NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
offEzért tuti kivégeztet valakit.
A Reuters forrásai szerint Kim Dzsongun, Észak-Korea vezetője egészségügyi problémákkal küzdött, azonban egy rosszul sikerült szívműtét miatt életét vesztette a közelmúltban.
ozibozi
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
deyell
11 702
nekem az jött le Fromm személyiségéből (Georgia fan vagyok), hogy az edzők kedvence, az a "yes sir" típus. de ettől még kompetitív, és elég érett. lehet csak game manager volt, de nem véletlenül jutott vele a csapat a nemzeti döntőbe amikor még csak freshman volt.nekem is furcsa mert ilyenek nem szoktak nfl-be eljutni (v egyetemen jól teljesíteni) de ez hangzott eltényleg azt mondták most előnyként frommról h egy csicska béta geci aki boldog másodhegedűs lesz?nem tudom miért gondolják ezt, szerintem nem az a típus. ha az lenne nem játszotta volna ki Easont a Georgiából.
briareos
d3Y
briareos
choose life
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Darnell Mooney Bears
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Darnell Mooney Bearsbe
több mint 4 éve
Toto21
5 950
még csak 5. kör és már UDFA-t hoztok. Meg dupláztok RB-ből... Nagyon szépEz ki ez a Jason Huntley?Kuka.
Fast Willie
Lépjünk tovább.
Édesistenem.
Bazzani
több mint 4 éve
Jól olvastam? Valami Trubickit igazolt a Bears?
több mint 4 éve
na most már igenEz ki ez a Jason Huntley?életemben nem hallottam róla 😀
Fast Willie
Löfli
twitter.com/FBallGameplan/status/1254128957282230277
több mint 4 éve
offvótmá
A Reuters forrásai szerint Kim Dzsongun, Észak-Korea vezetője egészségügyi problémákkal küzdött, azonban egy rosszul sikerült szívműtét miatt életét vesztette a közelmúltban.
ozibozi
több mint 4 éve
ozibozi
17 134
offA Reuters forrásai szerint Kim Dzsongun, Észak-Korea vezetője egészségügyi problémákkal küzdött, azonban egy rosszul sikerült szívműtét miatt életét vesztette a közelmúltban.
több mint 4 éve
Ez ki ez a Jason Huntley?életemben nem hallottam róla 😀
Fast Willie
több mint 4 éve
mámegint..............
több mint 4 éve
Ez ki ez a Jason Huntley?Kuka.
Fast Willie
Lépjünk tovább.
Édesistenem.
több mint 4 éve
nekem is furcsa mert ilyenek nem szoktak nfl-be eljutni (v egyetemen jól teljesíteni) de ez hangzott eltényleg azt mondták most előnyként frommról h egy csicska béta geci aki boldog másodhegedűs lesz?nem tudom miért gondolják ezt, szerintem nem az a típus. ha az lenne nem játszotta volna ki Easont a Georgiából.
briareos
d3Y
több mint 4 éve
Jézusom RB megint minek.A Bearsnél meg 10 TE és mégis azt vittek elsőre.
Van már 5.
Bazzani
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Jézusom RB megint minek.De legalább rátok fér, lesz miből válogatni.
Van már 5.
Bazzani
több mint 4 éve
lehet korházból v otthonból tolja márde ott az egész háttér cgiBírom ezeket a háttérbe kirakott könyveket a bejelentkezésekkor. Mint az Ikeában.a kamu monitor kiper mögött sem gyenge
Tactful Cactus
briareos
lehet az espn szégyelli Kiper lakását
Löfli
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Ez ki ez a Jason Huntley?
több mint 4 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLtwitter.com/zanerhood/status/1254124564524777473
Lehet, hogy a kórházi szóbájából nyomja.de ott az egész háttér cgiBírom ezeket a háttérbe kirakott könyveket a bejelentkezésekkor. Mint az Ikeában.a kamu monitor kiper mögött sem gyenge
Tactful Cactus
briareos
Löfli
több mint 4 éve
de ott az egész háttér cgiBírom ezeket a háttérbe kirakott könyveket a bejelentkezésekkor. Mint az Ikeában.a kamu monitor kiper mögött sem gyenge
Tactful Cactus
briareos
több mint 4 éve
deyell
11 702
tényleg azt mondták most előnyként frommról h egy csicska béta geci aki boldog másodhegedűs lesz?nem tudom miért gondolják ezt, szerintem nem az a típus. ha az lenne nem játszotta volna ki Easont a Georgiából.
briareos
choose life
több mint 4 éve
braxa88
12 534
hughes, gladney, dantzler, holton hill, helye biztos. ez 4A Vikings a harmadik CB-t húzza, szerintetek mennyi esélye lesz rosterre kerülni?Ezt mondom én is egy órája.
Sok értelme van a waiverre draftolni.
gabokocka
Bazzani
rajtuk kívűl: kris boyd, nate meadors, mark fields, kemon hall, marcus sayles nevű rostertöltelékek vannak
van sansza 5., akár 6. CBnek odakerülnie
több mint 4 éve
Istenem bazdmeg, kimegy egy QB az ötödik körben, akiről kb 1 perc alatt elmondták, hogy szar, és career backup. Erre 10 perce róla beszélnek, minden mást lefosva.
több mint 4 éve
Bírom ezeket a háttérbe kirakott könyveket a bejelentkezésekkor. Mint az Ikeában.a kamu monitor kiper mögött sem gyenge
Tactful Cactus