NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Apropo olvasgattam regebbi kommenteket és nem igazán voltál kedves az ujjakkal 😃Nem tudom, lehet, hogy o a Dagobah-rendszerbol erkezett mihozzank.ő fordított utat járt be 😉?Mindannyian majmokbol lettunk, ezt ne feledd. Kiveve JC6.Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛En vagyok, de ezt mar eddig is tudtam mind a 8999 rajongommal egyutt.
dande
Stez
a majmok mindennek tudnak tapsolni
Fast Willie
Stez
dande
Stez
"Konkrétan nem értem ezt a postot, amikor Amadeusok ámokfutnak a fórumon, és a régi színvonal lassan a béka segge alá csökken és minden régi tag elhagyja a fórumot, vagy állandóan csak panaszkodik és készül lelécelni."
Irta :Stez
több mint 4 éve
szép pick Dye a Vikes-tól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
na kiment a biztoskezű Parkinson
több mint 4 éve
Mi a faszom ez a trash, draft közvetítés címén az espn-n???
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Még mindig nincs GM game undrafted játékos, pedig lassan vége a 4. körnek.
több mint 4 éve
hányingerem van ezektől a country "sztároktól", akik mindenhova odafurakodnak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Vikings se bírja elcseszni a draft-ját.
több mint 4 éve
Így gondoltam 😛Reg szerint én 2009, de már némán előtte itt voltam. Addig volt jó 😛Nekünk is! 😊
dande
Fast Willie
több mint 4 éve
Tuti, hogy hamarabb jöttél, én 2006-ban regisztráltam és szerintem akkor már írtál az nfl.hu-ra2007ben jöttem nfl.hu-ra.dettó és baszdki az már 10+ éve voltHát ja, én nem is tudom mikor regeltem, 2008 v 2009 körül.tegye fel a kezét, aki emlékszik még haromt-re és a Shany takarodjra? 😀 azok rég óta itt vannak 😀ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
dande
MirrMurr
tenorx
Wester
Bazzani
több mint 4 éve
Toto21
5 950
nem nézek sose ESPN-t, de az NFL.com stábja korrektebbnek tűnik ( Steve Smith-t leszámítva, bár ő is sokat javult már)megjárta már ő is a kemotez az öreg csávó még rosszabb mint Kiper.Mort? ja, eléggé megöregedett szegény
Toto21
Löfli
empty taxi
több mint 4 éve
Willie Parker
15 380
Reg szerint én 2009, de már némán előtte itt voltam. Addig volt jó 😛Nekünk is! 😊
dande
több mint 4 éve
ő a Vikingsba ment 😊Rashard Lawrence, DT, LSU.nfl.com Troy Dye-t írta pár percig 😊
Fucu
r.baggio
több mint 4 éve
Reg szerint én 2009, de már némán előtte itt voltam. Addig volt jó 😛
több mint 4 éve
Kampman
28 292
Még a közvetítésben is ő vanRashard Lawrence, DT, LSU.nfl.com Troy Dye-t írta pár percig 😊
Fucu
r.baggio
több mint 4 éve
Rashard Lawrence, DT, LSU.nfl.com Troy Dye-t írta pár percig 😊
Fucu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
megjárta már ő is a kemotez az öreg csávó még rosszabb mint Kiper.Mort? ja, eléggé megöregedett szegény
Toto21
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Tényleg, Robert Ayers 😀 😀 😀 😀AyersAzon gondolkodom ki volt az az edge rusher, akit behúztak és nem tudott napirendre térni felette. Meg aztán kijönni a csocsóasztal alól 😊Hát ja, én nem is tudom mikor regeltem, 2008 v 2009 körül.tegye fel a kezét, aki emlékszik még haromt-re és a Shany takarodjra? 😀 azok rég óta itt vannak 😀ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
dande
MirrMurr
tenorx
gabokocka
na meg:
mai napig nem értem eddie royalt 😀 a draft másnapján 😀
braxa88
Meg Eddie Royal, mekkora draft volt 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
2007ben jöttem nfl.hu-ra.dettó és baszdki az már 10+ éve voltHát ja, én nem is tudom mikor regeltem, 2008 v 2009 körül.tegye fel a kezét, aki emlékszik még haromt-re és a Shany takarodjra? 😀 azok rég óta itt vannak 😀ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
dande
MirrMurr
tenorx
Wester
több mint 4 éve
Rashard Lawrence, LSU, még egy benga a D-lineba, kell is
több mint 4 éve
Én még emlékszem, amikor nagy szám volt, hogy kedd éjjel MACTION meccseket lehet nézni. 😊2006-ban reggeltem az nfl.hu-ra, akkoriban indulgatott be JJ vezetésével az NCAA mánia a fórumon és csüngtem Kroovy, Höri és JJ cikkjein, csapatbemutatóin. Olyan szar streameket néztünk, hogy ihaj. #boomerlife 😀Hát ja, én nem is tudom mikor regeltem, 2008 v 2009 körül.tegye fel a kezét, aki emlékszik még haromt-re és a Shany takarodjra? 😀 azok rég óta itt vannak 😀ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
dande
MirrMurr
tenorx
MirrMurr
több mint 4 éve
Rashard Lawrence, DT, LSU.
több mint 4 éve
braxa88
12 534
AyersAzon gondolkodom ki volt az az edge rusher, akit behúztak és nem tudott napirendre térni felette. Meg aztán kijönni a csocsóasztal alól 😊Hát ja, én nem is tudom mikor regeltem, 2008 v 2009 körül.tegye fel a kezét, aki emlékszik még haromt-re és a Shany takarodjra? 😀 azok rég óta itt vannak 😀ó még bőven előtte, respekt kb 5. 6. évnél jött 😛Egyébként legyen boldog az FK a 9 ezer nézőjével, nem sajnálom tőlük, de az igazi ősök akkor is mi vagyunk 😛Mi már akkor szakmázgattunk respectvv4lacival, amikor ők még gurulós focit néztek
dande
Kampman
dande
MirrMurr
tenorx
gabokocka
na meg:
mai napig nem értem eddie royalt 😀 a draft másnapján 😀