NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
cikesz
590
Anae miért csúszik ennyit ?
több mint 4 éve
na, végre egy kis technikai baki
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Bírom ezeket a háttérbe kirakott könyveket a bejelentkezésekkor. Mint az Ikeában.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
A Vikings a harmadik CB-t húzza, szerintetek mennyi esélye lesz rosterre kerülni?Ezt mondom én is egy órája.
Sok értelme van a waiverre draftolni.
gabokocka
több mint 4 éve
Jaj, ne, megtortent. A kis Alex. RIP. A kutya bezzeg tulelte, most meg mar o a Pats GM-je.
több mint 4 éve
tényleg azt mondták most előnyként frommról h egy csicska béta geci aki boldog másodhegedűs lesz?
több mint 4 éve
És még van 8 pickjük, abból még egy-kettő leeshet
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Szeressétek!!!És mit kezdünk Love-val?Szólj, ha tényleg kell. Adunk!Na hoztunk egy speedster WR-t a már meglévő 3 melléMár csak egy QB hiányzik 😊
mustaine
mustaine
nagylaza
Tactful Cactus
több mint 4 éve
twitter.com/seahawksnerd75/status/1254126209396400130?s=19😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
A Vikings a harmadik CB-t húzza, szerintetek mennyi esélye lesz rosterre kerülni?Sok értelme van a waiverre draftolni.
több mint 4 éve
csővíz bevédi, sztem már utban van a pickuppal nantucket feléHi, I'm Michael Vick and I suggest ya' to stay home with yo dawgz!már úton van BB-hez
Fast Willie
Löfli
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Hi, I'm Michael Vick and I suggest ya' to stay home with yo dawgz!
Fast Willie
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
És mit kezdünk Love-val?Szólj, ha tényleg kell. Adunk!Na hoztunk egy speedster WR-t a már meglévő 3 melléMár csak egy QB hiányzik 😊
mustaine
mustaine
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Hi, I'm Michael Vick and I suggest ya' to stay home with yo dawgz!már úton van BB-hez
Fast Willie
több mint 4 éve
Azért nem jó projekt, mert kb megjósolható, hogy karrier csere lesz.Szerintem pont az a projektjatekos aki nagyon visszahozhatja az értékét par ev alattNem rossz ő, meg tud csinálni mindent, csak erősen limitált fizikailag.Fromm miért csúszik ennyire bődületesen sokat? Lemaradtam valamiről vele kapcsolatban?Nem jó játékos
nnntm
mustaine
Hátha a változatos táplálkozás a messzi északon 😊
gabokocka
nnntm
Inkább olyannal próbálkoznék, ahol nagyobb upside van.
Mondjuk Hurtsnél jobb 😀
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Hi, I'm Michael Vick and I suggest ya' to stay home with yo dawgz!
több mint 4 éve
detroitba elég az 😊Picit lassú?Ádi szerint nem, én nagyon bírom, picit lassú, de nagyon technikásCephus Lions végre!Jó játékos?
Löfli
Bazzani
Löfli
4,7
Bazzani
több mint 4 éve
Szólj, ha tényleg kell. Adunk!Na hoztunk egy speedster WR-t a már meglévő 3 melléMár csak egy QB hiányzik 😊
mustaine
mustaine
több mint 4 éve
nnntm
932
Szerintem pont az a projektjatekos aki nagyon visszahozhatja az értékét par ev alattNem rossz ő, meg tud csinálni mindent, csak erősen limitált fizikailag.Fromm miért csúszik ennyire bődületesen sokat? Lemaradtam valamiről vele kapcsolatban?Nem jó játékos
nnntm
mustaine
gabokocka
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Most már az Eastern Arkansas State long snapperét nyomozzuk leFromm, Bills, nemár 😀 😀 😀Picsába, bealudtunk.
Kampman
Tactful Cactus
több mint 4 éve
nnntm
932
Hat 😀Fromm miért csúszik ennyire bődületesen sokat? Lemaradtam valamiről vele kapcsolatban?Nem jó játékos
nnntm
mustaine
több mint 4 éve
Nem rossz ő, meg tud csinálni mindent, csak erősen limitált fizikailag.Fromm miért csúszik ennyire bődületesen sokat? Lemaradtam valamiről vele kapcsolatban?Nem jó játékos
nnntm
mustaine
több mint 4 éve
Na hoztunk egy speedster WR-t a már meglévő 3 mellévintage Andy Reid koncepció
mustaine
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Na hoztunk egy speedster WR-t a már meglévő 3 melléMár csak egy QB hiányzik 😊
mustaine
több mint 4 éve
Mert már sorvad a májad. 😊Ha te nem is, en biztosan erzem a fajdalmat az ilyen megnyilvanulasaid utan. 😀Mit nézel te Ron Jaworskin? 😊En is Civil Wart neztem idaig, most Jaws lesz.Filmcafen kezdodik a Jaws, vegre.Mi a Verdák 3t nézzük 😛
Stez
dande
Stez
iktriad
Stez