NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
faltól falig 😊Jol tetted. Okosan, jol vigyazz, meddig mesz el. 😀lenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaIgazából ezért nem folytattam a beígért draftértékeléseket mert az idei offseason mozgások annyira átírtak mindent, hogy teljesen lehetetlenek éreztem normálisan megítélni a dolgokat. No meg Luck draftja jött volna és nem akartam senkit felzaklatni 😛 😉
briareos
dande
Stez
több mint 4 éve
Strand jön LB-be
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jol tetted. Okosan, jol vigyazz, meddig mesz el. 😀lenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaIgazából ezért nem folytattam a beígért draftértékeléseket mert az idei offseason mozgások annyira átírtak mindent, hogy teljesen lehetetlenek éreztem normálisan megítélni a dolgokat. No meg Luck draftja jött volna és nem akartam senkit felzaklatni 😛 😉
briareos
dande
több mint 4 éve
twitter.com/RichCimini/status/1254130103526854656
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
lenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaIgazából ezért nem folytattam a beígért draftértékeléseket mert az idei offseason mozgások annyira átírtak mindent, hogy teljesen lehetetlenek éreztem normálisan megítélni a dolgokat. No meg Luck draftja jött volna és nem akartam senkit felzaklatni 😛 😉
briareos
több mint 4 éve
mondjuk érdekes hogy lemieux már rég kiment, a nála sokkal jobb volt csapattársa throckmorton meg még bent.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Még egy név eszembe jutott: Rolando McClain!Vagy Luke Joeckelt.lenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaNekem a kedvencem mindig a safest pickek. Soha nem fogom elfelejteni Aaron Curryt.
briareos
tenorx
iktriad
több mint 4 éve
nah húzzunk egy RB-t 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
deyell
11 702
Robert Gallery és Rolando McClain is safe picknek számítottlenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaNekem a kedvencem mindig a safest pickek. Soha nem fogom elfelejteni Aaron Curryt.
briareos
tenorx
choose life
több mint 4 éve
dion jordanVagy Luke Joeckelt.lenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaNekem a kedvencem mindig a safest pickek. Soha nem fogom elfelejteni Aaron Curryt.
briareos
tenorx
iktriad
több mint 4 éve
És Burks az smafu?!?!Az ILB posztra gondoltam, az egész védelem messze leggyengébb részeErre mi a búbánatért kellett az 5. kör végéig várni???!!!udfa-nak prediktálták, erős lett volna hamarabb kivenni 😀
Kampman
Cruyffista
Kampman
több mint 4 éve
Nekem a 2009-es draft volt az első, amit élőben néztem, meg előtte készültem rá, mockot írtam, stb 😊én teljesen megfeledkeztem róla csak most draft előtt említették vmi biggest draft busts listábanlenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaNekem a kedvencem mindig a safest pickek. Soha nem fogom elfelejteni Aaron Curryt.
briareos
tenorx
briareos
Valószínűleg azért maradt meg ennyire.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 012
Valszeg. Amazonon a gyűjtői 1500 dollár.riddické sztem még drágább is, esélyes h dedikált 😉Bírom ezeket a háttérbe kirakott könyveket a bejelentkezésekkor. Mint az Ikeában.Hogy értve kamu? Hogy nem léteznek vagy nincs bennük semmi?
Tactful Cactus
Ha jól láttam, Louis Riddicknél balról a harmadik az Bill Walsh - Finding the Winning Edge könyve, potom 500 dolcsi...a használt.
Solymi
briareos
Próbáltam beszerezni innen-onnan pdf-et, de nem sikerült 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 4 éve
A multkor talalkoztam valami posztjaval, a futball korul maradt szerintem, csak mar reg nem jatszik, akkorat egett.én teljesen megfeledkeztem róla csak most draft előtt említették vmi biggest draft busts listábanlenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaNekem a kedvencem mindig a safest pickek. Soha nem fogom elfelejteni Aaron Curryt.
briareos
tenorx
briareos
több mint 4 éve
Vagy Luke Joeckelt.lenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaNekem a kedvencem mindig a safest pickek. Soha nem fogom elfelejteni Aaron Curryt.
briareos
tenorx
több mint 4 éve
Nem is kell rúgnia, a labda magától tudja mi a feladataEz az új kicker olyan kemény, hogy FG-nél egyben önmaga holdere is lesz.Belichick van akkora troll, hogy két kickert draftol?kell külön punter meg kicker, nem? 😀
ZERO_L
Negritis
Kampman
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
én teljesen megfeledkeztem róla csak most draft előtt említették vmi biggest draft busts listábanlenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaNekem a kedvencem mindig a safest pickek. Soha nem fogom elfelejteni Aaron Curryt.
briareos
tenorx
több mint 4 éve
az még nem jelenti azt, hogy a második héten nem lesz a pályán. 😊Kamal Martin, LB, MinnesotaUDFA szint.
VÉDELEM
gamerkr
Bazzani
több mint 4 éve
Jól van már mondtam neked van igazad 😊Első körbe akartunk volna ennyire tradelni és ELŐRE................hagyjuk a franba az egészet ez nem a mi műfajunk 😛abszolút nem.
dande
twitter.com/BrandonGowton/status/1254131151037497344
a sb win meg szerencse volt. hagyjuk már.
mustaine
több mint 4 éve
lenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlvaNekem a kedvencem mindig a safest pickek. Soha nem fogom elfelejteni Aaron Curryt.
briareos
több mint 4 éve
riddické sztem még drágább is, esélyes h dedikált 😉Bírom ezeket a háttérbe kirakott könyveket a bejelentkezésekkor. Mint az Ikeában.Hogy értve kamu? Hogy nem léteznek vagy nincs bennük semmi?
Tactful Cactus
Ha jól láttam, Louis Riddicknél balról a harmadik az Bill Walsh - Finding the Winning Edge könyve, potom 500 dolcsi...a használt.
Solymi
több mint 4 éve
Első körbe akartunk volna ennyire tradelni és ELŐRE................hagyjuk a franba az egészet ez nem a mi műfajunk 😛abszolút nem.
dande
twitter.com/BrandonGowton/status/1254131151037497344
a sb win meg szerencse volt. hagyjuk már.
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Az ILB posztra gondoltam, az egész védelem messze leggyengébb részeErre mi a búbánatért kellett az 5. kör végéig várni???!!!udfa-nak prediktálták, erős lett volna hamarabb kivenni 😀
Kampman
Cruyffista
több mint 4 éve
Kamal Martin, LB, MinnesotaMost próbálom keresgélni, ki ő. Tudsz róla valamit?
VÉDELEM
gamerkr
több mint 4 éve
lenne energiám visszagyűjteném elmúlt 10 év draft reakcióit innen, ki kit várt, kik voltak a TUTI tippek stb. meglepően kevés jött be szóval szerintem korai még kardba dőlni, majd 3 év múlva