nekem az előbb halt meg a lelkem az RB picknél.
Viszont olyan rég volt már valami személyes szomorú sztori, hogy kinek hogy halt meg valakije, remélem lesz hamarosan.
tenorx
több mint 4 éve
Kampman
28 323
minden második picknek bejátszák a családi tragédiáját ?szociológiailag sokat elmond, hogy milyen játékosok érkeznek az NFL-be
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Most kihuzza a Bengals Jonest, es nyerték is a draftot
több mint 4 éve
amúgy jó srácnak tűnik kiváncsi vagyok hova tradelik majd 2 év múlva
több mint 4 éve
Pace ne baszd el pls, szinte csak jó opció vanelcserélitek az picket yannickra a jags-el
Tomcsik
több mint 4 éve
Pace ne baszd el pls, szinte csak jó opció vanLegyen QB.
Tomcsik
több mint 4 éve
Toto21
5 954
Pace ne baszd el pls, szinte csak jó opció vanha RB , TE vagy QB jön csapatot váltok
Tomcsik
több mint 4 éve
Macik elbasszák vagy nem?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
minden második picknek bejátszák a családi tragédiáját ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jó pick szerintem........
Viszont olyan rég volt már valami személyes szomorú sztori, hogy kinek hogy halt meg valakije, remélem lesz hamarosan.
tenorx
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Szerintem vagy QB vagy RB vagy TE. csak mert balfasz
több mint 4 éve
Toto21
5 954
vittétek volna inkább Jeudy-t 1/9-re. Na mind1
több mint 4 éve
Húztunk egy Renault? Jöjjenek a Bozsi Stadionba. Ott talán megtelik értük a stadiont.direkt csináljátok, hogy mindig pont a jax pickeknél? nem utálják elegen és eléggé a csapatot?Nem nyugszik a liga, míg véglegesen el nem zavarják őket Londonba
r.baggio
Kampman