NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
egyébként persze, csak az ember már várja, hogy ki lesz, aztán meg mégse 😊Sztem teljesen rendben van ez a draft, az első két picket is beleértvemost jól csináljuk, szarul állunk cap ügyileg gyűjteni kell a pickeketElső körbe akartunk volna ennyire tradelni és ELŐRE................hagyjuk a franba az egészet ez nem a mi műfajunk 😛Miért?
dande
mustaine
eaglesmcnabb
mustaine
több mint 4 éve
qb pick luxus, reagort meg nem szeretem, többi nekem ok 😀Sztem teljesen rendben van ez a draft, az első két picket is beleértvemost jól csináljuk, szarul állunk cap ügyileg gyűjteni kell a pickeketElső körbe akartunk volna ennyire tradelni és ELŐRE................hagyjuk a franba az egészet ez nem a mi műfajunk 😛Miért?
dande
mustaine
eaglesmcnabb
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Erre mi a búbánatért kellett az 5. kör végéig várni???!!!udfa-nak prediktálták, erős lett volna hamarabb kivenni 😀
Kampman
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Cheerleader mama is megjött, megnyugodtam!
több mint 4 éve
akkor jó, legyen úgy én elfogadom 😊Sztem teljesen rendben van ez a draft, az első két picket is beleértvemost jól csináljuk, szarul állunk cap ügyileg gyűjteni kell a pickeketElső körbe akartunk volna ennyire tradelni és ELŐRE................hagyjuk a franba az egészet ez nem a mi műfajunk 😛Miért?
dande
mustaine
eaglesmcnabb
mustaine
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 012
Bírom ezeket a háttérbe kirakott könyveket a bejelentkezésekkor. Mint az Ikeában.Hogy értve kamu? Hogy nem léteznek vagy nincs bennük semmi?
Tactful Cactus
Ha jól láttam, Louis Riddicknél balról a harmadik az Bill Walsh - Finding the Winning Edge könyve, potom 500 dolcsi...a használt.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 4 éve
feldekázza ráfordulva bebikázzaEz az új kicker olyan kemény, hogy FG-nél egyben önmaga holdere is lesz.Belichick van akkora troll, hogy két kickert draftol?kell külön punter meg kicker, nem? 😀
ZERO_L
Negritis
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Erre mi a búbánatért kellett az 5. kör végéig várni???!!!
több mint 4 éve
Kamal Martin, LB, MinnesotaVÉDELEM
több mint 4 éve
Sztem teljesen rendben van ez a draft, az első két picket is beleértvemost jól csináljuk, szarul állunk cap ügyileg gyűjteni kell a pickeketElső körbe akartunk volna ennyire tradelni és ELŐRE................hagyjuk a franba az egészet ez nem a mi műfajunk 😛Miért?
dande
mustaine
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
deyell
11 702
mert 4,38-as 40 yard.Darnell Mooney BearsNudli, kicsi, minek?
tüsi91
Toto21
choose life
több mint 4 éve
mert neked eddig bejön a draftunk? 😊Első körbe akartunk volna ennyire tradelni és ELŐRE................hagyjuk a franba az egészet ez nem a mi műfajunk 😛Miért?
dande
mustaine
több mint 4 éve
most jól csináljuk, szarul állunk cap ügyileg gyűjteni kell a pickeketElső körbe akartunk volna ennyire tradelni és ELŐRE................hagyjuk a franba az egészet ez nem a mi műfajunk 😛Miért?
dande
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Ez az új kicker olyan kemény, hogy FG-nél egyben önmaga holdere is lesz.Belichick van akkora troll, hogy két kickert draftol?kell külön punter meg kicker, nem? 😀
ZERO_L
Negritis
több mint 4 éve
VÉGRE HALOTT CSALÁDTAG.Nem is tudom hogy bírták eddig.
több mint 4 éve
Belichick van akkora troll, hogy két kickert draftol?kell egy aki balról is rúg
ZERO_L
több mint 4 éve
Belichick van akkora troll, hogy két kickert draftol?kell külön punter meg kicker, nem? 😀
ZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Első körbe akartunk volna ennyire tradelni és ELŐRE................hagyjuk a franba az egészet ez nem a mi műfajunk 😛Miért?
dande
több mint 4 éve
Első körbe akartunk volna ennyire tradelni és ELŐRE................hagyjuk a franba az egészet ez nem a mi műfajunk 😛
több mint 4 éve
nyugi tesó kézbent tartja dolgokat.offEzért tuti kivégeztet vakakit.
A Reuters forrásai szerint Kim Dzsongun, Észak-Korea vezetője egészségügyi problémákkal küzdött, azonban egy rosszul sikerült szívműtét miatt életét vesztette a közelmúltban.
ozibozi
Tactful Cactus
insert sideways monkey meme
több mint 4 éve
Belichick van akkora troll, hogy két kickert draftol?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Kind of Vigyor