NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 6 éve
dawyd728 3 696
Az meg külön undirítóvá tette a szememben az egészet, hogy kb. 15 percig nem volt döntés, aztán hirtelen amikor Hamilton-nak ki kellett menni, akkor meglett a büntetés, de biztos totál véletlen volt...
StormST
Mi van, ha azon ment a vita, h black flag vagy 10 másodperces stop&go? Plusz, ha onnan nézem Vettel még jól is járt, h ennyit késlekedtek a büntetése kiszabásával, így ki tudott a második helyen haladva akkora időkülönbséget autózni, h ne a mezőny végére kerüljön a bünti letöltése után.
Szóval megint csak ott tartunk, h konteók születnek folyamatosan.

Mindegy. Legalább már eljutottunk odáig, h nem féktesztről van szó.

Nem tudom kit érdekel a véleményem, de én pl egyiket se büntettem volna. 50km/h-nál simán belefér egy kis kerék a kerék kocc. Ettől nem keletkezik kár senkiben. Sokkal jobban tetszik az ilyen kiborulás, mint a verseny után napokig a médiában való picsogás.
Egy gond van, hogyan határolják le a keménykedést, h mit szabad és mit nem SC alatt? Plusz utánpótlás szériákban és itt most ne GP2-re gondoljunk, hanem akár nemzeti F4-es szériákra, ahol 15-6 éves gyerekek fogják ezt átvenni, amiből akár nagyobb balesetek is lehetnek.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 21 936 — nabege2@yahoo.com
WTCC: dögunalom, pocsék, erre semmi szükség, tényleg ezerszer TCR mint ez... Norbinak meg az első futamokon is villantani kéne, mert ez így nem járja, hogy az első futamon 7-8-9 helyeket hoz.
Forma1: kaotikus, ugyanakkor azért viszonylag izgis verseny. Jó, hogy outsiderek nyertek, a Vettel-Hami csatához nem szólnék, 2 dudás, kb Klaci írta le mit gondolok. Egy biztos: lesz itt még hiszti😊
Motor: toronymagasan a hétvége top eseménye nálam. Mind a 3 verseny piszok jó volt! Ami nagy szó, mert Moto2 dögunalom szokott lenni, de most 5 embernek is volt esélye az utolsó kör előtt!
Moto3: szokásos😊 viszont Mir egy picit túlokoskodta, nyomni kellett volna, azt lesz ami lesz, azért az a 10. hely picit kevés.
Moto2: piszok jó verseny, sok előzés, hibák, még egy kis eső kellett volna😊
Motogp: itt aztán volt minden😊 Szerény véleményem szerint Petrucci Dovit megfosztotta egy győzelemtől, mert ha a vége előtt nem kezd el oda-vissza előzni, lehet mind2-en megeszik a dokit. De tényleg Marquez is piszok jót tolt, mondjuk nekem Zarco és Crutchlow is up,
Egészében amúgy sok a hiba, ha Rossi nyer VInales bukik, ha Vinales nyer Rossi bukik, Marquez is dobta el a vasat, Pedrosa egy győzelem után, betli. Elég hektikus azért ez a GP mezőny! Aki végre hoz egy állandó, jó szezont, szerintem az nyer!
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 069 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Na és a MotoGP-ről senki semmit? 😀
Amikor Vinales kiesik? Dovi átveszi az összetettbeli vezetést? Rossi megszerzi az idei első győzelmét? 😀
Nem keltett csalódást most sem ez a remek kis sport 😊
Most realizálódott bennem - ahogy a közvetítésben említették - hogy a következő héten Sachsenringben már a szezon felénél járunk! Pedig még mintha csak most lett volna Qatar áprilisban, a szezonnyitóval.
Vinales azért úgy néz ki elég mély gödörbe került az elmúlt versenyeken, ahhoz képest hogy mondjuk az első 2 verseny után azt hittük sima bajnokság lesz. Elveszettnek tűnik, saját bevallása szerint sem érti hogy miért nem megy neki, Austinban is most is úgy esett el, hogy Ő maga sem érti hogy mi történt. Azért ezek nem önbizalom növelő dolgok egy versenyzőnek. Ilyen szempontból Rossi lehet előnyben van, ha valami nem működik, van egy majd húsz éves versenyzői tapasztalt a kútfőbe, amihez lehet azért nyúlni.
Nekem már itt is úgy tűnt hogy nagyon görcsösen akart MVK. Csütörtökön már arról beszélt hogy muszály itt nyernie, meg hogy a pódium a minimum. Azért ha ilyen nyomást helyez kvázi saját magára, nem lesz egyszerű. Minden esetre ha visszatalál a helyes útra, még mindig legit VB kontender.
Rossi talán most tényleg talált valamit, azt nyilatkozta az Öreg, hogy a régi-uj vázzal végre idén elsőször tényleg úgy vezethet ahogy Ő szeret, ez meg is látszott egész hétvégén,főleg ma vasárnap. Igazából utólag visszagondolva végig kézben tartotta a versenyt, még az utolsó 8-10 körben is, ahol kb. kanyarról kanyarra kellett tapogatni hogy vizes e már a pálya vagy még mindig nem. Tényleg az utolsó utáni pillanatban hozta vissza a reményit a VB címhez, meg jól is jött persze MVK hibája. Ha a most tapasztaltakat tényleg tudná többé kevésbé versenyről versenyre hozni, 7 pontos hátránynál még bármi lehet. Ilyen szempontból Sachsenring jó teszt lesz, egy teljesen más pálya, ráadásul nem is igazán kedvez a hangvillásoknak. Ha ott is ehhez hasonlót tud hozni, akkor már lehet reménykedni.
Marqueznek ma is volt egy agyament védése, nem tudom meg volt e itt valakinek. Még a verseny elején az utolsó sikánba lapra fordított géppel, gyakorlatilag könyökkel tartva magát csúszott a kanyar csúcspontig, az első kerék meg be volt bicskázva. Senki nem tudta volna megcsinálni ezt rajta kívül szerintem. És ma is kihozta a gépből a maximumot, az utolsó körben ütve Dovit meg Crutchlowt. 11 pont hátrány, semmi és őt amúgy se szabad leírni sose, jönnek a neki kedvező pályák. Nekem most Ő a (nem is annyira titkos) favoritom.
Doviziosot is megilleti minden dicséret, a maiért is meg persze a VB vezetésért is. Mégis egyelőre én még mindig nem tudok rá reális bajnokesélyesként tekinteni. Nem elég megbízható még ez a vörös paripa hozzá.
Ja és ki ne hagyjam, a kis kedvencemet. Jack Miller idei legjobbját elérve hatodik 😊 Remélem figyelnek és levonják most már azért lassan a következtetéseket a HRC vezetői japánban.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 6 631
Hamilton csibészsége tetszik, az amit nyilatkozott az nem. (Rossz példa annak a sok feltörekvő versenyzőnek aki nézi tv-n, ha igazi férfi rendezze le a problémát szemtől szemben, nem méltó viselkedés egy világbajnokhoz etc... Értem én a pszichikai hadviselést, meg hogy most meg lehet alázni Vettelt de ekkora dráma nem történt könyörgöm. Valami laza két szavas kommentet vártam volna tőle, ekkora sírás egyáltalán nem menő és nem illik az imidzsébe.

Szerkesztette: JéBé
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 10 828 — SB 50 Champion @ Grund
Satufék.. ROTFLMAO

 my.mixtape.moe/slropm.mp4
Apexen fékezett Hamilton. 65km/h-ról 53km/h-ra.

Eltiltani egy versenyről!!NÉGY!!!4444!!
dawyd728
Mert kanyarból kijövet a lassulás nem veszélyes vezetés, ahol már mindenki gyorsítana? Te mennyire kiabálnál hangosan, ha valaki ezt tenné veled a forgalomban? (És te még láthatnál féklámpát is, ha nem motorfék lenne)

A túlreagálásod meg tipikus, ki a lófasz beszélt eltiltásról? ROTFLMAO
StormST

Safety Car épp elengedte őket, nem versenyközbe gondolta úgy, hogy nem gyorsít ki. Safety elmegy onnantól az első dönti el, hogy mikortól kezdi el nyomni, az, hogy Vettel már úgy gondolta, hogy menni kéne az már az Ő baja. Szabály szerint igazodni kell ilyenkor az elsőhöz és kész.
Raven17
😀 Ja, mert ha nem 300-al mennek az már nem verseny? Ugyanúgy verseny, csak más szituáció, attól még úgy kell és illik vezetni, hogy nem veszélyezteted a többieket és nem-kigyorsítani/lassítani egy kanyar kijáratában az nálam ebbe nem fér bele, ahogy az se fér bele, amit Vettel csinált. Igazodni kell az elsőhöz, de az első ettől még nem csinálhat azt, amit akar, következmények nélkül...

Az meg külön undirítóvá tette a szememben az egészet, hogy kb. 15 percig nem volt döntés, aztán hirtelen amikor Hamilton-nak ki kellett menni, akkor meglett a büntetés, de biztos totál véletlen volt...



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 069 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Azért emberek, nem arról volt itt szó, hogy Hamilton satuféket ugrott mondjuk a célegyenes közepén(tehát egy olyan helyen ahol ugye semmi nem indokolná a fékezést). Igazából még fékezésről se nagyon lehet beszélni, inkább ugy írnám le a dolgot, hogy Vettel az ominózus kanyart már teljesen "verseny módban" vette be(fék-kanyarcsúcspont-kigyorsítás), Hamilton viszont nem(kb ugyanazzal a tempóval átcsorgott a kanyaron), a kigyorsításnál így hirtelen rácsúszott a német. A telemetriában ezek az adatok amúgy is megvannak, ezekbe az illetékes "versenybíróság" is belenézhet, amit gondolom meg is tettek. Két másodperc alatt látták hogy mit csinált az egyik és mit a másik versenyző. Ezért kapott büntetést Vettel, Hamilton pedig nem.
A hangsúly azon van, hogy a versenyző szabadon eldöntheti hogy a pálya adott szakaszán, az adott körülmények között, milyen sebességgel és milyen nyomvonalon halad, mindaddig amíg ezzel nem mást veszélyeztet. Hamilton a safety car alatt lassan ment át egy kanyaron. Az adott körülmények között ehhez minden joga meg van. Nem satufékezett, nem húzta rá a kocsit a másikra. Ő ott akkor úgy látta jónak hogy abban a kanyarban az a nyomvonal és az a sebesség a legmegfelelőbb. Igen látom és felfogom én is, hogy azon kívül hogy a németet szopassa semmi más célja nem volt ennek. Csak hogy ezt semmilyen objektív méréssel, vagy eljárással nem lehet bizonyítani. Pont ez a jó benne és ezért is csinálta most Hamilton, meg csinálták már előtte is százan, meg fogják is.
De az ahogy Vettel csinálta a dolgait, ez kb olyan, mintha egy osztályban mondjuk valaki sutyiba megdob egy papír galacsinnal, én meg felállok ott az óra közepén, és mindenki előtt jól pofán verem. Aztán csodálkozom hogy én miért kaptam bűntesét Ő meg miért nem.
Cowboykarcsi90
Szerintem meg teljesen egyértelmű volt, hogy a kanyar kijáratánál Hami nem a gázra, hanem a fékre lépett. Ilyenre nem lehet számítani. De igazából nem is értem, hogy mit néztél, ha ezt nem láttad.
Egyébként pedig ha az osztályban mindent kamerára vesznek, akkor ott a papírgalacsinozás is látszott volna, arra is jöhetett volna bünti. Halkan jegyzem meg, egészen addig nem tudtak dönteni a versenybírók az ügyben, amíg ki nem derült, hogy a merci szerelők elqurták a boxban. Hírtelen jött is a Vettel bünti, nehogy megnyerje, mert rögtön nagy lenne a különbség. Egyébként Vettel suttyó-paraszt volt, de amíg Hami (szerinted) "normális" manőverében mindkét autó megsérült, Vettel manővere után szerencsére nem lett ilyen következmény.
Klaci79
Az elsőhöz. Nézd meg a videot amit Dawyd linkelt. A kigyorsításnál nem fékezett Hamilton.
A másodikhoz. És ez szerinted Vettelen múlott? 😀 Hamilton meg jol kitervelte hogy az ő manőverével sérüljenek az autók.
Cowboykarcsi90
Megnéztem! Nettó hülyeség, hogy ez teljesen normális. Vettel sem annyira hülye, hogy az autója elejét kockáztassa. Ha ez normális lenne, minden alkalommal összekoccannának a SC után. Lehet úgy is lassan menni, hogy a mögötted lévők számítani tudjanak arra, hogy milyen lépésre készülsz. A kanyar kivezetésénél már mindenki a gázra lép. És lehet ez úgy megtenni, hogy lassan megy, de azért mégse 50-nél marad, mint a kanyar kezdetén. Már ott is ugye visszafogta magát, pont azért, hogy elhúzzon tőle a SC. Vettel egyébként frusztrált volt, mert az előtte lévő újraindításnál is majdnem megelőzték, tapadni akart és szerintem Hami van annyira okos pilóta, hogy ezt pontosan tudja.

Nem, de nem is állítottam, hogy Vettelen múlt. Csak azt jegyeztem meg, hogy ez a f@szság Vettel részéről, legalább sérülést nem okozott. A büntetés egyébként jogos.
Teljesen érthetetlen számomra, hogy egyesek miért mosdatják Hamit minden alkalommal. Éppen olyan agresszív f@sz, mint Vettel, csak neki kicsit többet szabad a pályán....tűnik úgy, sajnos. De nem tudnám most összeszedni az eseteket, mert nem szoktam ezzel foglalkozni, max a futamok alatt jegyzem meg magamnak, hogy mást ezért már büntettek volna.
Klaci79
Nem tudom hogy rám gondolsz e amikor azt írod hogy állandóan mosdatják Hamiltont. Ha igen, keversz valakivel, vagy csak szimplán nem olvasod a hszeimet.
Megint csak a kiemelt részhez. Az első koccanás nem is volt direkt, ezt nem is állítottam egyszer se(és ahogy láttam más se). A gond a második manőverével volt, amikor szépen akkurátusan mellé hajtott az angolnak és szándékosan belekoccolt. Nincs olyan szkenárió ahol ezért nem jár büntetés.
A másik kiemelt részhez. Ezt sem vitattam egy percre sem.
Írtám már ezt is, igen Hamiltontól faszság volt amit csinált, egyértelmű hogy nem volt rá hogy úgy mondjam "vezetésbeli oka" . De ez akkor sem hágja át a szabályokat. Ezt a "fékcsekket" rengetegen csinálták már Hamilton előtt is, maga Vettel is nagy mágusa volt ennek, őket sem büntették meg soha, ezután sem fogják.
Én nem mentem fel egyikőjüket sem, mindketten arrogáns pöcsök, de ezt ma Hamilton "okosabban" csinálta, ha így jobban el tudod fogadni amit mondani akarok.
Bár úgy látom hogy érdemben felesleges folytatnunk a vitát. Nem irtam egy szóval sem hogy amit meg ahogy Hamilton csinált az helyes, sportszerű vagy erkölcsös. Azt se vitatom hogy az egyik - ha nem a - legagresszívebb versenyző a rajtrácson. Ezzel együtt ma nem Ő érdemelt büntetést.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 237
Azért emberek, nem arról volt itt szó, hogy Hamilton satuféket ugrott mondjuk a célegyenes közepén(tehát egy olyan helyen ahol ugye semmi nem indokolná a fékezést). Igazából még fékezésről se nagyon lehet beszélni, inkább ugy írnám le a dolgot, hogy Vettel az ominózus kanyart már teljesen "verseny módban" vette be(fék-kanyarcsúcspont-kigyorsítás), Hamilton viszont nem(kb ugyanazzal a tempóval átcsorgott a kanyaron), a kigyorsításnál így hirtelen rácsúszott a német. A telemetriában ezek az adatok amúgy is megvannak, ezekbe az illetékes "versenybíróság" is belenézhet, amit gondolom meg is tettek. Két másodperc alatt látták hogy mit csinált az egyik és mit a másik versenyző. Ezért kapott büntetést Vettel, Hamilton pedig nem.
A hangsúly azon van, hogy a versenyző szabadon eldöntheti hogy a pálya adott szakaszán, az adott körülmények között, milyen sebességgel és milyen nyomvonalon halad, mindaddig amíg ezzel nem mást veszélyeztet. Hamilton a safety car alatt lassan ment át egy kanyaron. Az adott körülmények között ehhez minden joga meg van. Nem satufékezett, nem húzta rá a kocsit a másikra. Ő ott akkor úgy látta jónak hogy abban a kanyarban az a nyomvonal és az a sebesség a legmegfelelőbb. Igen látom és felfogom én is, hogy azon kívül hogy a németet szopassa semmi más célja nem volt ennek. Csak hogy ezt semmilyen objektív méréssel, vagy eljárással nem lehet bizonyítani. Pont ez a jó benne és ezért is csinálta most Hamilton, meg csinálták már előtte is százan, meg fogják is.
De az ahogy Vettel csinálta a dolgait, ez kb olyan, mintha egy osztályban mondjuk valaki sutyiba megdob egy papír galacsinnal, én meg felállok ott az óra közepén, és mindenki előtt jól pofán verem. Aztán csodálkozom hogy én miért kaptam bűntesét Ő meg miért nem.
Cowboykarcsi90
Szerintem meg teljesen egyértelmű volt, hogy a kanyar kijáratánál Hami nem a gázra, hanem a fékre lépett. Ilyenre nem lehet számítani. De igazából nem is értem, hogy mit néztél, ha ezt nem láttad.
Egyébként pedig ha az osztályban mindent kamerára vesznek, akkor ott a papírgalacsinozás is látszott volna, arra is jöhetett volna bünti. Halkan jegyzem meg, egészen addig nem tudtak dönteni a versenybírók az ügyben, amíg ki nem derült, hogy a merci szerelők elqurták a boxban. Hírtelen jött is a Vettel bünti, nehogy megnyerje, mert rögtön nagy lenne a különbség. Egyébként Vettel suttyó-paraszt volt, de amíg Hami (szerinted) "normális" manőverében mindkét autó megsérült, Vettel manővere után szerencsére nem lett ilyen következmény.
Klaci79
Az elsőhöz. Nézd meg a videot amit Dawyd linkelt. A kigyorsításnál nem fékezett Hamilton.
A másodikhoz. És ez szerinted Vettelen múlott? 😀 Hamilton meg jol kitervelte hogy az ő manőverével sérüljenek az autók.
Cowboykarcsi90
Megnéztem! Nettó hülyeség, hogy ez teljesen normális. Vettel sem annyira hülye, hogy az autója elejét kockáztassa. Ha ez normális lenne, minden alkalommal összekoccannának a SC után. Lehet úgy is lassan menni, hogy a mögötted lévők számítani tudjanak arra, hogy milyen lépésre készülsz. A kanyar kivezetésénél már mindenki a gázra lép. És lehet ez úgy megtenni, hogy lassan megy, de azért mégse 50-nél marad, mint a kanyar kezdetén. Már ott is ugye visszafogta magát, pont azért, hogy elhúzzon tőle a SC. Vettel egyébként frusztrált volt, mert az előtte lévő újraindításnál is majdnem megelőzték, tapadni akart és szerintem Hami van annyira okos pilóta, hogy ezt pontosan tudja.

Nem, de nem is állítottam, hogy Vettelen múlt. Csak azt jegyeztem meg, hogy ez a f@szság Vettel részéről, legalább sérülést nem okozott. A büntetés egyébként jogos.
Teljesen érthetetlen számomra, hogy egyesek miért mosdatják Hamit minden alkalommal. Éppen olyan agresszív f@sz, mint Vettel, csak neki kicsit többet szabad a pályán....tűnik úgy, sajnos. De nem tudnám most összeszedni az eseteket, mert nem szoktam ezzel foglalkozni, max a futamok alatt jegyzem meg magamnak, hogy mást ezért már büntettek volna.
több mint 6 éve
dawyd728 3 696
Satufék.. ROTFLMAO

 my.mixtape.moe/slropm.mp4
Apexen fékezett Hamilton. 65km/h-ról 53km/h-ra.

Eltiltani egy versenyről!!NÉGY!!!4444!!
dawyd728
Mert kanyarból kijövet a lassulás nem veszélyes vezetés, ahol már mindenki gyorsítana? Te mennyire kiabálnál hangosan, ha valaki ezt tenné veled a forgalomban? (És te még láthatnál féklámpát is, ha nem motorfék lenne)

A túlreagálásod meg tipikus, ki a lófasz beszélt eltiltásról? ROTFLMAO
StormST
SC abban a körben jött ki. Hamilton dolga, h maga előtt kellő teret kialakítson az újra rajthoz.Ehhez lassabban kell menni, mint a korábbi SC mögött megtett körökben. Erre Vettelnek elvileg fel kellene legyen készülve.

Alonso féktesztje vagy satufék és minden előjött már. Gondoltam ironizálok a fórumozókkal, mennyire Szújó/Wéber sugallatára vagy csak szimplán elfogultságból alakítják itt a véleményüket.
Sajnálom, h nem adtam sarcasm detector is a hsz utolsó mondatához.
több mint 6 éve
dawyd728 3 696
Videófelvételt nézve nekem is összességében az jött le h Hamilton egyszerűen nem gyorsított ki a kanyarból kijövet, ami paraszt húzás, de nem szabálytalan.
empty taxi
Még paraszt sem. Abban a körben jött ki az SC. Az elől levő feladat, h teret biztosítson maga és a safety car között. Ezt úgy tudja, h lassabban meg.
több mint 6 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Satufék.. ROTFLMAO

 my.mixtape.moe/slropm.mp4
Apexen fékezett Hamilton. 65km/h-ról 53km/h-ra.

Eltiltani egy versenyről!!NÉGY!!!4444!!
dawyd728
Mert kanyarból kijövet a lassulás nem veszélyes vezetés, ahol már mindenki gyorsítana? Te mennyire kiabálnál hangosan, ha valaki ezt tenné veled a forgalomban? (És te még láthatnál féklámpát is, ha nem motorfék lenne)

A túlreagálásod meg tipikus, ki a lófasz beszélt eltiltásról? ROTFLMAO
StormST

Safety Car épp elengedte őket, nem versenyközbe gondolta úgy, hogy nem gyorsít ki. Safety elmegy onnantól az első dönti el, hogy mikortól kezdi el nyomni, az, hogy Vettel már úgy gondolta, hogy menni kéne az már az Ő baja. Szabály szerint igazodni kell ilyenkor az elsőhöz és kész.
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 10 828 — SB 50 Champion @ Grund
Satufék.. ROTFLMAO

 my.mixtape.moe/slropm.mp4
Apexen fékezett Hamilton. 65km/h-ról 53km/h-ra.

Eltiltani egy versenyről!!NÉGY!!!4444!!
dawyd728
Mert kanyarból kijövet a lassulás nem veszélyes vezetés, ahol már mindenki gyorsítana? Te mennyire kiabálnál hangosan, ha valaki ezt tenné veled a forgalomban? (És te még láthatnál féklámpát is, ha nem motorfék lenne)

A túlreagálásod meg tipikus, ki a lófasz beszélt eltiltásról? ROTFLMAO



THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 069 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Videófelvételt nézve nekem is összességében az jött le h Hamilton egyszerűen nem gyorsított ki a kanyarból kijövet, ami paraszt húzás, de nem szabálytalan.
empty taxi

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 692 — Scream and scout
Videófelvételt nézve nekem is összességében az jött le h Hamilton egyszerűen nem gyorsított ki a kanyarból kijövet, ami paraszt húzás, de nem szabálytalan.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 069 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Azért emberek, nem arról volt itt szó, hogy Hamilton satuféket ugrott mondjuk a célegyenes közepén(tehát egy olyan helyen ahol ugye semmi nem indokolná a fékezést). Igazából még fékezésről se nagyon lehet beszélni, inkább ugy írnám le a dolgot, hogy Vettel az ominózus kanyart már teljesen "verseny módban" vette be(fék-kanyarcsúcspont-kigyorsítás), Hamilton viszont nem(kb ugyanazzal a tempóval átcsorgott a kanyaron), a kigyorsításnál így hirtelen rácsúszott a német. A telemetriában ezek az adatok amúgy is megvannak, ezekbe az illetékes "versenybíróság" is belenézhet, amit gondolom meg is tettek. Két másodperc alatt látták hogy mit csinált az egyik és mit a másik versenyző. Ezért kapott büntetést Vettel, Hamilton pedig nem.
A hangsúly azon van, hogy a versenyző szabadon eldöntheti hogy a pálya adott szakaszán, az adott körülmények között, milyen sebességgel és milyen nyomvonalon halad, mindaddig amíg ezzel nem mást veszélyeztet. Hamilton a safety car alatt lassan ment át egy kanyaron. Az adott körülmények között ehhez minden joga meg van. Nem satufékezett, nem húzta rá a kocsit a másikra. Ő ott akkor úgy látta jónak hogy abban a kanyarban az a nyomvonal és az a sebesség a legmegfelelőbb. Igen látom és felfogom én is, hogy azon kívül hogy a németet szopassa semmi más célja nem volt ennek. Csak hogy ezt semmilyen objektív méréssel, vagy eljárással nem lehet bizonyítani. Pont ez a jó benne és ezért is csinálta most Hamilton, meg csinálták már előtte is százan, meg fogják is.
De az ahogy Vettel csinálta a dolgait, ez kb olyan, mintha egy osztályban mondjuk valaki sutyiba megdob egy papír galacsinnal, én meg felállok ott az óra közepén, és mindenki előtt jól pofán verem. Aztán csodálkozom hogy én miért kaptam bűntesét Ő meg miért nem.
Cowboykarcsi90
Szerintem meg teljesen egyértelmű volt, hogy a kanyar kijáratánál Hami nem a gázra, hanem a fékre lépett. Ilyenre nem lehet számítani. De igazából nem is értem, hogy mit néztél, ha ezt nem láttad.
Egyébként pedig ha az osztályban mindent kamerára vesznek, akkor ott a papírgalacsinozás is látszott volna, arra is jöhetett volna bünti. Halkan jegyzem meg, egészen addig nem tudtak dönteni a versenybírók az ügyben, amíg ki nem derült, hogy a merci szerelők elqurták a boxban. Hírtelen jött is a Vettel bünti, nehogy megnyerje, mert rögtön nagy lenne a különbség. Egyébként Vettel suttyó-paraszt volt, de amíg Hami (szerinted) "normális" manőverében mindkét autó megsérült, Vettel manővere után szerencsére nem lett ilyen következmény.
Klaci79
Az elsőhöz. Nézd meg a videot amit Dawyd linkelt. A kigyorsításnál nem fékezett Hamilton.
A másodikhoz. És ez szerinted Vettelen múlott? 😀 Hamilton meg jol kitervelte hogy az ő manőverével sérüljenek az autók.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 237
Azért emberek, nem arról volt itt szó, hogy Hamilton satuféket ugrott mondjuk a célegyenes közepén(tehát egy olyan helyen ahol ugye semmi nem indokolná a fékezést). Igazából még fékezésről se nagyon lehet beszélni, inkább ugy írnám le a dolgot, hogy Vettel az ominózus kanyart már teljesen "verseny módban" vette be(fék-kanyarcsúcspont-kigyorsítás), Hamilton viszont nem(kb ugyanazzal a tempóval átcsorgott a kanyaron), a kigyorsításnál így hirtelen rácsúszott a német. A telemetriában ezek az adatok amúgy is megvannak, ezekbe az illetékes "versenybíróság" is belenézhet, amit gondolom meg is tettek. Két másodperc alatt látták hogy mit csinált az egyik és mit a másik versenyző. Ezért kapott büntetést Vettel, Hamilton pedig nem.
A hangsúly azon van, hogy a versenyző szabadon eldöntheti hogy a pálya adott szakaszán, az adott körülmények között, milyen sebességgel és milyen nyomvonalon halad, mindaddig amíg ezzel nem mást veszélyeztet. Hamilton a safety car alatt lassan ment át egy kanyaron. Az adott körülmények között ehhez minden joga meg van. Nem satufékezett, nem húzta rá a kocsit a másikra. Ő ott akkor úgy látta jónak hogy abban a kanyarban az a nyomvonal és az a sebesség a legmegfelelőbb. Igen látom és felfogom én is, hogy azon kívül hogy a németet szopassa semmi más célja nem volt ennek. Csak hogy ezt semmilyen objektív méréssel, vagy eljárással nem lehet bizonyítani. Pont ez a jó benne és ezért is csinálta most Hamilton, meg csinálták már előtte is százan, meg fogják is.
De az ahogy Vettel csinálta a dolgait, ez kb olyan, mintha egy osztályban mondjuk valaki sutyiba megdob egy papír galacsinnal, én meg felállok ott az óra közepén, és mindenki előtt jól pofán verem. Aztán csodálkozom hogy én miért kaptam bűntesét Ő meg miért nem.
Cowboykarcsi90
Szerintem meg teljesen egyértelmű volt, hogy a kanyar kijáratánál Hami nem a gázra, hanem a fékre lépett. Ilyenre nem lehet számítani. De igazából nem is értem, hogy mit néztél, ha ezt nem láttad.
Egyébként pedig ha az osztályban mindent kamerára vesznek, akkor ott a papírgalacsinozás is látszott volna, arra is jöhetett volna bünti. Halkan jegyzem meg, egészen addig nem tudtak dönteni a versenybírók az ügyben, amíg ki nem derült, hogy a merci szerelők elqurták a boxban. Hírtelen jött is a Vettel bünti, nehogy megnyerje, mert rögtön nagy lenne a különbség. Egyébként Vettel suttyó-paraszt volt, de amíg Hami (szerinted) "normális" manőverében mindkét autó megsérült, Vettel manővere után szerencsére nem lett ilyen következmény.
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 069 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
De az ahogy Vettel csinálta a dolgait, ez kb olyan, mintha egy osztályban mondjuk valaki sutyiba megdob egy papír galacsinnal, én meg felállok ott az óra közepén, és mindenki előtt jól pofán verem. Aztán csodálkozom hogy én miért kaptam bűntesét Ő meg miért nem.
Cowboykarcsi90
aki ilyen kis geci, az meg is érdemli.
Bronze League Hero
Igen, alapvetően igazad is van és én vagy Te, itt a civil életben többé kevésbé el is járhatunk eszerint. Csak amikor olyan élsportolókról van szó, akiknek mindenük a bajnoki címről szól, nekem egyszerű idiótaságnak tűnik, amikor ezt a célt kockáztatják a sértett igazságérzetük kompenzálásáért.
biztos ilyen izgalmas lesz az F1 is

oh wait 😀
Cowboykarcsi90
Azért szerinten nem volt olyan rossz. 😛

Hamilton köcsög volt, de Vettel totál ugyan ezt játszotta a Red Bullos időkben szóval neki pláne számítania kéne az ilyenre + belső kameránál látszott, hogy Hami egyáltalán nem fékezett akkorát és előtte sem nyomta még neki rendesen, úgyhogy Vettelnek kellett volna jobban figyelni ahogy tette pl. utána a 2. indításnál ahol Hami még tovább ment lassan. Az viszont vicces volt, hogy Vettel nem értette, hogy mikor vezetett vesélyesen, azért csak nem gondolta, hogy ezt megussza büntetés nélkül. xD

Btw Monacot ki is szedhetjük a naptárból, ilyen egy király városi pálya ahol még előzni is lehet. Rég volt ilyen kaotikus izgalmas futam. 😊
Raven17
engem csak az érdekelne, hogy miért mindig Hamilton az, akit bántanak a csúnya versenytársak? Alonso, Rosberg, most Vettel. Szegény gyerek ez a Lajos, hogy mindig megtalálják, pedig olyan kultúráltan versenyez mindig.
Bronze League Hero
Már bocs, de ez hülyeség, hogy csak Hamit bántják, mert Vettel és Alonso sincs jóban és Rosberg helyett, meg lazán berakhatjuk Webbert és máris egálban vannak. 😀 Mindkettőben (3 ha Alonso is végre normális autóban ülne) megvan a győzni akarás bármi áron, eléggé adja magát, hogy ezek után egyik sincs jóban a csapattársával (ha az versenyképes ala Rosberg-Webber) vagy az aktuális riválisával és csinálnak olyanokat amik nem mindig teljesen sportszerűek, ez régen se volt másképp a nagyoknál sőőt.
Raven17
+1
Örök igazság, szinte minden sportágban, hogy minnél nagyom klasszis valaki, annál nagyobb és arrogánsabb pöcs. Illetve a bajnoki címek számával egyenes arányosan nő a "jóakaró" versenytársak száma is.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
dawyd728 3 696
Satufék.. ROTFLMAO

 my.mixtape.moe/slropm.mp4
Apexen fékezett Hamilton. 65km/h-ról 53km/h-ra.

Eltiltani egy versenyről!!NÉGY!!!4444!!
több mint 6 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
biztos ilyen izgalmas lesz az F1 is

oh wait 😀
Cowboykarcsi90
Azért szerinten nem volt olyan rossz. 😛

Hamilton köcsög volt, de Vettel totál ugyan ezt játszotta a Red Bullos időkben szóval neki pláne számítania kéne az ilyenre + belső kameránál látszott, hogy Hami egyáltalán nem fékezett akkorát és előtte sem nyomta még neki rendesen, úgyhogy Vettelnek kellett volna jobban figyelni ahogy tette pl. utána a 2. indításnál ahol Hami még tovább ment lassan. Az viszont vicces volt, hogy Vettel nem értette, hogy mikor vezetett vesélyesen, azért csak nem gondolta, hogy ezt megussza büntetés nélkül. xD

Btw Monacot ki is szedhetjük a naptárból, ilyen egy király városi pálya ahol még előzni is lehet. Rég volt ilyen kaotikus izgalmas futam. 😊
Raven17
engem csak az érdekelne, hogy miért mindig Hamilton az, akit bántanak a csúnya versenytársak? Alonso, Rosberg, most Vettel. Szegény gyerek ez a Lajos, hogy mindig megtalálják, pedig olyan kultúráltan versenyez mindig.
Bronze League Hero
Már bocs, de ez hülyeség, hogy csak Hamit bántják, mert Vettel és Alonso sincs jóban és Rosberg helyett, meg lazán berakhatjuk Webbert és máris egálban vannak. 😀 Mindkettőben (3 ha Alonso is végre normális autóban ülne) megvan a győzni akarás bármi áron, eléggé adja magát, hogy ezek után egyik sincs jóban a csapattársával (ha az versenyképes ala Rosberg-Webber) vagy az aktuális riválisával és csinálnak olyanokat amik nem mindig teljesen sportszerűek, ez régen se volt másképp a nagyoknál sőőt.
több mint 6 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 967
De az ahogy Vettel csinálta a dolgait, ez kb olyan, mintha egy osztályban mondjuk valaki sutyiba megdob egy papír galacsinnal, én meg felállok ott az óra közepén, és mindenki előtt jól pofán verem. Aztán csodálkozom hogy én miért kaptam bűntesét Ő meg miért nem.
Cowboykarcsi90
aki ilyen kis geci, az meg is érdemli.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 069 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
biztos ilyen izgalmas lesz az F1 is

oh wait 😀
Cowboykarcsi90
Azért szerinten nem volt olyan rossz. 😛

Hamilton köcsög volt, de Vettel totál ugyan ezt játszotta a Red Bullos időkben szóval neki pláne számítania kéne az ilyenre + belső kameránál látszott, hogy Hami egyáltalán nem fékezett akkorát és előtte sem nyomta még neki rendesen, úgyhogy Vettelnek kellett volna jobban figyelni ahogy tette pl. utána a 2. indításnál ahol Hami még tovább ment lassan. Az viszont vicces volt, hogy Vettel nem értette, hogy mikor vezetett vesélyesen, azért csak nem gondolta, hogy ezt megussza büntetés nélkül. xD

Btw Monacot ki is szedhetjük a naptárból, ilyen egy király városi pálya ahol még előzni is lehet. Rég volt ilyen kaotikus izgalmas futam. 😊
Raven17
Mondjuk szerintem inkább volt kaotikus mint izgalmas, de persze a végtelen vonatozásnál ez is jobb, ezt belátom én is 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 069 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Azért emberek, nem arról volt itt szó, hogy Hamilton satuféket ugrott mondjuk a célegyenes közepén(tehát egy olyan helyen ahol ugye semmi nem indokolná a fékezést). Igazából még fékezésről se nagyon lehet beszélni, inkább ugy írnám le a dolgot, hogy Vettel az ominózus kanyart már teljesen "verseny módban" vette be(fék-kanyarcsúcspont-kigyorsítás), Hamilton viszont nem(kb ugyanazzal a tempóval átcsorgott a kanyaron), a kigyorsításnál így hirtelen rácsúszott a német. A telemetriában ezek az adatok amúgy is megvannak, ezekbe az illetékes "versenybíróság" is belenézhet, amit gondolom meg is tettek. Két másodperc alatt látták hogy mit csinált az egyik és mit a másik versenyző. Ezért kapott büntetést Vettel, Hamilton pedig nem.
A hangsúly azon van, hogy a versenyző szabadon eldöntheti hogy a pálya adott szakaszán, az adott körülmények között, milyen sebességgel és milyen nyomvonalon halad, mindaddig amíg ezzel nem mást veszélyeztet. Hamilton a safety car alatt lassan ment át egy kanyaron. Az adott körülmények között ehhez minden joga meg van. Nem satufékezett, nem húzta rá a kocsit a másikra. Ő ott akkor úgy látta jónak hogy abban a kanyarban az a nyomvonal és az a sebesség a legmegfelelőbb. Igen látom és felfogom én is, hogy azon kívül hogy a németet szopassa semmi más célja nem volt ennek. Csak hogy ezt semmilyen objektív méréssel, vagy eljárással nem lehet bizonyítani. Pont ez a jó benne és ezért is csinálta most Hamilton, meg csinálták már előtte is százan, meg fogják is.
De az ahogy Vettel csinálta a dolgait, ez kb olyan, mintha egy osztályban mondjuk valaki sutyiba megdob egy papír galacsinnal, én meg felállok ott az óra közepén, és mindenki előtt jól pofán verem. Aztán csodálkozom hogy én miért kaptam bűntesét Ő meg miért nem.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 967
biztos ilyen izgalmas lesz az F1 is

oh wait 😀
Cowboykarcsi90
Azért szerinten nem volt olyan rossz. 😛

Hamilton köcsög volt, de Vettel totál ugyan ezt játszotta a Red Bullos időkben szóval neki pláne számítania kéne az ilyenre + belső kameránál látszott, hogy Hami egyáltalán nem fékezett akkorát és előtte sem nyomta még neki rendesen, úgyhogy Vettelnek kellett volna jobban figyelni ahogy tette pl. utána a 2. indításnál ahol Hami még tovább ment lassan. Az viszont vicces volt, hogy Vettel nem értette, hogy mikor vezetett vesélyesen, azért csak nem gondolta, hogy ezt megussza büntetés nélkül. xD

Btw Monacot ki is szedhetjük a naptárból, ilyen egy király városi pálya ahol még előzni is lehet. Rég volt ilyen kaotikus izgalmas futam. 😊
Raven17
engem csak az érdekelne, hogy miért mindig Hamilton az, akit bántanak a csúnya versenytársak? Alonso, Rosberg, most Vettel. Szegény gyerek ez a Lajos, hogy mindig megtalálják, pedig olyan kultúráltan versenyez mindig.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
biztos ilyen izgalmas lesz az F1 is

oh wait 😀
Cowboykarcsi90
Azért szerinten nem volt olyan rossz. 😛

Hamilton köcsög volt, de Vettel totál ugyan ezt játszotta a Red Bullos időkben szóval neki pláne számítania kéne az ilyenre + belső kameránál látszott, hogy Hami egyáltalán nem fékezett akkorát és előtte sem nyomta még neki rendesen, úgyhogy Vettelnek kellett volna jobban figyelni ahogy tette pl. utána a 2. indításnál ahol Hami még tovább ment lassan. Az viszont vicces volt, hogy Vettel nem értette, hogy mikor vezetett vesélyesen, azért csak nem gondolta, hogy ezt megussza büntetés nélkül. xD

Btw Monacot ki is szedhetjük a naptárból, ilyen egy király városi pálya ahol még előzni is lehet. Rég volt ilyen kaotikus izgalmas futam. 😊
több mint 6 éve
Nandito Tennessee Titans 3 059 — Titans fan
Nem azzal van a probléma, hogy Vettelt megbüntették, hanem azzal, hogy Hamilton semmit (értsd enyhébbet) sem kapott. Lehet magyarázni, de a befékezés ugyanolyan veszélyes, mint az ütközés. Ráadásul újraindítás előtt voltak, ilyenkor mindenki a másikhoz közel akar maradni. Arról nem beszélve, hogy Bottas másodszor teszi tönkre Raikkönen versenyét, ismét büntetlenül. (Nem kicsit nyomják a Mercit, de ez már nem tartozik a témához.)

Music City Miracle
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 692 — Scream and scout
Ez nevetséges...

Dangerous driving? Mert satuféket nyomni a kanyar közepén az nem veszélyes?
StormST
Az is lehetne egy tizes simán, de azért ne legyen már egy kategória azzal, hogy Vettel direkt ráhúzta az autót...
Geeri
Miért is? Mindkettő direkt volt és mindkettő veszélyeztetett másokat. Nálam teljesen ugyanaz, csak az egyik szándékos, a másik meg a dühből jött...
StormST
Hamilton nem lehet annyira foggyos hogy azzal a szándékkal lassítson hogy ütközzön a két autó, míg Vettel nem lehet annyira foggyos hogy ne látta előre, hogy ha onnan ráhúzza a kormányt ütközni fog a két autó. Szerintem ez nyilvánvaló különbség a szándékot tekintve.
Geeri
2003-ban a Nürburgringen Alonso megjátszotta azt, hogy direkt lassított egy szűk egyenesben már a féktáv előtt, mert érezte h a verseny végéig nem tudná tartani Coulthatdot, a skót meg félre is rántotta a fűre, ahol úgy megcsúszott h végül be is ragadt a kavicságyba. Alonso meg be is hozta a Renault-t így a 4. helyre.

Szerkesztette: empty taxi


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...