NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
67
10
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Igen, hiszen az első évében mekkora mákja volt, hogy a kerékcsere előtt fogyott el a gumija, és végül 17 pont előnyből két futammal (20 pont) a vége előtt kikapott. Vagy amikor állandóan szétment a kocsija, Rosberg meg 2. helyekkel világbajnok lett. Vagy tavaly, amikor az FIA megnyerette konkrétan Verstappennel a vb-címet. Csupa szerencseSzarnak szar ,de legalább igazHamiltonnak amit 7 év VB cím alatt mákjai voltak a Fortuna szépen lassan törlesztSikerült feltenni a legszarabb lemezt.
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
ThundersNFL a Jobbágy

több mint 3 éve
Szarnak szar ,de legalább igazHamiltonnak amit 7 év VB cím alatt mákjai voltak a Fortuna szépen lassan törlesztSikerült feltenni a legszarabb lemezt.
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
na meg barna, a majmozás még itt is előszokott kerülniNa meg a ruhái is milyenek!Hamiltonnak amit 7 év VB cím alatt mákjai voltak a Fortuna szépen lassan törlesztSikerült feltenni a legszarabb lemezt.
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
braxa88
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
kurva anyátokat bazdmeg, szerencsétlen Sainz baszta volna el a Meki szerelőt? vicc..amúgy ezt most én sem értem, basszus azért volt lassú, hogy lassan kikerülje a mekiseket, persze, hogy közben rámászott az Alpine
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 3 éve
Na meg a ruhái is milyenek!Hamiltonnak amit 7 év VB cím alatt mákjai voltak a Fortuna szépen lassan törlesztSikerült feltenni a legszarabb lemezt.
ThundersNFL a Jobbágy
csipkelli
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Hamiltonnak amit 7 év VB cím alatt mákjai voltak a Fortuna szépen lassan törlesztSikerült feltenni a legszarabb lemezt.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
kurva anyátokat bazdmeg, szerencsétlen Sainz baszta volna el a Meki szerelőt? vicc..
több mint 3 éve
Hamiltonnak amit 7 év VB cím alatt mákjai voltak a Fortuna szépen lassan törleszt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Wéberék most bosszantóak: felkínálták lemészárolni Lajost, aki ezen kiakadt és nem ertik, hogy miért? Tényleg nem?Köszönöm. Nem akarom elhinni, hogy ezt tényleg nem értik
Szokol

több mint 3 éve
Egyértelműen az volt a taktika, hogy Russel feltartja Verstappent, csak utána George úgy döntött, hogy inkább kijön
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Wéberék most bosszantóak: felkínálták lemészárolni Lajost, aki ezen kiakadt és nem ertik, hogy miért? Tényleg nem?
több mint 3 éve
Vagy kijön mindkettő egyszerre, vagy egyik sem, és egymásnak szélárnyékoznak, ameddig a lágy el nem gyengül. Russell konkrétan ezzel beszopatta Hamiltont. De persze, a hazai értelmiség megint jöhet majd fröcsögni, ahogyan szokottOkos volt közepesen hagyni.. grat mercide ha Rus tudott gondolkodni, akkor Hami miért nem?
braxa88
(jó én sem értem miért nem jöttek ki rögtön Verstappen mögött, úgy minimum Merci 2-3)
NB2

több mint 3 éve
Mérnöke mire van?Okos volt közepesen hagyni.. grat mercide ha Rus tudott gondolkodni, akkor Hami miért nem?
braxa88
(jó én sem értem miért nem jöttek ki rögtön Verstappen mögött, úgy minimum Merci 2-3)
NB2
több mint 3 éve
Okos volt közepesen hagyni.. grat mercide ha Rus tudott gondolkodni, akkor Hami miért nem?
braxa88
több mint 3 éve
Csapat szinten jó döntés, viszont a győzelem szempontjából ez lehet hiba a Mercitől.Tehát szar döntés 😊
Mr.Breaker
Mondjuk nyilvánvaló, hogy ahogyan egy éve mindig, megint minden Verstappen számára alakul jól.

több mint 3 éve
Okos volt közepesen hagyni.. grat merci
több mint 3 éve
mit gondolt Hamilton??? a célvonalig kocoghatott volnaNem tökmindegy? Úgyis megelőzi 1-2 kanyaron belül
NB2
több mint 3 éve
mit gondolt Hamilton??? a célvonalig kocoghatott volna
több mint 3 éve
már most látom, hogy Hami sírni fog 😊Ilyen taktikát dicsérni kéne?!
NB2
több mint 3 éve
Lali sem volt ügyes.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Régi jó Merci taktika, Russell torpedó mód?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Csapat szinten jó döntés, viszont a győzelem szempontjából ez lehet hiba a Mercitől.Borzalmas döntés, 0 esély a győzelemre.
Mr.Breaker
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 933
Csapat szinten jó döntés, viszont a győzelem szempontjából ez lehet hiba a Mercitől.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Ezt hogy sikerült így kitalálni?