NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Te is tudod, hogy legalább annyira üzlet ez, mint sport. A három amerikai verseny mellé már mindenképpen kell egy amerikai versenyző is...Persze, én is erre gondoltam.Külön engedély, ahogy Sobri írja. A legnagyobb vicc lenne, ha nem kapná meg Herta, zseniális versenyző.Helmut Marko szerint szóban megegyeztek, Colton Herta megy az AlphaTaurihoz jövőre — amennyiben megkapja a szuperlicenszet.Wéber oldalán azt olvastam h neki nem jönnek össze a licensz pontok, szóval nem jöhet csak külön engedéllyel!
Pierre Gasly pedig megy az Alpine-hoz.
Mikey
Közben meg a nemzetin meg azt írtàk, amit Te!
Mi az igazság?
steelwolf
Mikey
De miért kapna?
Miért ő? (Mert amerikai, Liberty miatt gondolom)
Miért kell a szabályokat àthágni?
steelwolf
Amellett Herta tényleg nagyon jó, szóval igazából a rendszer hibája, hogy nincs meg alapból neki a licensz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Nem feltétlen Liberty specifikus ez voltak már többen is akik megkapták.Persze, én is erre gondoltam.Külön engedély, ahogy Sobri írja. A legnagyobb vicc lenne, ha nem kapná meg Herta, zseniális versenyző.Helmut Marko szerint szóban megegyeztek, Colton Herta megy az AlphaTaurihoz jövőre — amennyiben megkapja a szuperlicenszet.Wéber oldalán azt olvastam h neki nem jönnek össze a licensz pontok, szóval nem jöhet csak külön engedéllyel!
Mikey
Mi az igazság?
steelwolf
Mikey
De miért kapna?
steelwolf
Ha valaki nagy tehetség kapja meg, Kimi is elég gyorsan igazolta, hogy megérdemelte.
több mint 3 éve
Anno Kiminek is külön engedély kellett H beüljön a Sauberbe, annyira nem egyediPersze, én is erre gondoltam.Külön engedély, ahogy Sobri írja. A legnagyobb vicc lenne, ha nem kapná meg Herta, zseniális versenyző.Helmut Marko szerint szóban megegyeztek, Colton Herta megy az AlphaTaurihoz jövőre — amennyiben megkapja a szuperlicenszet.Wéber oldalán azt olvastam h neki nem jönnek össze a licensz pontok, szóval nem jöhet csak külön engedéllyel!
Mikey
Mi az igazság?
steelwolf
Mikey
De miért kapna?
steelwolf
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Persze, én is erre gondoltam.Külön engedély, ahogy Sobri írja. A legnagyobb vicc lenne, ha nem kapná meg Herta, zseniális versenyző.Helmut Marko szerint szóban megegyeztek, Colton Herta megy az AlphaTaurihoz jövőre — amennyiben megkapja a szuperlicenszet.Wéber oldalán azt olvastam h neki nem jönnek össze a licensz pontok, szóval nem jöhet csak külön engedéllyel!
Mikey
Mi az igazság?
steelwolf
Mikey
De miért kapna?
több mint 3 éve
Egyébként ha a SC újraindításnál a vonal előtt elveszi Hamilton a lábát a gázról és Max előbb megy át a vonalon (nem így volt, mielőtt), akkor mi lett volna a büntetés? 5mp? Vagy durvább?13 másodperc volt az előnye és pont jött volna friss gumikért, amiken mehetett volna a 20 koros gumin lévő Hamilton ellen. Egy egyszerű kikerülés lett volna, minden izgalom nélkül.A VSCbol miert jottek ki szarul? Kb. Max volt az egyetlen aki akkor meg nem volt elotte kerekcseren, igy ki tudott jonni VSC alattEn tavaly Verstappennek szurkoltam. De elvetemult gondolat az, hogy az RB direkt kuldette vissza Tsunodat, hogy safety cart okozzon? Hogy a picsaba nem lattak egy kor alatt, hogy valami szarra ment az autoban? Hogy kb. alig van hajtas. Erre visszakuldtek a boxbol, majd miutan elhagyta a boxkijaratot, egybol raszoltak, hogy alljon felre.Nekik sokkal jobb lett volna, ha nincs se VSC, se SC a végén, mindkettőből szarul jöttek ki, de azért nagyon nem viselte meg őket. 😀
Duff
Jughead
Duff
Jughead
több mint 3 éve
Külön engedély, ahogy Sobri írja. A legnagyobb vicc lenne, ha nem kapná meg Herta, zseniális versenyző.Helmut Marko szerint szóban megegyeztek, Colton Herta megy az AlphaTaurihoz jövőre — amennyiben megkapja a szuperlicenszet.Wéber oldalán azt olvastam h neki nem jönnek össze a licensz pontok, szóval nem jöhet csak külön engedéllyel!
Mikey
Mi az igazság?
steelwolf
több mint 3 éve
Lesz külön engedély.Helmut Marko szerint szóban megegyeztek, Colton Herta megy az AlphaTaurihoz jövőre — amennyiben megkapja a szuperlicenszet.Wéber oldalán azt olvastam h neki nem jönnek össze a licensz pontok, szóval nem jöhet csak külön engedéllyel!
Mikey
Mi az igazság?
steelwolf
Logikailag ez a feloldása annak, ami számodra ellentétesnek tűnik.
több mint 3 éve
Helmut Marko szerint szóban megegyeztek, Colton Herta megy az AlphaTaurihoz jövőre — amennyiben megkapja a szuperlicenszet.Wéber oldalán azt olvastam h neki nem jönnek össze a licensz pontok, szóval nem jöhet csak külön engedéllyel!
Mikey
Mi az igazság?
több mint 3 éve
Helmut Marko szerint szóban megegyeztek, Colton Herta megy az AlphaTaurihoz jövőre — amennyiben megkapja a szuperlicenszet.Pierre Gasly pedig megy az Alpine-hoz.
több mint 3 éve
Mondjuk az teny, hogy sztem barmi tortent volna, sima Max W a vege, annyival a mezony elott vannak. Ez a szezon borzaszto, felsorakozik azon evadok moge amikor a Schumacher-Ferrari, Vettel-RB, Hamilton-Mercedes duo alaztak a mezonyt es tettek kurvaunalmassa.Ah, az altalad felsoroltaktol meg nagyon messze vagyunk halisten.
Duff
több mint 3 éve
Sainznak h jött ki a 8. hely?5mp büntetés a boxban lévő szar kiengedéses incidens miatt.
steelwolf
több mint 3 éve
13 másodperc volt az előnye és pont jött volna friss gumikért, amiken mehetett volna a 20 koros gumin lévő Hamilton ellen. Egy egyszerű kikerülés lett volna, minden izgalom nélkül.A VSCbol miert jottek ki szarul? Kb. Max volt az egyetlen aki akkor meg nem volt elotte kerekcseren, igy ki tudott jonni VSC alattEn tavaly Verstappennek szurkoltam. De elvetemult gondolat az, hogy az RB direkt kuldette vissza Tsunodat, hogy safety cart okozzon? Hogy a picsaba nem lattak egy kor alatt, hogy valami szarra ment az autoban? Hogy kb. alig van hajtas. Erre visszakuldtek a boxbol, majd miutan elhagyta a boxkijaratot, egybol raszoltak, hogy alljon felre.Nekik sokkal jobb lett volna, ha nincs se VSC, se SC a végén, mindkettőből szarul jöttek ki, de azért nagyon nem viselte meg őket. 😀
Duff
Jughead
Duff
több mint 3 éve
Mondjuk az teny, hogy sztem barmi tortent volna, sima Max W a vege, annyival a mezony elott vannak. Ez a szezon borzaszto, felsorakozik azon evadok moge amikor a Schumacher-Ferrari, Vettel-RB, Hamilton-Mercedes duo alaztak a mezonyt es tettek kurvaunalmassa.
több mint 3 éve
Sainznak h jött ki a 8. hely?
több mint 3 éve
Nekem konkrétan a többiek térdepeltetése tette be a kaput (Kimi Rulz 😊). Szegény kis elnyomott színesbőrű, aha...Igen, mert ő aztán a szofisztikált rádiozásaival hívja fel magára a figyelmet 😊Amúgy utálják Hamiltont, amég nem alpári szinten történik pl hogy mit vesz fel, milyen a bőrszíne, stb.Ha Ő is sírós lesz mint Hami, akkor Őt is utálni fogom. Az elején kedveltem Hamit-t, de megutáltatta magát. Ennyi...
5 év múlva meg jó pár év dominancia után meg Verstappent fogják utálni
Heisman nádor
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Wyatt
több mint 3 éve
A VSCbol miert jottek ki szarul? Kb. Max volt az egyetlen aki akkor meg nem volt elotte kerekcseren, igy ki tudott jonni VSC alattEn tavaly Verstappennek szurkoltam. De elvetemult gondolat az, hogy az RB direkt kuldette vissza Tsunodat, hogy safety cart okozzon? Hogy a picsaba nem lattak egy kor alatt, hogy valami szarra ment az autoban? Hogy kb. alig van hajtas. Erre visszakuldtek a boxbol, majd miutan elhagyta a boxkijaratot, egybol raszoltak, hogy alljon felre.Nekik sokkal jobb lett volna, ha nincs se VSC, se SC a végén, mindkettőből szarul jöttek ki, de azért nagyon nem viselte meg őket. 😀
Duff
Jughead
több mint 3 éve
En tavaly Verstappennek szurkoltam. De elvetemult gondolat az, hogy az RB direkt kuldette vissza Tsunodat, hogy safety cart okozzon? Hogy a picsaba nem lattak egy kor alatt, hogy valami szarra ment az autoban? Hogy kb. alig van hajtas. Erre visszakuldtek a boxbol, majd miutan elhagyta a boxkijaratot, egybol raszoltak, hogy alljon felre.Nekik sokkal jobb lett volna, ha nincs se VSC, se SC a végén, mindkettőből szarul jöttek ki, de azért nagyon nem viselte meg őket. 😀
Duff
több mint 3 éve
Igen, mert ő aztán a szofisztikált rádiozásaival hívja fel magára a figyelmet 😊Amúgy utálják Hamiltont, amég nem alpári szinten történik pl hogy mit vesz fel, milyen a bőrszíne, stb.Ha Ő is sírós lesz mint Hami, akkor Őt is utálni fogom. Az elején kedveltem Hamit-t, de megutáltatta magát. Ennyi...
Heisman nádor
bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 3 éve
Akkor VB címhez 3 dolog kellJó autó
Átlagon felüli tehetség
Fortuna asszony cickoi 😉
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Amúgy utálják Hamiltont, amég nem alpári szinten történik pl hogy mit vesz fel, milyen a bőrszíne, stb.Ha Ő is sírós lesz mint Hami, akkor Őt is utálni fogom. Az elején kedveltem Hamit-t, de megutáltatta magát. Ennyi...
Heisman nádor
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Tavaly kihozzák kerékcserére friss lággyal simán bedarálta volna Maxot...Annyival jobb volt akkor az autója....Igen, hiszen az első évében mekkora mákja volt, hogy a kerékcsere előtt fogyott el a gumija, és végül 17 pont előnyből két futammal (20 pont) a vége előtt kikapott. Vagy amikor állandóan szétment a kocsija, Rosberg meg 2. helyekkel világbajnok lett. Vagy tavaly, amikor az FIA megnyerette konkrétan Verstappennel a vb-címet. Csupa szerencseSzarnak szar ,de legalább igazHamiltonnak amit 7 év VB cím alatt mákjai voltak a Fortuna szépen lassan törlesztSikerült feltenni a legszarabb lemezt.
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
Rosbergnek a VB cím előtti években többször ment tönkre a kocsija mint Lewisnak....
Kiragadtal néhány momentumot, de az egyik legszerencsésebb versenyző.
ThundersNFL a Jobbágy
Persze, hogy megnyerhette volna úgy. Vagy mondjuk úgy is, ha minden kurva peches (v)sc-s szakaszból nem jött volna ki jól Max, és ő nem szopja be mindegyiket. Vagy, szimplán Masiék betartják a saját szabályaikat. Mondjuk ez utóbbi a problémásabb.Tavaly kihozzák kerékcserére friss lággyal simán bedarálta volna Maxot...Annyival jobb volt akkor az autója....Igen, hiszen az első évében mekkora mákja volt, hogy a kerékcsere előtt fogyott el a gumija, és végül 17 pont előnyből két futammal (20 pont) a vége előtt kikapott. Vagy amikor állandóan szétment a kocsija, Rosberg meg 2. helyekkel világbajnok lett. Vagy tavaly, amikor az FIA megnyerette konkrétan Verstappennel a vb-címet. Csupa szerencseSzarnak szar ,de legalább igazHamiltonnak amit 7 év VB cím alatt mákjai voltak a Fortuna szépen lassan törlesztSikerült feltenni a legszarabb lemezt.
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
Rosbergnek a VB cím előtti években többször ment tönkre a kocsija mint Lewisnak....
ThundersNFL a Jobbágy
Alonso kurva mákos volt 2005-ben és 2006-ban. Azt leszámítva? 2007-ben finoman szólva is beszopta, utána a Ferrarival kétszer.
Schumi? Volt néhány nagyon nagy mákja a hét világbajnoki címe között, közte azzal, hogy nem zárták ki a faszba, amikor kilökte Hillt. És ő is megszívta jó párszor, amikor lemaradt a vb-címről.
Vettel kétszer is hogy verte meg Alonsót? Aztán hogy kapott ki Hamiltontól?
Hamilton hogy bukta el az első és a legutóbbi évét?
Verstappennek is voltak igen nagy balszerencséi, cserébe tavaly kimákolt egy vb-t, most pedig mindenki minden versenyen mindent megtesz, hogy véletlenül se legyen érdekes
Mindenkinek van nagyon sok szerencséje és nagyon sok peche is, előbbi nélkül nem is nagyon lehet hosszú ideig kiemelkedő sikereket elérni.

több mint 3 éve
En tavaly Verstappennek szurkoltam. De elvetemult gondolat az, hogy az RB direkt kuldette vissza Tsunodat, hogy safety cart okozzon? Hogy a picsaba nem lattak egy kor alatt, hogy valami szarra ment az autoban? Hogy kb. alig van hajtas. Erre visszakuldtek a boxbol, majd miutan elhagyta a boxkijaratot, egybol raszoltak, hogy alljon felre.
több mint 3 éve
Amúgy utálják Hamiltont, amég nem alpári szinten történik pl hogy mit vesz fel, milyen a bőrszíne, stb.Verstappent már most is utálják 😉
Heisman nádor
Draft

több mint 3 éve
Tavaly kihozzák kerékcserére friss lággyal simán bedarálta volna Maxot...Annyival jobb volt akkor az autója....Igen, hiszen az első évében mekkora mákja volt, hogy a kerékcsere előtt fogyott el a gumija, és végül 17 pont előnyből két futammal (20 pont) a vége előtt kikapott. Vagy amikor állandóan szétment a kocsija, Rosberg meg 2. helyekkel világbajnok lett. Vagy tavaly, amikor az FIA megnyerette konkrétan Verstappennel a vb-címet. Csupa szerencseSzarnak szar ,de legalább igazHamiltonnak amit 7 év VB cím alatt mákjai voltak a Fortuna szépen lassan törlesztSikerült feltenni a legszarabb lemezt.
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy
Wyatt
Draft

több mint 3 éve
Amúgy utálják Hamiltont, amég nem alpári szinten történik pl hogy mit vesz fel, milyen a bőrszíne, stb.5 év múlva meg jó pár év dominancia után meg Verstappent fogják utálni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz