NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Hoppá, Fromm ment a Billsbe.
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Fromm, Bills, nemár 😀 😀 😀
több mint 4 éve
Végre egy normális QB Bufffalóban
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
A netwörkös közvetítésben ő az első ilyenNincs anyag a kickerről, tudtam!Már előbb belinkelték 😉 😛
Fast Willie
dande
több mint 4 éve
Joe Staley hivatalosan is visszavonult
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nincs anyag a kickerről, tudtam!Már előbb belinkelték 😉 😛
Fast Willie
több mint 4 éve
ha még rasszista is az fun leszPats kickerenek 3 Percenteres tetko a kezen befigyel 😀Akkor biztos jól tüzel.
The Three Percenters (also styled 3 Percenters, 3%ers and III%ers) are an American far-right militia movement and paramilitary group. The group advocates gun ownership rights and resistance to the U.S. federal government's involvement in local affairs.
Borbinho
ZERO_L
több mint 4 éve
Willie Parker
15 378
Nincs anyag a kickerről, tudtam!
több mint 4 éve
Ádi szerint nem, én nagyon bírom, picit lassú, de nagyon technikásCephus Lions végre!Jó játékos?
Löfli
Bazzani
több mint 4 éve
deyell
11 702
Jeff Okudah said Quintez Cephus was the toughest receiver he faced in college.Cephus Lions végre!Jó játékos?
Löfli
Bazzani
choose life
több mint 4 éve
Pats kickerenek 3 Percenteres tetko a kezen befigyel 😀Akkor biztos jól tüzel.
The Three Percenters (also styled 3 Percenters, 3%ers and III%ers) are an American far-right militia movement and paramilitary group. The group advocates gun ownership rights and resistance to the U.S. federal government's involvement in local affairs.
Borbinho
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Curtis Weaver EDGE, BOISECurtis Weaver Phins9 hónap a weight roomban és fasza lesz
warr_b
briareos
Height: 6-2, Weight: 265
Weaver can beat offensive tackles in a variety of ways. Pass-rushing moves. Bend to the quarterback. Some speed to power. Good, not great burst. Bend and flattening ability is outstanding. Ridiculous value at a premium position. (Chris Trapasso)
A+
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Egye fene 😛49ers kiárusít.6.körös helycsere 😀
Goodwin meg gyors ja de olyat vitt már az Eagles. Legalább nem QB 😊
Fucu
braxa88
több mint 4 éve
Nagyon szar irányítóval csinált nagyon látványos dolgokat.Cephus Lions végre!Jó játékos?
Löfli
Bazzani
Viszont ő volt leglassabb WR a kombájnon.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
braxa88
12 534
Arnette baja meggyűlt veleCephus Lions végre!Jó játékos?
Löfli
Bazzani
lassú de jó wr
több mint 4 éve
Mit adtunk Jógyőzelemért 😛? 😊twitter.com/AdamSchefter/status/1254123647238918146
dande
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Teljesen jó, megnyílt az AFC East, van egy rakás pickjük, mernek kockáztatni.Nem szeretnék MIA-drukker lenni. Egyébként sem, de most, hogy elnézem a draftlistát. Ilyen nevek...nekem bejön a miami draftja
nagylaza
braxa88
Már előrébb vannak, mint az utóbbi 10 évben bármikor, amikor adott volt nekik a 6-8 győzelmes szezon.
több mint 4 éve
En is Civil Wart neztem idaig, most Jaws lesz.Filmcafen kezdodik a Jaws, vegre.Mi a Verdák 3t nézzük 😛
Stez
dande
több mint 4 éve
braxa88
12 534
49ers kiárusít.6.körös helycsere 😀
Goodwin meg gyors ja de olyat vitt már az Eagles. Legalább nem QB 😊
Fucu
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 016
Froom <<< kickerA fenéket, nézd meg milyen pickjeink vannak még, BB a hatodik körre hagyja a QB húzást...ha az előző elkaristolt 20 évig, akkor talán a következő is jó lesz...
Itt van fiam a motivációd ha még nem lenne elég
ZERO_L
6/195
6/204
6/212
6/213
7/230
több mint 4 éve
Szeretet kis csapatom kiket húzott tudjátok? (Edzeni voltam)Round 3. Pick 5 (69)
A saját topicomban meg sajna letargiaba van mindenki és már most temetik szezont a "balgák" 😃
Rózsa Sándor (betyár)
Damien Lewis, G, LSU
Round 4· Pick 27 (133)
Colby Parkinson, TE, Stanford
Round 4· Pick 38 (144)
DeeJay Dallas, RB Miami (Fla.)
Round 5· Pick 2 (148)
Alton Robinson, EDGE, Syracuse
több mint 4 éve
Nem szeretnék MIA-drukker lenni. Egyébként sem, de most, hogy elnézem a draftlistát. Ilyen nevek...fasza ez.
nagylaza
meg hát nincs kényszer dolphins fannak lenni egy acquired taste