NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 542
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Vikingsnek mi a fasznak ennyi pick?pedig most még need-re is húztak
53 ember lehet rosteren.
Felét kidobálja majd.
Bazzani
több mint 4 éve
na jöhet valami random RB hozzánk
több mint 4 éve
Vikingsnek mi a fasznak ennyi pick?53 ember lehet rosteren.
Felét kidobálja majd.
több mint 4 éve
Hát ja, én nem is tudom mikor regeltem, 2008 v 2009 körül.tegye fel a kezét, aki emlékszik még haromt-re és a Shany takarodjra? 😀 azok rég óta itt vannak 😀ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
dande
MirrMurr
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Clark vs Clemson 😀Becton Guard lesz? 😀
twitter.com/BillyM_91/status/1249359404270526465
Löfli
több mint 4 éve
Clark vagy Clarke?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
tegye fel a kezét, aki emlékszik még haromt-re és a Shany takarodjra? 😀 azok rég óta itt vannak 😀ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
dande
több mint 4 éve
Kampman
28 298
Nem akartam az ősrobbanásig elmenni.ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
dande
több mint 4 éve
Mindannyian majmokbol lettunk, ezt ne feledd. Kiveve JC6.Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛En vagyok, de ezt mar eddig is tudtam mind a 8999 rajongommal egyutt.
dande
Stez
a majmok mindennek tudnak tapsolni
Fast Willie
több mint 4 éve
braxa88
12 534
a méltán híres és neves tribün podcast facebookoldalára tévedtem és ott láttambraxa írtaEgyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛De ezt honnan veszitek ? 🤔
dande
Rózsa Sándor (betyár)
dande
több mint 4 éve
Jets OL pick, védhető.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
több mint 4 éve
Willie Parker
15 380
Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛En vagyok, de ezt mar eddig is tudtam mind a 8999 rajongommal egyutt.
dande
Stez
a majmok mindennek tudnak tapsolni
több mint 4 éve
braxa írtaEgyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛De ezt honnan veszitek ? 🤔
dande
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛En vagyok, de ezt mar eddig is tudtam mind a 8999 rajongommal egyutt.
dande
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛De ezt honnan veszitek ? 🤔
dande
több mint 4 éve
na most akkor újra Jets Gandy- Golden plsmiért nem szeretnéd
Toto21
több mint 4 éve
na most akkor újra Jets Gandy- Golden plsNem nyert
Toto21
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Toto21
5 950
na most akkor újra Jets Gandy- Golden pls
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
nah, Gabriel Davis Buffaloban még pályára is fog lépnielég jól draftol a Bills, még ebből a kevésbe pickből is
empty taxi