Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 5 éve
Jó,hát ez a Browns is úgy 4-1-es mint a Bears.Jön majd nekik egy Packers és nem csodálkoznék ha hasonló eredmény lenne ott is.Szóval ebből a meccsből nem kell messzemenő következtetést levonni.Örüljünk,hogy a labda mindkét oldalán jók voltunk ma. 😊Eddig úgy volt,hogy gyengébbekkel játszottunk, de várjuk meg a 4-1-es Brownst.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
Jan
több mint 5 éve
Nyilván vannak jobb csapatok, mint a browns.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
Nálunk is vannak jobbak.
Papíron mindenkinél.
Ez a browns papíron erős volt. 4-1.
Nincs jelentősége előzetesen ki jobb, vagy gyengébb.
Az számít, amit a meccsnapon leteszel.
Nyilván lesz vereségünk, szokott lenni.
Papíron gyengébbek ellen is.
De ezt az 5-0-t, nem a hangyák hordták össze.
Úgyhogy engedd meg, hogy örüljünk neki, mint majom a farkának, nem minden évben jön ez össze.
Főleg a tavalyi offense bénázás után öröm látni, a plusz 30 pontokat.
Szerkesztette: zidane99
több mint 5 éve
Egyenlít a Titans...hosszabbítás
több mint 5 éve
Gabor81
803
Viszont kivanjuk.
több mint 5 éve
Valóban szokatlan egy nyugodt 4. negyed. Igaz meg tudnám szokni hosszú távon. 😉
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Na szép estét mindenkibe!
több mint 5 éve
Hát ez ennyi volt, további szép estét mindenkinek!
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Azért annak örülnék, ha a Texans lehozná valahogy a Titans meccset, az még sokat számíthat majd!
több mint 5 éve
Eddig úgy volt,hogy gyengébbekkel játszottunk, de várjuk meg a 4-1-es Brownst.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Had fújja szimultán.Várjad, én máról beszéltem továbbra is. Azt pedig tartom, hogy MA, EZZEL a játékkal nagy valószínűség szerint bármelyik másik csapatot elkaptuk volna a Heinz Fielden. Tehát nem máskor, nem más játékkal, nem máshol.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
Szokol
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Azért is tartom helyesnek a megállapítást, hogy ma nagyon jó volt a csapat. Ezt a Browns-t nem zárhatók le azzal, hogy 0-3, 0-4, mint korábban az előző ellenfelek. És a 2.félidő tényleg takarékosan megy. Remelem azért a Barnák még ütnek 1-2 nagyot.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
több mint 5 éve
Aham. Azt mondják ez a Browns egy Top1 futó csapat. Akkor ezt most hogyan is lehet kezelni? Nagyon sokszor megégett ez a csapat "gyengébb" ellenféllel szemben. Legyen már egyszer egy nyugisabb befejezés. Kösz!Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Itt Garrett rakja be neki éppen tövig! 😀Itt Rudi épp benyeli a Covid-ot? 😊Ki irányít?www.instagram.com/p/BruRpACFRiE/
bcsarli
Szokol
bcsarli
több mint 5 éve
Itt Rudi épp benyeli a Covid-ot? 😊Ki irányít?www.instagram.com/p/BruRpACFRiE/
bcsarli
Szokol
több mint 5 éve
Várjad, én máról beszéltem továbbra is. Azt pedig tartom, hogy MA, EZZEL a játékkal nagy valószínűség szerint bármelyik másik csapatot elkaptuk volna a Heinz Fielden. Tehát nem máskor, nem más játékkal, nem máshol.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
több mint 5 éve
Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Jó, már látom 😊Ki irányít?Mi😊
bcsarli
fcancellara
több mint 5 éve
Ki irányít?
több mint 5 éve
Most jön a balhé, Rudi a pályán
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Az is más lesz 😂😂😂De. Cleveland-ban. 😊Nem lehet ezt tudni. Ez a Steelers ma jó volt. Szerintem ha nincs pick6 ez akkor is sima, de meg egyszer nem fogjak lejátszani.Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Szerintem nem. Én úgy érzem, hogy Baker picksix-e eldöntötte a meccset.
Szokol
Spy
Klaci79
Spy
több mint 5 éve
De. Cleveland-ban. 😊Nem lehet ezt tudni. Ez a Steelers ma jó volt. Szerintem ha nincs pick6 ez akkor is sima, de meg egyszer nem fogjak lejátszani.Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Szerintem nem. Én úgy érzem, hogy Baker picksix-e eldöntötte a meccset.
Szokol
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
több mint 5 éve
Mondom ma. Ha ez arc, akkor vállalom. Az előző meccseken azt hiszem elég kritikát megfogalmaztam, de ma nincs mit.Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77