Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Azt ugye látjátok, hogy Hassenauer nem tud runblockolni?
több mint 3 éve
Gabor81
803
Nem tudom Fichtner mivel töltötte az elmúlt 10 napot, de ez a 2 negyed alatt 2 FG, qrvagyenge az O-től.tulporogte. tulagyalta. 😂
Jan
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Nem tudom Fichtner mivel töltötte az elmúlt 10 napot, de ez a 2 negyed alatt 2 FG, qrvagyenge az O-től.Gondolom leginkább azzal, nehogy elkapja a koronavírust
Jan
több mint 3 éve
Nem tudom Fichtner mivel töltötte az elmúlt 10 napot, de ez a 2 negyed alatt 2 FG, qrvagyenge az O-től.Itt most két rosszul felkészített csapatot látunk, de szerintem ez nem meglepő a körülmények miatt.
Jan
több mint 3 éve
Nem tudom Fichtner mivel töltötte az elmúlt 10 napot, de ez a 2 negyed alatt 2 FG, qrvagyenge az O-től.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Uhh, azok az Arians sackszámok!
több mint 3 éve
Klemó
5 661
Ennyire rossz lenne RGIII, hogy egy 5 yardos passzot alig dobatnak vele?Tuckernek akartatok még pár yardot, de Watt bácsi kiszúrta ezt most...
Törpe_Tacskó
több mint 3 éve
Reggio1914
1 388
Nyilván azért puntoltak, mert remélik, hogy Ben úgyis elbasszaSafety esélyes a szitu... És még azt mondták nincs punterük...
Willie Parker
több mint 3 éve
Gabor81
803
basszus holnap gaz lesz. nagyon nem varom hogy megint hetfo lesz. ezen a heten masodszor. ez a legdurvabb het. powered by Sunday Night Football. Snl. 😂
több mint 3 éve
gedam
5 906
Ennyire rossz lenne RGIII, hogy egy 5 yardos passzot alig dobatnak vele?nem nézted az elejét?
Törpe_Tacskó
több mint 3 éve
Klemó
5 661
Hát ja, csak több pontot csinált az O, mint nálunk......nálunk két FG.....eddig a termés....22 passzolt yardLamart idéző számok.
it's a trap
Tactful Cactus
iktriad
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Pedig megnéztem volna Tuckert 60ról2013-as MNF-et tudok ajánlani a Lions ellen.
Klemó
több mint 3 éve
ez a hívás 3-ikra? jajj.Máskor meg az a baj, ha passzolnak.😊
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Nyilván azért puntoltak, mert remélik, hogy Ben úgyis elbassza
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
Ennyire rossz lenne RGIII, hogy egy 5 yardos passzot alig dobatnak vele?
több mint 3 éve
Reggio1914
1 388
Pedig megnéztem volna Tuckert 60rólŐ a legjobb, lehet berúgta volna.
Klemó
több mint 3 éve
Kampman
28 323
én végig azt olvastam, hogy "online", nem is értettem, hogy mire gondol.hátbazmeg ez az oline jobb, mint az eredeti😁Szép jinx padawan.
gedam
iktriad
több mint 3 éve
Klemó
5 661
Pedig megnéztem volna Tuckert 60ról
több mint 3 éve
22 passzolt yardLamart idéző számok.
it's a trap
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Backward progress
több mint 3 éve
Gabor81
803
Azért, ha ezen a meccsen még vezetni fog a Ravens, dobok egy hátastpedig mar nem eloszor lenne.
Chargers LT
több mint 3 éve
hátbazmeg ez az oline jobb, mint az eredeti😁Szép jinx padawan.
gedam