GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
1 napja
A két korlátozott FA-kör névsorának összeállítását idén passzolnám, valakinek lenne kedve hozzá? A cutolt játékosokból és fixen nem hosszabbító UFA-kból én vezetek egy watch list-szerűséget, azt tudom majd adni segítségül.
1 napja
A KC játékosok rózi árait kinek küldjük majd?
Poloska vagyok.
2 napja
Ok, köszi.Most olvastam, hogy Jeremiah Owosu-Koramoah többet már nem valószinű, hogy játszik az NFL-ben. Bár már küldtem hosszabbítási ajánlatot neki, lehet még most tárgytalanná tenni a dolgot?JOK tök egyszerű, ha már beárazta bárki, akkor potyára dolgozott legfeljebb, de nem küldesz neki offert.
Ugyanitt Rondale Moore sajnálatos hirtelen haláleseténél javaslom engedjük el a dead moneyt!
iktriad
somoskovig
2 napja
Most olvastam, hogy Jeremiah Owosu-Koramoah többet már nem valószinű, hogy játszik az NFL-ben. Bár már küldtem hosszabbítási ajánlatot neki, lehet még most tárgytalanná tenni a dolgot?Ilyenkor nincs dead money asszem.
Ugyanitt Rondale Moore sajnálatos hirtelen haláleseténél javaslom engedjük el a dead moneyt!
iktriad
JOK tök egyszerű, ha már beárazta bárki, akkor potyára dolgozott legfeljebb, de nem küldesz neki offert.
2 napja
Most olvastam, hogy Jeremiah Owosu-Koramoah többet már nem valószinű, hogy játszik az NFL-ben. Bár már küldtem hosszabbítási ajánlatot neki, lehet még most tárgytalanná tenni a dolgot? Ugyanitt Rondale Moore sajnálatos hirtelen haláleseténél javaslom engedjük el a dead moneyt!
3 napja
Ez akkor elfogadva.Cut helyetti cserét igényelnénk, ha jók vagyunk:A cut után 48 órán belül kellett volna végrehajtani. De szerintem ebben a fázisban még elengedhető, ha a többieknek sincs ellenvetése.
Colts adja:
Tony Adams S 1 600 000
Tampa adja:
2027. 7. kör
Ha jók vagyunk, akkor módosítok cut posztomat.
Jón Gunnarson
vassadi
A rózik pedig legyenek szívesek George Pickenst is beárazni.Most lehet f@sz vagyok és elb@sztam, a Tag + Tradedel megszerzett Pickenst most kellett volna küldjem a hosszíbbítási listával ugye? 😀Tag+trade útján szerzett játékosokkal az FA-piac nyitásáig lehet hosszabbítani.
Farky
vassadi
@somoskovig, @dankodavid, @Egon bá, @Rajna (?), @Spigo, @zacknorb, @labo7
3 napja
Cut helyetti cserét igényelnénk, ha jók vagyunk:A cut után 48 órán belül kellett volna végrehajtani. De szerintem ebben a fázisban még elengedhető, ha a többieknek sincs ellenvetése.
Colts adja:
Tony Adams S 1 600 000
Tampa adja:
2027. 7. kör
Ha jók vagyunk, akkor módosítok cut posztomat.
Jón Gunnarson
4 napja
Most lehet f@sz vagyok és elb@sztam, a Tag + Tradedel megszerzett Pickenst most kellett volna küldjem a hosszíbbítási listával ugye? 😀Tag+trade útján szerzett játékosokkal az FA-piac nyitásáig lehet hosszabbítani.
Farky
4 napja
Most lehet f@sz vagyok és elb@sztam, a Tag + Tradedel megszerzett Pickenst most kellett volna küldjem a hosszíbbítási listával ugye? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
5 napja
Nem somosnak kellett küldeni a hosszabbításokat? Mert úgy látom a játékosaim (Chicago) lemaradtak, pedig elküldtem neki egy másik PM-be beleszőve 😊Ha a rózik közül valaki már letöltötte a táblázatot, arra figyeljen, hogy a Bears részéről Zay Flowers és Foyesade Oluokun utólag felkerült a listára.
Heisman nádor
5 napja
Nem somosnak kellett küldeni a hosszabbításokat? Mert úgy látom a játékosaim (Chicago) lemaradtak, pedig elküldtem neki egy másik PM-be beleszőve 😊Lehet elbasztam, reggel ránézek, bocs.
Heisman nádor
5 napja
Most esik le, hogy a rózi bizottság létszámhiányos, úgyhogy ha hirtelenjében akadna egy önkéntes hetediknek, az jó lenne, ha nincs, akkor megy hat fővel.Maradok, ha senki nem jelentkezik holnapig mondjuk
vassadi
dancogo
@labo7 Akkor a színpad a tiéd.Most esik le, hogy a rózi bizottság létszámhiányos, úgyhogy ha hirtelenjében akadna egy önkéntes hetediknek, az jó lenne, ha nincs, akkor megy hat fővel.Szívesen jelentkeznék, idén lenne rá időm és kedvem is.
vassadi
labo7
5 napja
Nem somosnak kellett küldeni a hosszabbításokat? Mert úgy látom a játékosaim (Chicago) lemaradtak, pedig elküldtem neki egy másik PM-be beleszőve 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 napja
Most esik le, hogy a rózi bizottság létszámhiányos, úgyhogy ha hirtelenjében akadna egy önkéntes hetediknek, az jó lenne, ha nincs, akkor megy hat fővel.Szívesen jelentkeznék, idén lenne rá időm és kedvem is.
vassadi
5 napja
Most esik le, hogy a rózi bizottság létszámhiányos, úgyhogy ha hirtelenjében akadna egy önkéntes hetediknek, az jó lenne, ha nincs, akkor megy hat fővel.Maradok, ha senki nem jelentkezik holnapig mondjuk
vassadi
5 napja
Most esik le, hogy a rózi bizottság létszámhiányos, úgyhogy ha hirtelenjében akadna egy önkéntes hetediknek, az jó lenne, ha nincs, akkor megy hat fővel.
6 napja
Ha valakinek van eladó haszálható centere, akkor bombázhat ajánlattal.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
6 napja
Köszi, sorrySrácok most értem haza, pls had legyen már jó az ötös listámOk
zacknorb
somoskovig
Poloska vagyok.
6 napja
Srácok most értem haza, pls had legyen már jó az ötös listámOk
zacknorb
6 napja
Srácok most értem haza, pls had legyen már jó az ötös listám
Poloska vagyok.
6 napja
Tudom, azért kérdeztem.Az oké, de nincs nálunk erre külön szabályozás.Igen, csak a Raiders érvénytelenítette a szerződésében lévő garantált tartalmat, mert nem tartotta be a rehabilitációs előírásokat.@vassadiUtóbbi, nem vonult vissza, csak kivágták.
Ha kivágom Christian Wilkinst, akkor kapok rá valami enyhítést vagy a teljes dead moneyt ki kell fizetni?
Shilkor
vassadi
Shilkor
vassadi
6 napja
Az oké, de nincs nálunk erre külön szabályozás.Igen, csak a Raiders érvénytelenítette a szerződésében lévő garantált tartalmat, mert nem tartotta be a rehabilitációs előírásokat.@vassadiUtóbbi, nem vonult vissza, csak kivágták.
Ha kivágom Christian Wilkinst, akkor kapok rá valami enyhítést vagy a teljes dead moneyt ki kell fizetni?
Shilkor
vassadi
Shilkor