NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Amúgy mi lett haromt-vel, Kroovy-val meg Benky-vel? Ők régen elég oszlopos tagjai voltak az nfl.hu-s csapatnak.
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Kellett egy 5. TE szó se róla....egyik csak jó lesz OT-nek, átképzés után. DL-ből OL már nem divat
Sebii
több mint 4 éve
Kampman
28 292
Ez a jó countrygonna pray at the start of every football game
www.youtube.com/watch?v=OwM5qouf3Ns
több mint 4 éve
És csak szólni kellett, Jaylinn Hawkins az első szerencsé!Még mindig nincs GM game undrafted játékos, pedig lassan vége a 4. körnek.profik vagyunk
tenorx
empty taxi
több mint 4 éve
A szarabbik Cal safety
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Top 6 class. Panthers, Ravens, Bills, Lions és Broncos mellettszép pick Dye a Vikes-tólVikes draft nagyon pofás.
Heisman Trophy
tüsi91
több mint 4 éve
NFL networkön meg pénzgyűjtő akció van asszemMi a faszom ez a trash, draft közvetítés címén az espn-n???hát sajnálom is, hogy nem NFL Network-ön van
ZERO_L
Toto21
több mint 4 éve
Most megnéztem, nekem 2006 januárját írja a rendszer, nem tudom jó-e 😊Ezt hol lehet megnézni?
gabokocka
több mint 4 éve
SEC intro a CBS-en a legjobbaknakNASCAR versenyek. 😊hányingerem van ezektől a country "sztároktól", akik mindenhova odafurakodnakmáshogy nincs terepük 😀
r.baggio
dande
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
És Amadeus azóta is ámokfut 😀Apropo olvasgattam regebbi kommenteket és nem igazán voltál kedves az ujjakkal 😃Nem tudom, lehet, hogy o a Dagobah-rendszerbol erkezett mihozzank.ő fordított utat járt be 😉?Mindannyian majmokbol lettunk, ezt ne feledd. Kiveve JC6.Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛En vagyok, de ezt mar eddig is tudtam mind a 8999 rajongommal egyutt.
dande
Stez
a majmok mindennek tudnak tapsolni
Fast Willie
Stez
dande
Stez
"Konkrétan nem értem ezt a postot, amikor Amadeusok ámokfutnak a fórumon, és a régi színvonal lassan a béka segge alá csökken és minden régi tag elhagyja a fórumot, vagy állandóan csak panaszkodik és készül lelécelni."
Irta :Stez
Rózsa Sándor (betyár)
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Most megnéztem, nekem 2006 januárját írja a rendszer, nem tudom jó-e 😊Nekem 2007 február.
gabokocka
több mint 4 éve
Sebii
3 526
Kellett egy 5. TE szó se róla....
több mint 4 éve
ennyi pickből nehéz elrontani, főleg, hogy az elejét se baszták elszép pick Dye a Vikes-tólVikes draft nagyon pofás.
Heisman Trophy
tüsi91
több mint 4 éve
Mi a faszom ez a trash, draft közvetítés címén az espn-n???tőlem kap egy nem-et
ZERO_L
jah ez nem az xfaktor, bocsi
több mint 4 éve
NASCAR versenyek. 😊hányingerem van ezektől a country "sztároktól", akik mindenhova odafurakodnakmáshogy nincs terepük 😀
r.baggio
dande
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Mi a faszom ez a trash, draft közvetítés címén az espn-n???hát sajnálom is, hogy nem NFL Network-ön van
ZERO_L
több mint 4 éve
hányingerem van ezektől a country "sztároktól", akik mindenhova odafurakodnakmáshogy nincs terepük 😀
r.baggio
több mint 4 éve
Most megnéztem, nekem 2006 januárját írja a rendszer, nem tudom jó-e 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Mi a faszom ez a trash, draft közvetítés címén az espn-n???NFL networkot szoktam nézni, de az most sehol nem elérhető
ZERO_L
több mint 4 éve
hányingerem van ezektől a country "sztároktól", akik mindenhova odafurakodnakÉn lassan abbahagyom a US Voice nézését, annyira felülreprezentált a country.
r.baggio
Számomra ugyanaz az összes, az előző döntőt megnyerte egy semmi extra country énekes, pedig voltak tényleg jók.
több mint 4 éve
Kampman
28 292
hányingerem van ezektől a country "sztároktól", akik mindenhova odafurakodnakKb. olyan zenei stílus, mint a mulatós, elképesztően kis energiabefektetéssel lehet egy középszar szintre eljutni
r.baggio
több mint 4 éve
amúgy kiafaszom ez a redneck?
több mint 4 éve
Lehet. 😀Tuti, hogy hamarabb jöttél, én 2006-ban regisztráltam és szerintem akkor már írtál az nfl.hu-ra2007ben jöttem nfl.hu-ra.dettó és baszdki az már 10+ éve voltHát ja, én nem is tudom mikor regeltem, 2008 v 2009 körül.tegye fel a kezét, aki emlékszik még haromt-re és a Shany takarodjra? 😀 azok rég óta itt vannak 😀ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
dande
MirrMurr
tenorx
Wester
Bazzani
MirrMurr
több mint 4 éve
Még mindig nincs GM game undrafted játékos, pedig lassan vége a 4. körnek.profik vagyunk
tenorx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...