Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
MarhaságEz az a meccs, ahol egyáltalán nem tudok részrehajló lenni. Mind1, hogy ki nyer, a lényeg, hogy a Patset picsázzák el jöv héten. Boldogtalan nem leszek.Akkor szurkolj a Vasasnak,nekik azért bőven több esélyük van a pecc ellen.
Ráadásul idén először néztem soccert (Pool-City), és nem bántam meg, felvidított 😊
shagi0206
LeviPoki
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
geleven
136
Na elég is lesz ennyi a JAX-től... 😀
több mint 6 éve
red5
521
Ez az a meccs, ahol egyáltalán nem tudok részrehajló lenni. Mind1, hogy ki nyer, a lényeg, hogy a Patset picsázzák el jöv héten. Boldogtalan nem leszek.max jövőhéten leszel boldogtalan 😀
Ráadásul idén először néztem soccert (Pool-City), és nem bántam meg, felvidított 😊
shagi0206
őlég vót
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ez az a meccs, ahol egyáltalán nem tudok részrehajló lenni. Mind1, hogy ki nyer, a lényeg, hogy a Patset picsázzák el jöv héten. Boldogtalan nem leszek.Akkor szurkolj a Vasasnak,nekik azért bőven több esélyük van a pecc ellen.
shagi0206
több mint 6 éve
Micsoda parádé.
több mint 6 éve
Bortles idáig altatott 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Sikeres passzok Bortlestől? 😱
több mint 6 éve
kés a vajon😀koyack az új fegyverHamarosan elneveznek róla Floridában egy nyalókát.
Heisman Trophy
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Bortles = GOAT
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ez az a meccs, ahol egyáltalán nem tudok részrehajló lenni. Mind1, hogy ki nyer, a lényeg, hogy a Patset picsázzák el jöv héten. Boldogtalan nem leszek.Ráadásul idén először néztem soccert (Pool-City), és nem bántam meg, felvidított 😊
több mint 6 éve
Koyackmeg(g)y?koyack az új fegyverHamarsoan elneveznek róla Floridában egy nyalókát.
Heisman Trophy
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
jó estét, hajrá Packers!
több mint 6 éve
Jó estét, jó szurkolást.
több mint 6 éve
koyack az új fegyver
több mint 6 éve
4. leghidegebb meccs a jags történetében.Meccs előtt be kell melegíteni bástya
iktriad
több mint 6 éve
Én is a toszjátékért jöttemremélem a jax tossza meg a steelerst
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Go jax avagy az utolsó versenyben lévő nagymacska
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 552
Wu -tang a palyan. Akarom mondani a vasas..remelem a jags nyer es eleri annak a harmadat amit anno elertem az nfl2k4-ban. super bowl triplazas Terrelle Pryor QB-val 😀
több mint 6 éve
Hajrá Twister média, hajrá toszjáték!ma nem lesz toszjáték, Bortles mindig magánál tartja majd a labdát az RPO-nál
Igor
baggio 🏈
www.youtube.com/watch?v=8UT3IPhRA8c
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)