Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
Mondjuk ilyen motiválatlanul és felkészületlenül felküldeni egy csapatot ritka nagy hiba edzői részről..Ajánlom a tavalyi lions-hawks po meccset bamba jabba annyira motiválta a csapatot hogy csak na
Mr.Breaker
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Kéne egy turnover.Na elmész te....
iktriad
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Tudtok linket a magyar közvetítéshez?
Mad
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
MarioAna
1 997
off topic:| www.totalprosports.com/2018/01/14/maurkice-pouncey-shoved-a-ref-doesnt-get-ejected-or-penalized-video/ |
ezért is Burfict kap majd 3 meccs eltiltást, mert visszaeső.
Burrow > Luck valaha is
több mint 6 éve
Sztem meg egyáltalán nem baj, ha egy kommentátor beleéli magát a meccsbe, pont ma találtam meg a 2007-es Super Bowl kickoff return TD-t Hestertől, meg Harrison INT returnjét 2009-ből, KURVA JÓ mindkettő. Ricsi+Sanyi kommentárral. Klasszisokkal élvezetesebb úgy nézni a meccset, ha nem ilyen Udvardi Gyula-féle unalmas jégemberek kommentálnak.én örülnék a Jax győzelmének, de a sport tv-től nagyon nem volt jó dolog szerintem Makát megint a Jaguars meccsére tenniSzerintem nem gáz. Ricsi kategóriákkal rosszabb volt régen.
páratlanként nem zavar, de Steelers fanként már biztos lenémítottam volna a tévét
baggio 🏈
kishaszi
több mint 6 éve
Ki mondta, hogy a Steelersben nincsenek túlzott egósok.Undorítóan elfogult Maka.Nem mi nyilatkoztuk egész héten, hogy már készülünk a Pats elleni visszavágóra...
Semlegesként hányás így meccset nézni.
Ennél csak a Jax játékosok nagyképűsége gyomorforgatóbb.
Bazzani
iktriad
De ahány Jax meccset látok a játékosaitok folyamatosan ugatnak. Ilyet (ilyen mennyiségben) nem nagyon láttam még.
több mint 6 éve
na, örömmel látom hoggy eddig a jacksonville dominál!
több mint 6 éve
Kéne egy turnover.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Mondjuk ilyen motiválatlanul és felkészületlenül felküldeni egy csapatot ritka nagy hiba edzői részről..
több mint 6 éve
Szerintem mivel 1) alapvetően sikertelen franchise-ról van szó és 2) valóban, nagyon-nagyon-nagyon erős a D... én sem látok problémát itt a "nagyképűséggel" , de mondjuk AFC North szurkolóktól vicces is lenne az ilyen kijelentés, akár Ravens, akár Steelers..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Nem,csak egyszerűen ne tegyenek be a meccsben érintett fant kommentátornak,ez tök egyszerű..Undorítóan elfogult Maka.Miert, mit csinaljon? Istenitse az eddig nagy nulla Steelerst? Siman lelkes a big playeknel,
Bazzani
Imitheking
több mint 6 éve
Jól van, bíztam benne, hogy többek közt te is magadra veszed...Megint elkezdődött a "savanyú a szőlő duma" azoktól akik csapatai már a karib tengeren pihennek...Szólt a stabil élcsapat drukkere.
Stoki
Kicsit rátok ragadt a csapatotok nagyképűsége.
Bazzani
több mint 6 éve
A Sobri - Ramsey hatás.Megint elkezdődött a "savanyú a szőlő duma" azoktól akik csapatai már a karib tengeren pihennek...Szólt a stabil élcsapat drukkere.
Stoki
Bazzani
Amúgy Patriciához mit szólsz?
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Undorítóan elfogult Maka.Ha nem tudnád, hogy Jax drukker, nem zavarna ennyire, de ja tényleg nem Jax meccseket kéne közvetítenie. Amúgy simán jobb már most, mint Ricsi.
Bazzani
A Jax játékosok nem nagyképűek, csak tele vannak önbizalommal 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Undorítóan elfogult Maka.telvinra vagy ramsey-re gondolsz?
Bazzani
mert amúgy kevés jack-nél szerényebb játékos van az NFL-ben, talán Amari Cooper és tyrod
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Tíz évig szopott a franchise, ti meg még ezt is sajnáljátok tőlük.Nem szimpatikus, de van mire nekik egyelőre :/Ennél csak a Jax játékosok nagyképűsége gyomorforgatóbb.Igen, ez nekem is feltűnt viszont...
Bazzani
Szokol
Borbinho
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Fél évig tartott, míg leszoktattam magam róla 😀azt hittem csak engem idegesít ez a nyivákoló tttáááááááááácsdóóónozás 😀rohadjál meg, állandóan ráviszem az egeret a spoileres aláírásodra, mert mindig elfelejtem, hogy mi van benne 😀
gaborik
Kampman
több mint 6 éve
De igen.Maka teljesen rendben van, könyörgök ez az a csatorna, ahol egy Érdi Gábor meg Iványi Márton éveken át voltak szakértők.Iványi nem csak egy évig volt?
Kampman
baggio 🏈
több mint 6 éve
Megint elkezdődött a "savanyú a szőlő duma" azoktól akik csapatai már a karib tengeren pihennek...Szólt a stabil élcsapat drukkere.
Stoki
több mint 6 éve
Nem szimpatikus, de van mire nekik egyelőre :/Ennél csak a Jax játékosok nagyképűsége gyomorforgatóbb.Igen, ez nekem is feltűnt viszont...
Bazzani
Szokol
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Maka teljesen rendben van, könyörgök ez az a csatorna, ahol egy Érdi Gábor meg Iványi Márton éveken át voltak szakértők.Hoool van Bóóóltimóóóóóór?
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kampman
28 290
azt hittem csak engem idegesít ez a nyivákoló tttáááááááááácsdóóónozás 😀rohadjál meg, állandóan ráviszem az egeret a spoileres aláírásodra, mert mindig elfelejtem, hogy mi van benne 😀
gaborik
több mint 6 éve
dilly dilly!
több mint 6 éve
Maka teljesen rendben van, könyörgök ez az a csatorna, ahol egy Érdi Gábor meg Iványi Márton éveken át voltak szakértők.Gumbo mondjuk nagy ász volt, 10 éve megmondta, hogy Marvin Lewis egy lúzer
Kampman
Tepper takarodj!