Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Az egyik Mercedes az 1. sorba kvalizik. Csakhogy legyen min röhögni egy óra múlva.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 487 — Lucas Scott
A Mercedes ma biztatóan néz ki. Pattogás nincs, gyorsaság van, jöhet holnap a kvali.
csipkelli
Mint Miamiban? 😀
dugo93
Miamiban még volt delfinezés. Most új motort is beraktak, Toto azt is dicsérte.
csipkelli
Hat asszem le is jelentettek h kb make or break ez a verseny. Ha továbbra is messze lesznek akkor elengedik az idei evet.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
A Mercedes ma biztatóan néz ki. Pattogás nincs, gyorsaság van, jöhet holnap a kvali.
csipkelli
Mint Miamiban? 😀
dugo93
Miamiban még volt delfinezés. Most új motort is beraktak, Toto azt is dicsérte.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
csipkelli
Mint Miamiban? 😀
dugo93
2 FP alapján most kicsit jobban állnak annál, nekem az FP2 az igazán mérvadó mindig az egész hétvégére. De aztán holnap FP3ban a qualyt lehet sejteni és aztán délután eldől mennyire igaz most ez.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 647
csipkelli
Mint Miamiban? 😀

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 519 — Vikings fan
Ferrari:

Hozunk fejlesztéseket Barcelonára.
-új hátsószárny
-súlycsökkentés
-új fékcsatorna
-új padlólemez

Red Bull:

Oké, van itt lóvé, még csak 18% lett felhasználva a fejlesztési költségvetésből.
Ezért hozunk mi is.
-súlycsökkenés
-padlólemez
-hátsó diffúzort

Ferrari:

Akkor mi meg beadunk a FIA-nak egy becsült fejlesztési dokumentumot, hogy a Red Bull mégis hogyan csinálja!
Mert érdekes...

steelwolf
A Ferrari már ezt előtte beadta vagy legalábbis jelezte, hogy nem érti hogy tud ilyen gyorsan ilyen kis költségből fejleszteni az RB. 😀
több mint 3 éve
csipkelli 4 010
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 815 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Állítólag 5 kg fogyott a Red Bull 🤔😔
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 815 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ferrari:

Hozunk fejlesztéseket Barcelonára.
-új hátsószárny
-súlycsökkentés
-új fékcsatorna
-új padlólemez

Red Bull:

Oké, van itt lóvé, még csak 18% lett felhasználva a fejlesztési költségvetésből.
Ezért hozunk mi is.
-súlycsökkenés
-padlólemez
-hátsó diffúzort

Ferrari:

Akkor mi meg beadunk a FIA-nak egy becsült fejlesztési dokumentumot, hogy a Red Bull mégis hogyan csinálja!
Mert érdekes...

több mint 3 éve
Mr.Breaker 1 934
A pink Merci után szabadon, itt a zöld RedBull

Egy élmény lehet az Aston Martinnál fejleesztő mérnöknek lenni. Kiváncsi vagyok meddig lehet ezt fenntartani és meddig fog asszisztálni ehhez a "filozófiához" az AM mérnöki gárdája, amit Lawrence Stroll művel a csapattal. Lényegében a felvásárlás előtt a Force India volt az egyik legkreatívabb és legjobb hatékonysággal működő középcsapat, amiből mostanra annyi maradt, hogy lemásolják az általuk legjobbnak vélt konstrukciót egy az egyben...
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
 24.hu/sport/forma-1/2022/05/18/orosz-nagydij-torles-nincs-helyettes/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 620 — Cowboys fan
Hát itt ma nem volt bírás a Toyotákkal. Valahogy meglett a 9. hely, de maradt hiányérzetem.
Kurt Buschnak grat!
adamfaragoo
Hamlin megszerezte szezonbeli második Top 10-es helyezését, a szezon 13. versenyén, zseniális.

Gragson eddigi rövidke Cup Series karrierjének legjobbjaként 18. hely, verseny közben járt kicsit előrébb is, de nem baj, alakul ez lassan de biztosan. 😊
Mikey
győzelme megvan már, nem? akkor meg csak pár plusz pontot jelent ez így
slowmotion
Azért szerencsére Hamlinék sem csak ennyiben gondolkoznak.
Mikey
nyilván, de ez a minimumcél. tojásfociban is nyilván jó a hazai pálya előnyét megszerezni, de fontosabb, hogy a rájátszást elérje a csapat.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Hát itt ma nem volt bírás a Toyotákkal. Valahogy meglett a 9. hely, de maradt hiányérzetem.
Kurt Buschnak grat!
adamfaragoo
Hamlin megszerezte szezonbeli második Top 10-es helyezését, a szezon 13. versenyén, zseniális.

Gragson eddigi rövidke Cup Series karrierjének legjobbjaként 18. hely, verseny közben járt kicsit előrébb is, de nem baj, alakul ez lassan de biztosan. 😊
Mikey
slowmotion
Azért szerencsére Hamlinék sem csak ennyiben gondolkoznak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 620 — Cowboys fan
Kurt Buschnak grat!
adamfaragoo

Mikey
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Kurt Buschnak grat!
adamfaragoo

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
 24.hu/sport/forma-1/2022/05/16/leclerc-osszetorte-lauda-hires-autojat/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Kurt Buschnak grat!

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 653 — Steelers fan
Faszom….. ez a nullázás nagyon fog meg fájni idén szerintem.
roberto23
Nagyon nagy kár érte, borzasztó ostoba hiba…

Bastianini lesz itt Quartararo kihívója nem Pecco… Tanári volt a mai is tőle.
Cowboykarcsi90
Hat igen.

Pecoban szerintem nagyon benne maradt a gyenge szezonkezdet. Szerintem emiatt erőltette túl ma is. Hosszú meg a szezon, a 2. hely is bőven jó lett vna, pláne h Quartararo is mögötte volt. Így viszont….
roberto23
Miután Enea megelőzte, még a képernyőn keresztül is átjött az izzadtság szag, annyira kapkodni kezdett Bagnaia. Nagyon nem vall rá pedig.

Na ez van. Kicsit szokatlan ennyire kötődni ismét egy motoros felé, régen volt a Rossi féle fanboy korszakom.

Két hét múlva milyen hajletevős lesz viszont, ahogy ezek az olaszok torokra mennek majd Mugelloban.
Cowboykarcsi90
Ha ez segít feldolgozni, a feleségem is totál Bagnaia fan. Bár nála a fiatal-jóképű faktor fontosabb mint a versenytempó, szerintem. 😊

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 848 — #NoStress
Szerintem most nincs a motoGP-ben annyira kiemelkedő versenyző/konstrukció, hogy jelen időben kijelenthető legyen, hogy valakinek végleg elszálltak az esélyei.
Csökkentek, az igaz, de ebben a "diverzifikált" mezőnyben rengeteg kimenetel megeshet meg.
Talán ezért is jobb és izgalmasabb versenysorozat, mint pl. a F1.

több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 548 — …not me…Im in my prime!
roberto23

Cowboykarcsi90
Hat igen.

Pecoban szerintem nagyon benne maradt a gyenge szezonkezdet. Szerintem emiatt erőltette túl ma is. Hosszú meg a szezon, a 2. hely is bőven jó lett vna, pláne h Quartararo is mögötte volt. Így viszont….
roberto23
Miután Enea megelőzte, még a képernyőn keresztül is átjött az izzadtság szag, annyira kapkodni kezdett Bagnaia. Nagyon nem vall rá pedig.

Na ez van. Kicsit szokatlan ennyire kötődni ismét egy motoros felé, régen volt a Rossi féle fanboy korszakom.

Két hét múlva milyen hajletevős lesz viszont, ahogy ezek az olaszok torokra mennek majd Mugelloban.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983
roberto23

Cowboykarcsi90
Hat igen.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 548 — …not me…Im in my prime!
roberto23

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Bagnaia eldobja lassan a teljes VB-t is

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Nagyon bolond verseny volt a tegnapi IndyCar verseny az Indy road course-on esőben.
Sajnos Palou hamar elszállt, de önmagában emiatt a Herta driftért megérte megnézni.

Mikey
És végre sikerült nyernie is 💪