Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Ma este megint megnéztem a Gran Torino-t, sokadszorra is óriási, Eastwood nálam rendezőként is elsőosztályú nem csak színészként. Már legalább 5ször láttam de még mindig egy szó nélkül nézem.davemayerízlések és pofonok, de szerintem a Gran Torino sehol nincs az Unforgivenhez képest

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ma este megint megnéztem a Gran Torino-t, sokadszorra is óriási, Eastwood nálam rendezőként is elsőosztályú nem csak színészként. Már legalább 5ször láttam de még mindig egy szó nélkül nézem.davemayerŐ a legnagyobb, favourite!
több mint 13 éve
Ma este megint megnéztem a Gran Torino-t, sokadszorra is óriási, Eastwood nálam rendezőként is elsőosztályú nem csak színészként. Már legalább 5ször láttam de még mindig egy szó nélkül nézem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Dzsoki, neked hivatalból is imádnod kell Anistont, hiszen görög!2x thx.DzsokijuingMint Aniston-rajongót kérdezlek, a Kisiklottak megéri, hogy leüljek elé?DzsokijuingA kisiklottak egész pofás film, én eddig azt hiszem 2-szer láttam, egyszer meg mindenképpen érdemes. 😊Vrijbloed

több mint 13 éve
mindenképpen, sztem tetszeni fog. JenAnistonnak minden jól áll, azért is mondtam a Wanderlustra hogy ha ő nem lenne benne kalap *..... se érne a film. Csodálkoztam h elvállalta a forgatókönyv elolvasása utánMint Aniston-rajongót kérdezlek, a Kisiklottak megéri, hogy leüljek elé?Dzsokijuingszerintem igen. agyatlan baromság, egy poén nincs benne, egyszerűen szánalmas alkotás. ez nem film...JC6az a poén benne hogy énis így vagyok vele, nagyon vártam a filmet, de egyedül JenAniston viszi az egészet nézhetővé, nem gondoltam volna hogy ennyire elszarják. Egyszer nézhető volt, de mint Aniston rajongó ott van a többi filmem között, de szerintem még1x nem fogom megnézni :/davekid
több mint 13 éve
2x thx.A kisiklottak egész pofás film, én eddig azt hiszem 2-szer láttam, egyszer meg mindenképpen érdemes. 😊Vrijbloedaz a poén benne hogy énis így vagyok vele, nagyon vártam a filmet, de egyedül JenAniston viszi az egészet nézhetővé, nem gondoltam volna hogy ennyire elszarják. Egyszer nézhető volt, de mint Aniston rajongó ott van a többi filmem között, de szerintem még1x nem fogom megnézni :/davekidMint Aniston-rajongót kérdezlek, a Kisiklottak megéri, hogy leüljek elé?Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
A kisiklottak egész pofás film, én eddig azt hiszem 2-szer láttam, egyszer meg mindenképpen érdemes. 😊Mint Aniston-rajongót kérdezlek, a Kisiklottak megéri, hogy leüljek elé?Dzsokijuingszerintem igen. agyatlan baromság, egy poén nincs benne, egyszerűen szánalmas alkotás. ez nem film...JC6az a poén benne hogy énis így vagyok vele, nagyon vártam a filmet, de egyedül JenAniston viszi az egészet nézhetővé, nem gondoltam volna hogy ennyire elszarják. Egyszer nézhető volt, de mint Aniston rajongó ott van a többi filmem között, de szerintem még1x nem fogom megnézni :/davekid
több mint 13 éve
Mint Aniston-rajongót kérdezlek, a Kisiklottak megéri, hogy leüljek elé?DzsokijuingEgyszer simán nézhető. A saját kategóriájában egyáltalán nem rossz.
több mint 13 éve
Mint Aniston-rajongót kérdezlek, a Kisiklottak megéri, hogy leüljek elé?az a poén benne hogy énis így vagyok vele, nagyon vártam a filmet, de egyedül JenAniston viszi az egészet nézhetővé, nem gondoltam volna hogy ennyire elszarják. Egyszer nézhető volt, de mint Aniston rajongó ott van a többi filmem között, de szerintem még1x nem fogom megnézni :/davekidszerintem igen. agyatlan baromság, egy poén nincs benne, egyszerűen szánalmas alkotás. ez nem film...JC6
iszonyat szar?davekid
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
az a poén benne hogy énis így vagyok vele, nagyon vártam a filmet, de egyedül JenAniston viszi az egészet nézhetővé, nem gondoltam volna hogy ennyire elszarják. Egyszer nézhető volt, de mint Aniston rajongó ott van a többi filmem között, de szerintem még1x nem fogom megnézni :/szerintem igen. agyatlan baromság, egy poén nincs benne, egyszerűen szánalmas alkotás. ez nem film...JC6Wanderlust = iszonyat.JC6
iszonyat szar?davekid
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem igen. agyatlan baromság, egy poén nincs benne, egyszerűen szánalmas alkotás. ez nem film...Wanderlust = iszonyat.JC6
iszonyat szar?davekid
több mint 13 éve
Wanderlust = iszonyat.JC6
iszonyat szar?
több mint 13 éve
catattack
3 520
Csúcshatás (Limitless) - Egyszer meg lehet nézni, de az alapja tetszik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Wanderlust = iszonyat.
több mint 13 éve
Valamelyik nap elkezdtem nézni a Postamester (Going Postal) c. filmet. Nem tudom ki látta, és hogyan értékeli, de én nem bírtam végignézni. A storyboardon kívül semmit nem tudtam róla előzetesben. A felvezetés nagyon jó volt, maga a sztori is jó lett volna, de nagyon gyenge kivitelezés szerintem.
több mint 13 éve
54. hadtest (Ez azért bónusz, mert háborús+JC6 kategóriájába is belefér)az elsőre +100, én még a Malcolm X-et mondanámjjncaaTudna nekem ajánlani valaki egy jó a feketék egyenjogúságáról szóló drámát?MexMississippi Burning, Men of Honor (Férfibecsület).DoM

több mint 13 éve
az elsőre +100, én még a Malcolm X-et mondanámTudna nekem ajánlani valaki egy jó a feketék egyenjogúságáról szóló drámát?MexMississippi Burning, Men of Honor (Férfibecsület).DoM

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Tudna nekem ajánlani valaki egy jó a feketék egyenjogúságáról szóló drámát?MexMississippi Burning, Men of Honor (Férfibecsület).
több mint 13 éve
Tudna nekem ajánlani valaki egy jó a feketék egyenjogúságáról szóló drámát?MexThe Help, Red Tails.
Nekem pedig megtörtént eseményeket feldolgozó filmcímek kellenének, ha lehet, dráma kategóriában.Schindler listája, A zongorista.
KöszönömJC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem pedig megtörtént eseményeket feldolgozó filmcímek kellenének, ha lehet, dráma kategóriában.Köszönöm
több mint 13 éve
Tudna nekem ajánlani valaki egy jó a feketék egyenjogúságáról szóló drámát?
több mint 13 éve
kérdés2: Fel van valahova töltve angolul az új Dallas első 1-2 része már?Amadeus91de már a negyedik is.
kérdés3: miért nem a sorozatok topikot találtad be? 😛