NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
terabust
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Ha a csöcsökért ban járt, spoilerért miért nem ... mi ez a társadalmi igazságtalanság !!!tessék spoiler és swift 😀
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jó pick szerintem.Viszont olyan rég volt már valami személyes szomorú sztori, hogy kinek hogy halt meg valakije, remélem lesz hamarosan.
több mint 4 éve
Stezben? 🥴🥴🥴elveszett a nőjébenHöri vajon hol lehet?faszom beleverem ebbe a pickbeHöri te vagy az?
Stez
iktriad
ThundersNFL
briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
a Jags nem bassza éppen el, elképesztő!
több mint 4 éve
Nah Laviska is kiment... Szép pick, ha jó lesz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
lol, mondjuk én azt hittem Mimsre gondolsz 😀A Jaguarsé a draft negyedik legjobb elkapója.don't spoiler
Cruyffista
Löfli
több mint 4 éve
Kampman
28 323
direkt csináljátok, hogy mindig pont a jax pickeknél? nem utálják elegen és eléggé a csapatot?Nem nyugszik a liga, míg véglegesen el nem zavarják őket Londonba
r.baggio
több mint 4 éve
otthonHöri vajon hol lehet?faszom beleverem ebbe a pickbeHöri te vagy az?
Stez
iktriad
ThundersNFL
több mint 4 éve
Ha a csöcsökért ban járt, spoilerért miért nem ... mi ez a társadalmi igazságtalanság !!!
több mint 4 éve
direkt csináljátok, hogy mindig pont a jax pickeknél? nem utálják elegen és eléggé a csapatot?nem
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mack nem lesz hosszabbitvaTúl sérülékeny, persze hogy nem. Taylor sokkal fizikálisabb, úgy fog gyúrni BigQ mögött mint annak a rendje. (És nem volt agyon használva, asszem talán 700 snapje volt college-ben, annyi soknak van.) Doki: Terell Davisnek ő volt idén a kedvence, amíg Gordon nem került Denverbe, őt ajánlgatta oda. 😊
Borbinho
(Én nem húztam volna ki persze, de én 4. kör előtt nem húzok RB-t. Csak GM játékban. 😀 😀 )
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
elveszett a nőjébenHöri vajon hol lehet?faszom beleverem ebbe a pickbeHöri te vagy az?
Stez
iktriad
ThundersNFL
több mint 4 éve
PeppyRapier
87
Spoiler: aki punter-t vagy kicker-t várt az csalódni fog!
több mint 4 éve
Höri vajon hol lehet?faszom beleverem ebbe a pickbeHöri te vagy az?
Stez
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
direkt csináljátok, hogy mindig pont a jax pickeknél? nem utálják elegen és eléggé a csapatot?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
faszom beleverem ebbe a pickbeHöri te vagy az?
Stez
több mint 4 éve
4 éve együtt él anyóval solymáron ,nem most lett az ...faszom beleverem ebbe a pickbeBuzi lettél?
Stez
ThundersNFL
több mint 4 éve
shagi0206
10 939
www.youtube.com/watch?v=hXu8M6q6v84JesusGabrielTaylor.Nem egy Swift.ignis?
Bazzani
Negritis
iktriad
shagi0206
steelwolf