Filmek
40 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
The Town, with Ben Affleck. Zsír 😀
több mint 14 éve
uh, többet kellene régi klasszikusokat néznem, a 12 dühös ember is az egyik legjobb film, amit valaha láttam...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem a Skyline-t, hol a hányós smiley? Szerintem katasztrófa. A Battle: LA már a trailer-rel kenterbe veri.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez a Gru nagyon jóra sikerült. Tetszettek benne a poénok és jók a karakterek is. Kisgyerekeseknek kötelező.Matthew99Nagyon adtam én is, bejövős volt. Rég láttam ilyen jó mesét, hiába húzzák le sokan.
több mint 14 éve
Ez a Gru nagyon jóra sikerült. Tetszettek benne a poénok és jók a karakterek is. Kisgyerekeseknek kötelező.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt most elkezdtem várni:Na, ez megy a kedvencek közé. OMG, hatalmas trailer, nagyon látványos, én is elkezdtem várni.
http://www.youtube.com/watch?v=PKC_ORM0vpoTomeee
Itt lesz még a Skyline, Super 8, de ez a Cowboys And Aliens nagyon brutál lesz 😀 😀 😀
Kösz a trailert Tom! 😉
több mint 14 éve
Ma meglestem a The Town c. filmet. Ben Affleck most nagyon odatette magát. Mint rendező és mint színész egyaránt. Nekem nagyon tetszett a film, még párszor szerintem megnézem és csak ajánlani tudom mindenkinek! :cool:

több mint 14 éve
Tomeee
753
Persze, én sem magvas mondanivalót várok tőle, csak nagyon megfogott a trailer hangulata 😊Ezt most elkezdtem várni:Látványosnak látványos,de azért vannak kétségeim az ilyen filmekkel kapcsolatban.Úgy látszik a "kreatív" forgatókönyvírók 2011-ben újra űrlényekkel akarják elpusztítani a bolygót.(lesz még pár ilyen)Greengo
több mint 14 éve
Ezt most elkezdtem várni:Látványosnak látványos,de azért vannak kétségeim az ilyen filmekkel kapcsolatban.Úgy látszik a "kreatív" forgatókönyvírók 2011-ben újra űrlényekkel akarják elpusztítani a bolygót.(lesz még pár ilyen)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Jaja, emlékszem rá. 😀A legnagyobb, amikor a végén mozdulatlanul kell állniuk, de nem megy nekik. 😀 😂Ja de ezt minden rész végén beadják...legjobb a 'Nordberg'-es amikor még bever egy képet. 😂 .Amúgy a sorozatban fehér bőrű. 😀Greengo
Óriási sorozat, anno a TV2 adta is, de sokszor paraszt módon lehagyták a végét.
Illetve a legjobb még az utcai cipész, aki pénzért a világ minden dolgát tudja. 😛 😂Vrijbloed
Bár a legnagyobb, amikor a Csupasz Pisztoly egyik részében Nordbergnek odaadnak egy 2000 darabos puzzle-t, és mondják neki, "hogy rakd ezt össze".
több mint 14 éve
A legnagyobb, amikor a végén mozdulatlanul kell állniuk, de nem megy nekik. 😀 😂Ja de ezt minden rész végén beadják...legjobb a 'Nordberg'-es amikor még bever egy képet. 😂 .Amúgy a sorozatban fehér bőrű. 😀
Óriási sorozat, anno a TV2 adta is, de sokszor paraszt módon lehagyták a végét.
Illetve a legjobb még az utcai cipész, aki pénzért a világ minden dolgát tudja. 😛 😂Vrijbloed

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
A legnagyobb, amikor a végén mozdulatlanul kell állniuk, de nem megy nekik. 😀 😂 Óriási sorozat, anno a TV2 adta is, de sokszor paraszt módon lehagyták a végét.
Illetve a legjobb még az utcai cipész, aki pénzért a világ minden dolgát tudja. 😛 😂
több mint 14 éve
Eredeti nyelven...torrentről.(talán jobban is ütnek így a poénok)Szinkronnal én sem találtam....youtubeon fent van az első epizód.Nagyon különleges ügyosztály(Police Squad) című sorozatot ismeri vki?GreengoIgen. Megpróbáltam letölteni de sehol nem találtam.Matthew99

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nekem megvan ill. meg tudom adni a helyet ahonnan letöltöttem. Akit érdekel az PM-ben érdeklődhet.Nagyon különleges ügyosztály(Police Squad) című sorozatot ismeri vki?GreengoIgen. Megpróbáltam letölteni de sehol nem találtam.Matthew99
több mint 14 éve
Nagyon különleges ügyosztály(Police Squad) című sorozatot ismeri vki?GreengoIgen. Megpróbáltam letölteni de sehol nem találtam.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Itt a lényeg, grindhouse zsánerfilm, pont... aki nem érti, annak csak ez a reakciója, hogy fos... pedig az egyik legjobb film idén 😉Persze, komolyan még véletlenül sem. De én a cikizést se érzem, én inkább tisztelgésnek mondanám.Hát én komolyan nem értelek. Ekkora sz...t én már rég láttam. Egy pillanatig se tetszett.Matthew99a Machete valóban egy zseniális film. persze ha komolyan veszed, nem az. kb a 70-es, 80-as évek darabolós-bosszúállós filmjeinek állít emléket és paródiát, cikizi ki őket.Szobi22
Mondani sem kell, nekem is nagyon bejött, Terjo ezer éve az egyik kedvencem, de a jó öreg Seagal is nagyon kemény benne. 😀Döme

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Matt-el értek egyet 😀Persze nem vágtam, hogy paródia, de iszonyat volt végigszenvedni 😀
több mint 14 éve
Én a Machetet a Schönherzben néztem meg, és szarrá röhögtük magunkat 😀 Jó volt számolgatni, hogy hány perce nem ölt meg senkit.
több mint 14 éve
Nem vettem komolyan, de így visszagondolva elcsesztem másfél órát az életemből.ezek szerint a filmet se érted. a Machete valóban egy zseniális film. persze ha komolyan veszed, nem az. kb a 70-es, 80-as évek darabolós-bosszúállós filmjeinek állít emléket és paródiát, cikizi ki őket.Szobi22MACHETE, csupa nagybetűvel! :cool:Hát én komolyan nem értelek. Ekkora sz...t én már rég láttam. Egy pillanatig se tetszett.Matthew99
Számomra az év legszórakoztatóbb filmje volt, kérdés nélkül.
DS!Darksun3

több mint 14 éve
Persze, komolyan még véletlenül sem. De én a cikizést se érzem, én inkább tisztelgésnek mondanám.a Machete valóban egy zseniális film. persze ha komolyan veszed, nem az. kb a 70-es, 80-as évek darabolós-bosszúállós filmjeinek állít emléket és paródiát, cikizi ki őket.Szobi22MACHETE, csupa nagybetűvel! :cool:Hát én komolyan nem értelek. Ekkora sz...t én már rég láttam. Egy pillanatig se tetszett.Matthew99
DS!Darksun3
Mondani sem kell, nekem is nagyon bejött, Terjo ezer éve az egyik kedvencem, de a jó öreg Seagal is nagyon kemény benne. 😀
több mint 14 éve
ezek szerint a filmet se érted. a Machete valóban egy zseniális film. persze ha komolyan veszed, nem az. kb a 70-es, 80-as évek darabolós-bosszúállós filmjeinek állít emléket és paródiát, cikizi ki őket.MACHETE, csupa nagybetűvel! :cool:Hát én komolyan nem értelek. Ekkora sz...t én már rég láttam. Egy pillanatig se tetszett.Matthew99
DS!Darksun3

több mint 14 éve
MACHETE, csupa nagybetűvel! :cool:Hát én komolyan nem értelek. Ekkora sz...t én már rég láttam. Egy pillanatig se tetszett.
DS!Darksun3