NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
126
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
57
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
54
13
22:25
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Már-már türelmetlenül várjuk gondolataidat az AL Centralról. 😊
több mint 13 éve
marci
1 023
Cargo hosszabbításának tiszteletére, idén először, frissítettem a blogom fizetéses részén, elvileg naprakésznek tekinthető. És ahogy most állnak a dolgaim, írni is van időm. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos a CarGo deal.80,5 millió a 7 évre.
Ezzel szerintem mi lettünk a szezon yankees-e a papíron elköltött pénzben 😊
80,5 Cargo, 134 Tulo, 21,5 DLR
több mint 13 éve
Sizemore elvileg rendben lesz a szezonnyitóra. Szerintem nem, de mindegy. Mostanság kezd csak ütögetni.. :/
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Eh, pedig benned bíztam. 😕"Will Ohman, 33, who never made more than $1.6 million in a season and never has had a multi-year deal, has signed with the White Sox for a reported $4 million over two years."Frankfurtban született. Egyéb okosat nem tudok. 😀marci
Azon kívül, ami írva vagyon itt, és hogy lefty, mit kell róla tudni?
Mert a fentiek alapján eléggé fejfogós dealnek tűnik.Mikey
több mint 13 éve
marci
1 023
"Will Ohman, 33, who never made more than $1.6 million in a season and never has had a multi-year deal, has signed with the White Sox for a reported $4 million over two years."Frankfurtban született. Egyéb okosat nem tudok. 😀
Azon kívül, ami írva vagyon itt, és hogy lefty, mit kell róla tudni?
Mert a fentiek alapján eléggé fejfogós dealnek tűnik.Mikey
több mint 13 éve
rsk
66
egy hazai baseballosoknak szervezett programot ajánlok figyelmetekbe. szervezőként örülnék, ha hazai baseballrajongók is részt vennének a tornán. a topikba kisebb-nagyobb rendszerességgel írogatókból hozzatok össze egy csapatot, és nevezési díj nélkül indulhattok 😊http://baseball.hu/hu/2011/01/mobssz-teli-focitorna-2011/
több mint 13 éve
Mikey
18 751
"Will Ohman, 33, who never made more than $1.6 million in a season and never has had a multi-year deal, has signed with the White Sox for a reported $4 million over two years."Azon kívül, ami írva vagyon itt, és hogy lefty, mit kell róla tudni?
Mert a fentiek alapján eléggé fejfogós dealnek tűnik.
több mint 13 éve
tud valaki adni kölcsön egy ütőt?haromtEljössz érte Paksra? Akkor még választhatsz is fa és fém között.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tud valaki adni kölcsön egy ütőt?
több mint 13 éve
Végre eltűnik a kobold az AL Eastből...DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Már kezdtem beletörődni a keretbe, erre jön ez:Ettől most én sem vagyok elragadtatva. Kicsit sokat adtunk érte szerintem.
Garza -> Cubs
Rays -> Archer, Guyer, Chirinos, Lee, Fuld.
Nem vagyok túl boldog. Abban az esetben, ha a csapat egy jobb SPre lenne a WS esélyes kerettől, gond nélkül belemennék. Viszont szerintem még így is komoly feladat lesz a nagyon feltankolt NL Central, így viszont feladni a top 10 prospectből 3at (köztük a no. 1t és no.4t) sok.
Archer ráadásul a szökőévenkénti egy jó Hendry dealben jött DeRosa helyett. Tavaly az év legjobb minor ligás dobója lett, legjobb ERA, legtöbb K, győzelem. Lee egy jó SS prospect, viszont mivel Castro úgy néz ki elfoglalta ezt a posztot pár évre, meg vagyunk nélküle.
Még jön egy minor ligás OF és P, viszont ha nem az egyik jobb nevű prospectjük, akkor kiürítettük a fél farmot kissé feleslegesen.
Garzat bírom. Fiatal, hatékony, kicsit erősebb csoportban 3 éve 4 alatti ERAt produkál. Viszont ez az ellenérték sok, főleg mivel nem vagyunk így sem "contender".Escalade
több mint 13 éve
Már kezdtem beletörődni a keretbe, erre jön ez:Garza -> Cubs
Rays -> Archer, Guyer, Chirinos, Lee, Fuld.
Nem vagyok túl boldog. Abban az esetben, ha a csapat egy jobb SPre lenne a WS esélyes kerettől, gond nélkül belemennék. Viszont szerintem még így is komoly feladat lesz a nagyon feltankolt NL Central, így viszont feladni a top 10 prospectből 3at (köztük a no. 1t és no.4t) sok.
Archer ráadásul a szökőévenkénti egy jó Hendry dealben jött DeRosa helyett. Tavaly az év legjobb minor ligás dobója lett, legjobb ERA, legtöbb K, győzelem. Lee egy jó SS prospect, viszont mivel Castro úgy néz ki elfoglalta ezt a posztot pár évre, meg vagyunk nélküle.
Még jön egy minor ligás OF és P, viszont ha nem az egyik jobb nevű prospectjük, akkor kiürítettük a fél farmot kissé feleslegesen.
Garzat bírom. Fiatal, hatékony, kicsit erősebb csoportban 3 éve 4 alatti ERAt produkál. Viszont ez az ellenérték sok, főleg mivel nem vagyunk így sem "contender".
több mint 13 éve
Hüle vagyok, Edgart is illett volna említenem.Kicsit megdöbbent, hogy Bagwell csak 41%-ot kapott... sok hyprocrite szavazó, boooo.
Walker nagy király volt.. tehetsége alpján bőven HoF lehetett volna - ha nem sérül meg állandóan pl.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Jajj szegény Angels... 😛RammerEl nem tudom képzelni, mi lehet most Anaheimben. A rengeteg sztárjátékos és pénzköltés ígérete után konkrétan semmit nem csináltak az offseasonban. Talán jövőre sikerül...
több mint 13 éve
Na, ki jut be szerintetek? Nalam csak Alomar es Blyleven, viszont nekik mindkettojuknek illene 😛 Bagwell/McGwire meg majd valamikor kesobb.. tobbiek nem.IgorTermészetesen Walker-nek kellett volna, de természetesen az anti-Rockies-beállítottság miatt nem mehetett... 😂
több mint 13 éve
Na, ki jut be szerintetek? Nalam csak Alomar es Blyleven, viszont nekik mindkettojuknek illene 😛 Bagwell/McGwire meg majd valamikor kesobb.. tobbiek nem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Boras szerintem már belefojtotta magát a Mexikói öbölbeharomtLehet az ő keze van benne, hogy CarGo csak vasárnapra kapta meg a vízumot... 😀
Aktuális Rockies offszezon-összefoglalás az elmúlt két hét eseményeiről, benne némi amerikai futballista vonatkozással:
http://denversports.blog.hu/2011/01/04/rockies_offseason_tovabbi_tranzakciok
több mint 13 éve
Beltre --> RangersLaRoche --> Nats
Jajj szegény Angels... 😛
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Indians acquire righty Martinez from Pirates.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen. bár a mostani összeg nem biztos.na most nem tudom igaz-eEzt most CarGo részéről is megerősítették asszem. Múltkor is ennyiről volt szó a pletykában?marci
CarGo 7 év 80 misi 😊haromt
ha ennyi akkor az geci jó deal. Boras szerintem már belefojtotta magát a Mexikói öbölbe
több mint 13 éve
marci
1 023
na most nem tudom igaz-eEzt most CarGo részéről is megerősítették asszem. Múltkor is ennyiről volt szó a pletykában?
CarGo 7 év 80 misi 😊haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na most nem tudom igaz-eCarGo 7 év 80 misi 😊
több mint 13 éve
Colon says Rangers, Yanks, Tribe interested.
több mint 13 éve
Derrek Lee --> Orioles (szóbeli megállapodás... 😀)...
Mindenkinek Yankees-győzelmekben gazdag boldog új évet kívánok! 😀
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/