NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Kampman
28 291
Ahogy nézem Bradyt is csak utólag mondták bewww.youtube.com/watch?v=3Dt7JaSCft0
több mint 4 éve
Emlékszem volt egy post anno az aranyköpésekben az egyik (szerintem po) eredménykövetőből amiben valaki azt taglalta, hogyan adja majd le az amcsi média, hogy haromt bekevertezve a pályára rohan azt üvöltve, hogy "Shany takarodj!" 😀 😀 😀Haromt biztos kevés kevertet ivott...Amúgy mi lett haromt-vel, Kroovy-val meg Benky-vel? Ők régen elég oszlopos tagjai voltak az nfl.hu-s csapatnak.haromt agorafóbiás lett, kroovy az egyetem miatt állt le, benky meg Vigo-ba emigrált
MirrMurr
r.baggio
Bazzani
több mint 4 éve
Toto21
5 950
van még elemzés, csak kevesebb
több mint 4 éve
+1000000000000000000000000000000az milyen, draftolt játékosok beszélgetnek:
twitter.com/E_Dilla/status/1254100369275334656
iktriad
- Te figyu, nem láttalak, amikor kiválasztottak téged.
- jah igen, akkor választottak ki, amikor valami gitáros csávót mutattak az ESPN-en
több mint 4 éve
Kampman
28 291
Akkor már leírom én is, a 2007-es előszezonban regeltem, de már 2006 óta olvastam, 13 éve a kutya az avatarom, aki nem az enyém
több mint 4 éve
Wallace ha jól láttam pont Hurtst szerelte 😛
több mint 4 éve
Nincs NFL networkos stream?Egybe megy a 2 közvetítés idén a Covid-19 miatt
Mert ez most már 0 elemzés.
tüsi91
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nincs NFL networkos stream?Együtt van az ESPN meg az NFL Network idén.
Mert ez most már 0 elemzés.
tüsi91
több mint 4 éve
Haromt biztos kevés kevertet ivott...Amúgy mi lett haromt-vel, Kroovy-val meg Benky-vel? Ők régen elég oszlopos tagjai voltak az nfl.hu-s csapatnak.haromt agorafóbiás lett, kroovy az egyetem miatt állt le, benky meg Vigo-ba emigrált
MirrMurr
r.baggio
több mint 4 éve
Oh, hát kár értük, kiváló ügynökök voltak. 😕Amúgy mi lett haromt-vel, Kroovy-val meg Benky-vel? Ők régen elég oszlopos tagjai voltak az nfl.hu-s csapatnak.haromt agorafóbiás lett, kroovy az egyetem miatt állt le, benky meg Vigo-ba emigrált
MirrMurr
r.baggio
több mint 4 éve
+1000000000000000000000000000000én ki is nyomtam, a negyedik kör végéig érdekelt ez a szégyenteljes country promóval átszőtt reklámblokk-csokor
twitter.com/E_Dilla/status/1254100369275334656
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
BigBen is megvédve 😊
több mint 4 éve
2005 augusztus de az elején tuti csak olvastam meg az utóbbi két és fél - három év kiesett teljesen. 😊Most megnéztem, nekem 2006 januárját írja a rendszer, nem tudom jó-e 😊Nekem 2007 február.
gabokocka
Bazzani
több mint 4 éve
Amúgy mi lett haromt-vel, Kroovy-val meg Benky-vel? Ők régen elég oszlopos tagjai voltak az nfl.hu-s csapatnak.haromt agorafóbiás lett, kroovy az egyetem miatt állt le, benky meg Vigo-ba emigrált
MirrMurr
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A Falcons ma szépen viszi az UDFA-katNincs hot seaten a GM és HC. Oh wait.
gabokocka
több mint 4 éve
Köszi!2009 december a tiéd.Most megnéztem, nekem 2006 januárját írja a rendszer, nem tudom jó-e 😊Ezt hol lehet megnézni?
gabokocka
KoporShow
Bazzani
több mint 4 éve
Toto21
5 950
tisztára junior vagyok 2011 dec 30-al2009 december a tiéd.Most megnéztem, nekem 2006 januárját írja a rendszer, nem tudom jó-e 😊Ezt hol lehet megnézni?
gabokocka
KoporShow
Bazzani
több mint 4 éve
Én is, bár regeleni csak 2008 tavaszán.2007ben jöttem nfl.hu-ra.dettó és baszdki az már 10+ éve voltHát ja, én nem is tudom mikor regeltem, 2008 v 2009 körül.tegye fel a kezét, aki emlékszik még haromt-re és a Shany takarodjra? 😀 azok rég óta itt vannak 😀ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
dande
MirrMurr
tenorx
Wester
Bazzani
Igaz , sok értelmes hozzászólásom nem volt a 12 év alatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
ott van, hogy mikor regelt az illető 😊Most megnéztem, nekem 2006 januárját írja a rendszer, nem tudom jó-e 😊Ezt hol lehet megnézni?
gabokocka
KoporShow
több mint 4 éve
2009 december a tiéd.Most megnéztem, nekem 2006 januárját írja a rendszer, nem tudom jó-e 😊Ezt hol lehet megnézni?
gabokocka
KoporShow
több mint 4 éve
A Falcons ma szépen viszi az UDFA-kat
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Hovatovább Soldados?