Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
pedig ez se rossz:Ja igen, éjszaka végérvényesen hatalomváltás történt, Alekosz és a mulatós zenészek helyett az eredménykövetők új sztárja most már Molnár Krisztián.Kiki ünnepélyesen bejelentette Kadlott Karcsi trónfosztását, majd átvette az uralmat
Kampman
mustaine
www.youtube.com/watch?v=y7qwMEU13rY
több mint 6 éve
Toszjáték á lá Borles
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Hallod, az egyik prosti ilyen lekapta fatelt tegnap, a másik meg 200kért nem akarta kikit .... Amikor bealudt 2 pálinka közben az többet nézték mint amikor ordibált zenére.Ja igen, éjszaka végérvényesen hatalomváltás történt, Alekosz és a mulatós zenészek helyett az eredménykövetők új sztárja most már Molnár Krisztián.Kiki ünnepélyesen bejelentette Kadlott Karcsi trónfosztását, majd átvette az uralmat
Kampman
mustaine
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
A momentumot várom majd mikor Bortles "visszahozza" a meccsbe a Steelerst. 😀
több mint 6 éve
Hát, én amikor először láttam, 10 percig kerestem az állam.Ja igen, éjszaka végérvényesen hatalomváltás történt, Alekosz és a mulatós zenészek helyett az eredménykövetők új sztárja most már Molnár Krisztián.Pedig ez már annyira old 😀 A kicsomagolós videóit tudom ajánlani 😀
Kampman
tenorx
Ugyanis amikor még Debrecenben voltam gimis, akkor sokszor egy busszal utaztam vele, ugyanott szálltunk le. Ha akkor tudom, milyen karrier elé néz, már kértem volna is az autogramot. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Semmi ilyen nem történt. Aljas rágalom.hát de, sajnos látnom kellett...:/Ja igen, éjszaka végérvényesen hatalomváltás történt, Alekosz és a mulatós zenészek helyett az eredménykövetők új sztárja most már Molnár Krisztián.jajj, ne
Kampman
Tactful Cactus
Sixo ráadásul ráfüggött a rosszlányokra is 😊
shagi0206
több mint 6 éve
Az már régebben történt, anyót is ott ismerte meghát de, sajnos látnom kellett...:/Ja igen, éjszaka végérvényesen hatalomváltás történt, Alekosz és a mulatós zenészek helyett az eredménykövetők új sztárja most már Molnár Krisztián.jajj, ne
Kampman
Tactful Cactus
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
hát de, sajnos látnom kellett...:/Ja igen, éjszaka végérvényesen hatalomváltás történt, Alekosz és a mulatós zenészek helyett az eredménykövetők új sztárja most már Molnár Krisztián.jajj, ne
Kampman
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Ja igen, éjszaka végérvényesen hatalomváltás történt, Alekosz és a mulatós zenészek helyett az eredménykövetők új sztárja most már Molnár Krisztián.Kiki ünnepélyesen bejelentette Kadlott Karcsi trónfosztását, majd átvette az uralmat
Kampman
több mint 6 éve
Úgy néz ki lesz bunyo😀
több mint 6 éve
Fosnak a Jax cornerektől, ezekkel a gyáva screenekkel nem fog messzire jutni a Stealers
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
xtaki
3 441
ha tulgondolja a meccset, akkor csak kidobjak ma' vegre...szoval futni kene, de 2 passzal kezdunkHéééli takarodj!
xtaki
vontod
több mint 6 éve
Úgy látom a Jax a múlt héten meg volt illetődve, hogy a PO-ban van, mostanra kezdenek ráérezni az ízére. 😀Csak ott folytatják a heinzen ahol abba hagyták
Vrij6
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Ja igen, éjszaka végérvényesen hatalomváltás történt, Alekosz és a mulatós zenészek helyett az eredménykövetők új sztárja most már Molnár Krisztián.Pedig ez már annyira old 😀 A kicsomagolós videóit tudom ajánlani 😀
Kampman
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Ja igen, éjszaka végérvényesen hatalomváltás történt, Alekosz és a mulatós zenészek helyett az eredménykövetők új sztárja most már Molnár Krisztián.jajj, ne
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Úgy látom a Jax a múlt héten meg volt illetődve, hogy a PO-ban van, mostanra kezdenek ráérezni az ízére. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ja igen, éjszaka végérvényesen hatalomváltás történt, Alekosz és a mulatós zenészek helyett az eredménykövetők új sztárja most már Molnár Krisztián.
több mint 6 éve
3 & out-os kezdés a D-től. Remek.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Holnap de ráérek 10 körül egy kövezés?😀Nekem tökmindegy ki nyer,de meglepődnék,ha a Jags lenne az,kövezzetek meg érte,ez a realitás 😀na jött az afc north-os okoskodni a söprés után 😛 hát nem hiszem el, hogy a Steelers/Ravens fanok nem tanultak a leckébőlEz az a meccs, ahol egyáltalán nem tudok részrehajló lenni. Mind1, hogy ki nyer, a lényeg, hogy a Patset picsázzák el jöv héten. Boldogtalan nem leszek.Akkor szurkolj a Vasasnak,nekik azért bőven több esélyük van a pecc ellen.
Ráadásul idén először néztem soccert (Pool-City), és nem bántam meg, felvidított 😊
shagi0206
LeviPoki
EZAZ JAGS, gyáva népnek nincs hazája
baggio 🏈
LeviPoki
red5
Ugyan-ugyan,éjjel a Titans volt esélyesebb a Pats ellen,igaz? 😊Túl sokat olvastál soldit vagy mi a rák?Nekem tökmindegy ki nyer,de meglepődnék,ha a Jags lenne az,kövezzetek meg érte,ez a realitás 😀na jött az afc north-os okoskodni a söprés után 😛 hát nem hiszem el, hogy a Steelers/Ravens fanok nem tanultak a leckébőlEz az a meccs, ahol egyáltalán nem tudok részrehajló lenni. Mind1, hogy ki nyer, a lényeg, hogy a Patset picsázzák el jöv héten. Boldogtalan nem leszek.Akkor szurkolj a Vasasnak,nekik azért bőven több esélyük van a pecc ellen.
Ráadásul idén először néztem soccert (Pool-City), és nem bántam meg, felvidított 😊
shagi0206
LeviPoki
EZAZ JAGS, gyáva népnek nincs hazája
baggio 🏈
LeviPoki
valakis
több mint 6 éve
na örülük, újra itt tartunk 😀gyáááva néépnek nincs hazája,Messze van még a húsvét, meg április 1 is... vagy te is bebaszós live-ot tolsz?
felültem újra a Jax bandwagonra,
Bortles az én MVP-m,
dollármilliomos lesz a hétvégén
baggio 🏈
Igor
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
That's what she..... oh, forget it.többen nem ültem még, mint amelyiken igen!gyáááva néépnek nincs hazája,Melyik bandwagonon nem ültél még? 😂
felültem újra a Jax bandwagonra,
Bortles az én MVP-m,
dollármilliomos lesz a hétvégén
baggio 🏈
yooker
baggio 🏈
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Szép estét, Steelers mikor játszik?