NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
107
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
52
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
42
11
22:25
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Giambi marad még egy évre, mindig jó az öreg kefekötő a házban. 😀 Csak minor deal, de szerintem nagyon jó esélyei vannak bekerülni a keretbe, de nyilván csak pinch-hitting szerepet kaphat, mert Helton mögött ott lesz Wigginton, és korábban már Mike Jacobs is kapott minor dealt. Tracy megint a sokoldalú játékosokra épít, biztosan sok variácónk lesz az összeállításban még egy-egy sérülés/formahanyatlás esetén is.
több mint 13 éve
szerintem is nagyon jó játék nagyon sok időt eltöltöttem vele, de nagyon teljes képet nem tudok vázolni mert én csak a road to the show /vagyis a saját játékos irányítós karrier mód/ résszel játszottam
több mint 13 éve
marci
1 023
Petya, szerintem baszott jó a játék, pár apró bugtól eltekintve teljesen fasza. Délután írok majd részletesebben.
több mint 13 éve
Cleveland Indians sign SS Asdrubal Cabrera to a one-year, $2.025 million deal to avoid arbitration. 😉
több mint 13 éve
Tisztelt (elsősorban) Marcitomi & Ork!Esctől hallottam, hogy nektek van PS3atok és azzal együtt az MLB The Show c. játék. Nos, nekem Xboxom van és csak a 2k sorozattal tudok játszani (már ha egyáltalán találok PAL verziót belőle). A leírások, vélemények alapján (+a videók alapján amit a neten találtam róla) egészen elképesztő grafikával és gameplayyel rendelkezik a játék és jóval jobb, mint 2k series.
Erősen gondolkozok egy használt PS3 vásárlásán, főleg miután elolvastam ezt a cikket az mlb 11ről: http://espn.go.com/espn/thelife/videogames/blog/_/name/thegamer/id/5922458/show-first-look?readmore=fullstory
Ez a Co-op mód nagyon csábító, a road to the showról nem is beszélve.
Leírnátok tapasztalataitokat a játékról? Mennyire élvezhető, ennyire jó a valóságban is?
Esetleg azt leírhatnátok van e valami must have javaslatotok PS3 vásárlással kapcsolatban (mire figyeljek, milyen gépet érdemes venni, stb). Tényleg csak ezzel az egy játékkal játszanék rajta... 😊
Gondolkoztam melyik topicba írjam, de talán így offseasonban annyira nem off.
Egyébként marcinak grat az oldalhoz, zseniális!
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Csoportellenfelek ellen 18-18.Konfellenfelek ellen változó, 8-12 között.
És ellenkező konfból 4 v 5 csapat ellen 3-6 meccs, ez megint változó.
És szinte minden kezdő játszik minden meccsen. Ez így picit túlzás, mert mondjuk 20 meccsenként kapnak 1 meccs pihit, így kijön ~150 meccs a végére.
És igen, az igazi szurkolók kimennek akár háromszor is egymás után ugyanarra a párosításra, mert más kezdő dobók vannak, így garantált, hogy teljesen más meccs lesz.
😊
több mint 13 éve
Hollywood
172
Hello,Megköszönném, ha valaki akár PM-ben is, de el tudná nekem röviden magyarázni, hogy miként játszanak 162 meccset a csapatok. Azt értem, hogy 3-4 meccset játszik egymással 2 csapat egymást követő napokon, de...
miként játszanak a nagy sztárok? csak az egyik meccsen vagy mindegyiken? a szurkolók kimennek 3 egymásutáni napon ugyanarra a párosításra?
Biztos egyszerű a válasz, de nem értem egyelőre...
Az is érdekelne, hogy milyen a Cubs féle "We believe" filmhez hasonló van az utóbbi 15 évből.
Köszi előre is!
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Ez a Cubsos érdekelne. Nem tudja valaki hol lelhető fel? Meg egyáltalán mi a címe?MileHigh kedvenc sorozata lesz:Tavaly a Cubsról is forgattak egy hasonlót. Más végkimenetellel.Escalade
"A Showtime berendelte a San Francisco Giants baseball csapatáról szóló dokureality-t, melynek készítői 10 hónapon át fogják követni a gárdát kameráikkal és állítólag hihetetlen részletességgel mutatja be a csapat életét."JJ Tiller
több mint 13 éve
MileHigh kedvenc sorozata lesz:Ennek ilyen tanyasi halivúd feeling-je van nálam. Csak Cruise helyett Lincecum. 😀
"A Showtime berendelte a San Francisco Giants baseball csapatáról szóló dokureality-t, melynek készítői 10 hónapon át fogják követni a gárdát kameráikkal és állítólag hihetetlen részletességgel mutatja be a csapat életét."JJ Tiller
A sportvilág legnagyobb antisikerének persze meg kell adni a módját, remélem majd a denveri humidorozásuk is benne lesz, amikor jönnek a szokásos szopókúrára. 😛
több mint 13 éve
MileHigh kedvenc sorozata lesz:Tavaly a Cubsról is forgattak egy hasonlót. Más végkimenetellel.
több mint 13 éve
marci
1 023
Tetszik, hogy lassan minden major sportról csinálnak ilyet. Van ugye a Hard Knocks, most a Winter Classic előtt is volt, asszem a Philliesről is volt pár éve, meg most ez. 😊 Már csak a repcsin összeverekedő NBA-játékosokról szóló dokuk hiányoznak. 😀
több mint 13 éve
MileHigh kedvenc sorozata lesz:"A Showtime berendelte a San Francisco Giants baseball csapatáról szóló dokureality-t, melynek készítői 10 hónapon át fogják követni a gárdát kameráikkal és állítólag hihetetlen részletességgel mutatja be a csapat életét."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jim Thome and the Minnesota Twins have agreed to a $3 million, one-year contract.
több mint 13 éve
marci
1 023
Mivel az utóbbi években Willie Harris három Mets-Nats meccsen is meccsnek véget vető védekezést mutatott be, biztonság kedvéért meghívtuk edzőtáborba. Persze nem kétséges, hogy elküldjük áprilisban, elmegy pl. a Marlinsba és ugyanúgy szivatni fogja a csapatot. 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 751
ESPNdeportes.com reports: At least five teams have shown interest in signing free agent Manny Ramirez, whom the White Sox picked up off waivers in August.Csak a Twinsbe ne. Mert akkor tuti, hogy 18 meccsen át szopatná a Soxt...
The Los Angeles Angels, Minnesota Twins, Texas Rangers, Tampa Bay Rays and Toronto Blue Jays have made inquiries to agent Scott Boras about Ramirez, a source close to the player told ESPNdeportes.com.Chicago Tribune
több mint 13 éve
marci
1 023
Nem tudom meddig tart majd a komp kör vége, de extra pickekből meglehet nekik a tíz: Crawford és Soriano után kettő-kettő, Benoit, Choate, Hawpe után egy-egy és még jöhet Balfour után kettő, valamint Qualls után egy. Mondjuk aki Grant Balfourért beáldoz egy első köröst, az bátor/nem szeret költeni a drafton. 😊Kíváncsi leszek majd, hogy az összes magas pickjükkel slot fölé mennek-e majd, mégis csak small market, a draft budget sem lehet túl nagy. 😊
szerk.: most olvasom, hogy Soriano bármelyik év után kiléphet a szerződésből ... Boras egy zseni.
több mint 13 éve
Rafael Soriano --> Yankees 3 év 35 millióEgyik fórumon olvasom, hogy: "The Rays could end up with 9 picks between 18-58." Szép 😊
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Gondoltam, hogy ez lesz a véleményed. Thanks. 😊
több mint 13 éve
marci
1 023
marci, köszi az AL Central értékelést. 😊Shoot, ő tényleg kimaradt. Muszáj volt nyilván hozni egy megbízható RP-t, de ez a mostani rengeteg három éves szerződés szerintem kivétel nélkül túlzás az RP-knek és ez itt is igaz.
A Crain dealről mit gondolsz? Ha jól rémlik, még nem fejtetted ki róla itt a véleményed, a bejegyzésből pedig kimaradt.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 751
marci, köszi az AL Central értékelést. 😊A Crain dealről mit gondolsz? Ha jól rémlik, még nem fejtetted ki róla itt a véleményed, a bejegyzésből pedig kimaradt.
több mint 13 éve
Annak tudatában szerintem nagy dolog, hogy Boras az ügynöke, és mégsem tudta eltántorítani egy ilyen szerződéstől, ami totálisan ellenkezik a koncepciójával, hanem itt tényleg a szívére hallgatott, nem a pénzsóvár vaddisznóra. Meg igazából, amikor látom a srácokat játszani, és éppen jól megy a játék, akkor tényleg gyakran olyan benyomásom szokott lenni, mintha haverok lemennének a térre ütögetni és dobálgatni az élvezet miatt, s nem egy major ligáról lenne szó. Tehát szerintem van benne valami, de nyilván ilyenkor mindenki emelkedetten beszél. 😊"Family. I do what my heart tells me," Gonzalez said. "This was a great opportunity for us. I could have waited, but you never know what's going to happen in the future, or if you will feel uncomfortable somewhere else. I love it here. This is where I wanted to be. My teammates are an important part of this. We have a great group that has a chance to do something special here. It is like a family here. It's difficult to think about whether I could have gotten more money. I don't look back. I didn't want any distractions. I just wanted to focus on playing the game I love. That's when I do my best."Azért az ilyen nyilatkozatokat nem kell mindig készpénznek venni 😛Rajna
:cool:
Van, amit nem lehet pénzért megvenni... Minden másra ott a Yankees és a Red Sox. 😛TheMileHighCity
több mint 13 éve
Van, amit nem lehet pénzért megvenni... Minden másra ott a Yankees és a Red Sox. 😛TheMileHighCityMicsoda reklámszöveg. Nem nézel te sok tv-t? 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
"Family. I do what my heart tells me," Gonzalez said. "This was a great opportunity for us. I could have waited, but you never know what's going to happen in the future, or if you will feel uncomfortable somewhere else. I love it here. This is where I wanted to be. My teammates are an important part of this. We have a great group that has a chance to do something special here. It is like a family here. It's difficult to think about whether I could have gotten more money. I don't look back. I didn't want any distractions. I just wanted to focus on playing the game I love. That's when I do my best."Azért az ilyen nyilatkozatokat nem kell mindig készpénznek venni 😛
:cool:
Van, amit nem lehet pénzért megvenni... Minden másra ott a Yankees és a Red Sox. 😛TheMileHighCity
több mint 13 éve
"Family. I do what my heart tells me," Gonzalez said. "This was a great opportunity for us. I could have waited, but you never know what's going to happen in the future, or if you will feel uncomfortable somewhere else. I love it here. This is where I wanted to be. My teammates are an important part of this. We have a great group that has a chance to do something special here. It is like a family here. It's difficult to think about whether I could have gotten more money. I don't look back. I didn't want any distractions. I just wanted to focus on playing the game I love. That's when I do my best.":cool:
Van, amit nem lehet pénzért megvenni... Minden másra ott a Yankees és a Red Sox. 😛
több mint 13 éve
marci
1 023
Trevor Hoffman végleg befejezte.Már-már türelmetlenül várjuk gondolataidat az AL Centralról. 😊MikeyHolnap. 😊