Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
szoval futni kene, de 2 passzal kezdunkHéééli takarodj!
xtaki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
xtaki
3 441
szoval futni kene, de 2 passzal kezdunk
több mint 6 éve
gyáááva néépnek nincs hazája,Messze van még a húsvét, meg április 1 is... vagy te is bebaszós live-ot tolsz?
felültem újra a Jax bandwagonra,
Bortles az én MVP-m,
dollármilliomos lesz a hétvégén
baggio 🏈
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
nyilván jobb, nem véletlen van PObanmyles jack eddig kurvajó!jobb mint amari meg tylor az fix
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
többen nem ültem még, mint amelyiken igen!gyáááva néépnek nincs hazája,Melyik bandwagonon nem ültél még? 😂
Bortles az én MVP-m,
baggio 🏈
yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nem akartam eljinxelni a Falcons meccsét, utána meg elaludtam.tegnap te merre jártál? Hiányoltunk 😊Sobri!Az X-nek.
Pats-Jags meccsen kinek szurkolsz majd?😀
Vrij6
iktriad
shagi0206
több mint 6 éve
no
7 277
gyáááva néépnek nincs hazája,az biztos mert egy bena 2.szamu az.
Bortles az én MVP-m,
baggio 🏈
több mint 6 éve
Túl sokat olvastál soldit vagy mi a rák?Nekem tökmindegy ki nyer,de meglepődnék,ha a Jags lenne az,kövezzetek meg érte,ez a realitás 😀na jött az afc north-os okoskodni a söprés után 😛 hát nem hiszem el, hogy a Steelers/Ravens fanok nem tanultak a leckébőlEz az a meccs, ahol egyáltalán nem tudok részrehajló lenni. Mind1, hogy ki nyer, a lényeg, hogy a Patset picsázzák el jöv héten. Boldogtalan nem leszek.Akkor szurkolj a Vasasnak,nekik azért bőven több esélyük van a pecc ellen.
Ráadásul idén először néztem soccert (Pool-City), és nem bántam meg, felvidított 😊
shagi0206
LeviPoki
EZAZ JAGS, gyáva népnek nincs hazája
baggio 🏈
LeviPoki
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
gyáááva néépnek nincs hazája,Melyik bandwagonon nem ültél még? 😂
Bortles az én MVP-m,
baggio 🏈
több mint 6 éve
Túl messze vagytok Louisanatól.gyáááva néépnek nincs hazája,Nekünk miért nem szurkoltál még sosem?
Bortles az én MVP-m,
baggio 🏈
Kampman
több mint 6 éve
Mert ti gyávák vagytok, minden előre le van zsírozva a bírókkal. :ogyáááva néépnek nincs hazája,Nekünk miért nem szurkoltál még sosem?
Bortles az én MVP-m,
baggio 🏈
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
a Wisconsinnak drukkoltam az Ohio State ellen, a Packers már fossányerte magátgyáááva néépnek nincs hazája,Nekünk miért nem szurkoltál még sosem?
Bortles az én MVP-m,
baggio 🏈
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
tegnap te merre jártál? Hiányoltunk 😊Sobri!Az X-nek.
Vrij6
iktriad
több mint 6 éve
red5
521
Holnap de ráérek 10 körül egy kövezés?😀Nekem tökmindegy ki nyer,de meglepődnék,ha a Jags lenne az,kövezzetek meg érte,ez a realitás 😀na jött az afc north-os okoskodni a söprés után 😛 hát nem hiszem el, hogy a Steelers/Ravens fanok nem tanultak a leckébőlEz az a meccs, ahol egyáltalán nem tudok részrehajló lenni. Mind1, hogy ki nyer, a lényeg, hogy a Patset picsázzák el jöv héten. Boldogtalan nem leszek.Akkor szurkolj a Vasasnak,nekik azért bőven több esélyük van a pecc ellen.
Ráadásul idén először néztem soccert (Pool-City), és nem bántam meg, felvidított 😊
shagi0206
LeviPoki
baggio 🏈
LeviPoki
őlég vót
több mint 6 éve
takirob69
19
Ez az a meccs, ahol egyáltalán nem tudok részrehajló lenni. Mind1, hogy ki nyer, a lényeg, hogy a Patset picsázzák el jöv héten. Boldogtalan nem leszek.Álmodik a nyomor
shagi0206
több mint 6 éve
Kampman
28 290
gyáááva néépnek nincs hazája,Nekünk miért nem szurkoltál még sosem?
Bortles az én MVP-m,
baggio 🏈
több mint 6 éve
Na szép estét mindenkinek! Kurva Haley nem készítette fel a D-t a nyitódrive-ra...
több mint 6 éve
Yo estét yo szurkolást! Haley takarodj! 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
eldőlt.
több mint 6 éve
Sobri!Az X-nek.
Vrij6
több mint 6 éve
Na, a D lehozza 1-2 FG-vel, úgyhogy btw nyertünk is! 😊
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Nekem tökmindegy ki nyer,de meglepődnék,ha a Jags lenne az,kövezzetek meg érte,ez a realitás 😀na jött az afc north-os okoskodni a söprés után 😛 hát nem hiszem el, hogy a Steelers/Ravens fanok nem tanultak a leckébőlEz az a meccs, ahol egyáltalán nem tudok részrehajló lenni. Mind1, hogy ki nyer, a lényeg, hogy a Patset picsázzák el jöv héten. Boldogtalan nem leszek.Akkor szurkolj a Vasasnak,nekik azért bőven több esélyük van a pecc ellen.
shagi0206
LeviPoki
baggio 🏈
több mint 6 éve
gyáááva néépnek nincs hazája,felültem újra a Jax bandwagonra,
Bortles az én MVP-m,
---
több mint 6 éve
myles jack eddig kurvajó!jobb mint amari meg tylor az fix
eaglesmcnabb