NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
399
28
23:00, MATCH4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Szintén azért néztem meg én is az 'Irreversible' c. filmet, mert említettétek. Nem könnyű eset. Napokig/hetekig biztos keményen benne lesz a fejemben.Ahogy -Deyell- mondta, nekem is szinte megváltozott a tudatállapotom. | A tűzoltókészülékes rész kemény volt, tényleg. De engem maga "giliszta" cselekedete sokkolt le. Maga a filmrészlet, ahogy bemutatják, vagy nem tudom. Az egész. Azt hittem ezt a képsorokat letudják 2-3 perc alatt. Ehhez képest.. Alig vártam, hogy vége legyen (Azt hiszem, ilyen még nem volt velem, hogy ennyire ne akarjam látni). Végül pedig az első rúgást, mintha magamon éreztem volna. Ezt betudom annak, hogy tényleg bestimulált a film. |
több mint 12 éve
www.imdb.com/title/tt0290673/
Ezt látta itt valaki?
Napokban néztem meg(tegnap)de most nem tudom még szavakban kifejezni mit is okozott nekem.Janek
Szerintem sokkal inkább azt, hogy az ember éli a biztonságosnak, átláthatónak, rendezettnek, kontrolláltnak gondolt, felelőtlen életét, miközben tőle pár centire ott egy másik világ, teljesen más törvényekkel, más valósággal, durvasággal, keménységgel, és hogy valójában nüanszokon múlik, hogy összecsúszik e a két világ, és mennyire könnyen történnek visszafordíthatatlan események, amiket jobb elkerülni, és rákészülni, mert utólag már baszhatod.kíváncsi lettem és megnéztem én is!
Szóval inkább egyfajta figyelmeztetés, hogy a napos felszínen ringatózó napozómatrac alatt azért ott kőröznek a cápák, és elég egy óvatlan mozdulat, és máris kampec.Sobri Jóska
az elején komoly rosszullét kerülgetett, aztán a végére maradt az elgondolkodás, és egy kis ijedtség!
tényleg mennyire megváltozhat az ember élete néhány óra leforgása alatt...
nyilván ez egy végletes történet, de nekem azonnal a mostani
bokszolók megkéselése, valamint a saját életemben is megtörtént veszélyes helyzetek jutottak eszembe és ez egyből személyesebbé teszi a dolgot!
sokszor magunk is tehetünk arról hogy alakul a sorsunk, de
bármit is csinálsz sokszor meg nem rajtad múlik! ez a durva!
| ja!és mellesleg nagyon jó példa a film az itt is számtalanszor megvitatott értelmetlen "halálbüntetés" és bosszú esetére |
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The Words.Ez bizony mellbe vágott.
több mint 12 éve
horrormirror.blog.hu/2013/01/04/hosszabb_es_brutalisabb_elozetes_az_evil_dead_remakenekJáááááj, hosszabb trailer, tuti meg lesz vágva, de ez kib@szottul jó lesz. 😀 Már alig várom...
több mint 12 éve
Szerintem sokkal inkább azt, hogy az ember éli a biztonságosnak, átláthatónak, rendezettnek, kontrolláltnak gondolt, felelőtlen életét, miközben tőle pár centire ott egy másik világ, teljesen más törvényekkel, más valósággal, durvasággal, keménységgel, és hogy valójában nüanszokon múlik, hogy összecsúszik e a két világ, és mennyire könnyen történnek visszafordíthatatlan események, amiket jobb elkerülni, és rákészülni, mert utólag már baszhatod.Ez is benne van,jól mondod.
Szóval inkább egyfajta figyelmeztetés, hogy a napos felszínen ringatózó napozómatrac alatt azért ott kőröznek a cápák, és elég egy óvatlan mozdulat, és máris kampec.Sobri Jóska
És te is lehetsz cápa bármikor ha a sors úgy hozza...
több mint 12 éve
Szerintem sokkal inkább azt, hogy az ember éli a biztonságosnak, átláthatónak, rendezettnek, kontrolláltnak gondolt, felelőtlen életét, miközben tőle pár centire ott egy másik világ, teljesen más törvényekkel, más valósággal, durvasággal, keménységgel, és hogy valójában nüanszokon múlik, hogy összecsúszik e a két világ, és mennyire könnyen történnek visszafordíthatatlan események, amiket jobb elkerülni, és rákészülni, mert utólag már baszhatod.Szóval inkább egyfajta figyelmeztetés, hogy a napos felszínen ringatózó napozómatrac alatt azért ott kőröznek a cápák, és elég egy óvatlan mozdulat, és máris kampec.
több mint 12 éve
Azt kell mondjam második nézés után,hogy tényleg nehéz az első 40 percet megnézni.De látni kell 😊
Spoiler nélkül nehéz róla bármit mondani.
| A tűzoltó készülékes rész az valami hihetetlen kemény,erre van kitalálva a cgi másképp,hogy tudnád meg milyen az mikor pépesre vered az ember agyát.Aztán mikor ezt kihevered egy őrült rohanás majd láthatod giliszta elmebeteg akcióját 9percen keresztül |
Nem egy első randis film az biztos és az nagy kérdés,hogy Noel mit akart vele.
Ha azt megmutatni,hogy mennyire lehet az ember pszihopata akkor azt tökéletesen sikerült neki mert gilisztánál betegebbet még nem nagyon vittek filmre...(talán Haniball Lechter)
több mint 12 éve
Erre. Elég is volt belőle 10 sec.erre gondolsz? 😊 -> www.youtube.com/watch?v=Ue_3taXpvo4www.imdb.com/title/tt0290673/Persze nem rossz film, csak az első 7-8 percet kell túlélni, mert nagyjából agykárosodást okoz az a hanghatás.Duff
Ezt látta itt valaki?
Napokban néztem meg(tegnap)de most nem tudom még szavakban kifejezni mit is okozott nekem.Janek
deyell
több mint 12 éve
erre gondolsz? 😊 -> www.youtube.com/watch?v=Ue_3taXpvo4www.imdb.com/title/tt0290673/Persze nem rossz film, csak az első 7-8 percet kell túlélni, mert nagyjából agykárosodást okoz az a hanghatás.Duff
Ezt látta itt valaki?
egyik kedvencem. nem sok film lépi át az ingerküszöbömet, de ez 10-20 perc után úgy megváltoztatta a tudatállapotomat amikor először néztem, mint ha valami stimuláns drog lenne. zseniális a kameramozgás, a vágás, a zene, óhatatlanul hatása alá kerül az ember. látni kell.
buhloone mindstate
több mint 12 éve
nem tudom volt-e szó a Nyomorultakról. Mondanom sem kell hogy a francia Depardieu féle verzió sokkal jobb lett. Amellett hogy nem tetszik hogy a sokadik bőrt húzzák le a világ szerintem legnagyobb storyáról, egy ilyen könyvet nem lehet belepasszírozni egy 157 perces filmbe.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2012/12/27/baromsag_a_prometheust_cikizo_40_kinzo_kerdes/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
giliszta meg a legnagyobb állat az emberiség alja
több mint 12 éve
www.imdb.com/title/tt0290673/Monica Bellucci legeslegesleges legjobb nő ever!! 😊
Ezt látta itt valaki?
több mint 12 éve
Meg kell néznem még 1x mert eléggé be voltam sörözve és a gyerekek miatt szinte hang nélkül ment...Igen.
De az eleje(ami ugye a vége)az gyomorforgatóan kemény volt,szinte éreztem a bosszú vérforraló,agyat elborító,őrjítő érzését pedig nem is tudtam mi az indítéka Marcusnak.
Janek
Józanul meg majd átérzed a tehetetlenséget, ami még annál is bosszantóbb.
több mint 12 éve
Meg kell néznem még 1x mert eléggé be voltam sörözve és a gyerekek miatt szinte hang nélkül ment...De az eleje(ami ugye a vége)az gyomorforgatóan kemény volt,szinte éreztem a bosszú vérforraló,agyat elborító,őrjítő érzését pedig nem is tudtam mi az indítéka Marcusnak.
több mint 12 éve
Én még moziban, amikor bemutatták. (Vagy 10 éve).Nem egy elsőrandis film, jól meg van csinálva ezzel a visszafelé haladós kronológiával, de valójában be kell látni, hogy ilyen világban élünk, és olyan témáról szól, amiről azóta "hála" az átfogóbb tájékoztatásnak, szinte naponta hallunk.
több mint 12 éve
www.imdb.com/title/tt0290673/Persze nem rossz film, csak az első 7-8 percet kell túlélni, mert nagyjából agykárosodást okoz az a hanghatás.
Ezt látta itt valaki?
több mint 12 éve
www.imdb.com/title/tt0290673/Ezt látta itt valaki?
Napokban néztem meg(tegnap)de most nem tudom még szavakban kifejezni mit is okozott nekem.
több mint 12 éve
WOW!Kattintgatok itt összevissza és mit látok:
| Van kölcsönözhető(jó minőségű)verzió A Hobbitból. | 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
megnéztem a pit 3dben.hát sokat nem tett hozzá de a tigris vs hiéna jelenet ütött.maga a film jó volt a fényképezés pazar már már a tigris és sárkányt veri,a történet csavaros lehet ha gondolkodsz a végén de ez nem kötelező 😕
Ang Lee szerelmes a tigrisekbe?
szerethető film ami azért több mint az átlag mert gondolatokat ébreszt, felébreszti a lelked,rájössz mily gyarló az ember és milyen hatalmas a természet,aminél az isten csak hatalmasabb.
több mint 12 éve
Tartok ettől a 48fps-től, a bemutatóban helyenként nagyon hülyén nézett ki. Szerintem 3 órán át nem bírnám, úgyhogy asszem marad a hagyományos verzió.

több mint 12 éve
A hobbit nekem 3d-ben HFR-ben minden szarral jobb volt, mint gondoltam. Mondjuk ez a 48 képkockás buzulás borzasztó, olyan volt, mintha valami videójáték lett volna végig, erre csak rátett a rengeteg animált dolog.Benne volt pár totál idióta szál is, aminek semmi köze a könyvhöz vagy Tolkienhez, de Jacksonnak vanank mániái, amiktől nem tágít, valami idiótát mindig kreálnia kell valamelyik kevéssé fontos karakterből pl. Ezeket kihagyja és szűk két órában lezavarható lett volna az egész, szerintem a fíling is egészen átjött belőle, bár a könyv sokkal jobb.
több mint 12 éve
Alapvetően én is sokat vártam a Tedtől (én pl. a Family Guyt szeretem), de véleményem szerint nem több egy gyermeteg füves filmnél. M.W.-t általában bírom a filmjeiben, de ebben kimondottan idegesített. Vsz. a sikerét főként a fű divatosságának köszönheti, a mai fiatalságnak egy jointtal bármit el lehet adni.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én pl. igyekszem minden filmre úgy bemenni hogy a várakozásaimat otthon hagyom.Tegyük gyorsan hozzá, hogy nem biztos, hogy a FG rajongók vannak kevesebben. Pl. én szánalmasan szarnak tartom a FG-t, de körülöttem sok emberkének viszont nagyon bejövős - mindenféle emberkék, nem egy kaptafa.Én mondjuk bírom a FG-t és alapból ezt az elborultabb vonalat, de a Tedtől sokkal többet vártam. Néha kicsit Másnaposok-utánérzésem volt, az volt az a film, amit mindenki istenített, aztán kb el sem mosolyodtam rajta. A Teden legalább néha nevettem párat, de messze nem az a végigröhögős vígjáték, mint aminek be lett állítva.
Azt is mondhatnánk, hogy bennem van a hiba. Persze nem mondom😀kishaszi
Hozzáteszem: szerintem, szóval ez erősen szubjektív vélemény (csak a békesség kedvéért) 😊Bálesz
Igy voltam a Ted-del TDKR-rel , Hobbittal is. Míg a sok húmemkora film leszet visito haverom ugy jott ki hogy nem ezt vartam, meg milyen szar lett meg stb. Addig en kivaloan ereztem magam minden tetszett mindhárom és összesegébe azt mondom hogy élveztem az ott toltott perceket.
Nem jo elvarasokkal menni mert altalaban nem te rendezed oket igy nehez mindnek megfelelni 😊
több mint 12 éve
Tegyük gyorsan hozzá, hogy nem biztos, hogy a FG rajongók vannak kevesebben. Pl. én szánalmasan szarnak tartom a FG-t, de körülöttem sok emberkének viszont nagyon bejövős - mindenféle emberkék, nem egy kaptafa.Én mondjuk bírom a FG-t és alapból ezt az elborultabb vonalat, de a Tedtől sokkal többet vártam. Néha kicsit Másnaposok-utánérzésem volt, az volt az a film, amit mindenki istenített, aztán kb el sem mosolyodtam rajta. A Teden legalább néha nevettem párat, de messze nem az a végigröhögős vígjáték, mint aminek be lett állítva.
Azt is mondhatnánk, hogy bennem van a hiba. Persze nem mondom😀kishaszi
Hozzáteszem: szerintem, szóval ez erősen szubjektív vélemény (csak a békesség kedvéért) 😊