Filmek

40 feliratkozó

több mint 14 éve
Tomeee 753
Eddig nekem valahogy kimaradtak Jim Carrey komolyabb filmjei, most megnéztem a Makulátlan elme örök ragyogását és a Truman Showt is, hát készvagyok tőlük.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
The Town, with Ben Affleck. Zsír 😀
több mint 14 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 115 — no es importante
uh, többet kellene régi klasszikusokat néznem, a 12 dühös ember is az egyik legjobb film, amit valaha láttam...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem a Skyline-t, hol a hányós smiley? Szerintem katasztrófa. A Battle: LA már a trailer-rel kenterbe veri.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez a Gru nagyon jóra sikerült. Tetszettek benne a poénok és jók a karakterek is. Kisgyerekeseknek kötelező.Matthew99
Nagyon adtam én is, bejövős volt. Rég láttam ilyen jó mesét, hiába húzzák le sokan.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 788 — Invisible man
Ez a Gru nagyon jóra sikerült. Tetszettek benne a poénok és jók a karakterek is. Kisgyerekeseknek kötelező.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt most elkezdtem várni:
http://www.youtube.com/watch?v=PKC_ORM0vpoTomeee
Na, ez megy a kedvencek közé. OMG, hatalmas trailer, nagyon látványos, én is elkezdtem várni.
Itt lesz még a Skyline, Super 8, de ez a Cowboys And Aliens nagyon brutál lesz 😀 😀 😀

Kösz a trailert Tom! 😉
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Ma meglestem a The Town c. filmet. Ben Affleck most nagyon odatette magát. Mint rendező és mint színész egyaránt. Nekem nagyon tetszett a film, még párszor szerintem megnézem és csak ajánlani tudom mindenkinek! :cool:

több mint 14 éve
Tomeee 753
Látványosnak látványos,de azért vannak kétségeim az ilyen filmekkel kapcsolatban.Úgy látszik a "kreatív" forgatókönyvírók 2011-ben újra űrlényekkel akarják elpusztítani a bolygót.(lesz még pár ilyen)Greengo
Persze, én sem magvas mondanivalót várok tőle, csak nagyon megfogott a trailer hangulata 😊

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 051 — Eagles fan
Látványosnak látványos,de azért vannak kétségeim az ilyen filmekkel kapcsolatban.Úgy látszik a "kreatív" forgatókönyvírók 2011-ben újra űrlényekkel akarják elpusztítani a bolygót.(lesz még pár ilyen)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Tomeee 753
http://www.youtube.com/watch?v=PKC_ORM0vpo

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 560
A rég várt folytatás
Mega Shark Vs. Crocosaurus 😊
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
A legnagyobb, amikor a végén mozdulatlanul kell állniuk, de nem megy nekik. 😀 😂

Óriási sorozat, anno a TV2 adta is, de sokszor paraszt módon lehagyták a végét.

Illetve a legjobb még az utcai cipész, aki pénzért a világ minden dolgát tudja. 😛 😂Vrijbloed
Ja de ezt minden rész végén beadják...legjobb a 'Nordberg'-es amikor még bever egy képet. 😂 .Amúgy a sorozatban fehér bőrű. 😀Greengo
Jaja, emlékszem rá. 😀

Bár a legnagyobb, amikor a Csupasz Pisztoly egyik részében Nordbergnek odaadnak egy 2000 darabos puzzle-t, és mondják neki, "hogy rakd ezt össze".
több mint 14 éve

Illetve a legjobb még az utcai cipész, aki pénzért a világ minden dolgát tudja. 😛 😂Vrijbloed
Ja de ezt minden rész végén beadják...legjobb a 'Nordberg'-es amikor még bever egy képet. 😂 .Amúgy a sorozatban fehér bőrű. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Illetve a legjobb még az utcai cipész, aki pénzért a világ minden dolgát tudja. 😛 😂
több mint 14 éve
Nagyon különleges ügyosztály(Police Squad) című sorozatot ismeri vki?Greengo
Igen. Megpróbáltam letölteni de sehol nem találtam.Matthew99
Eredeti nyelven...torrentről.(talán jobban is ütnek így a poénok)Szinkronnal én sem találtam....youtubeon fent van az első epizód.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 529
Igen. Megpróbáltam letölteni de sehol nem találtam.Matthew99
Nekem megvan ill. meg tudom adni a helyet ahonnan letöltöttem. Akit érdekel az PM-ben érdeklődhet.
több mint 14 éve
Igen. Megpróbáltam letölteni de sehol nem találtam.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Hát én komolyan nem értelek. Ekkora sz...t én már rég láttam. Egy pillanatig se tetszett.Matthew99
a Machete valóban egy zseniális film. persze ha komolyan veszed, nem az. kb a 70-es, 80-as évek darabolós-bosszúállós filmjeinek állít emléket és paródiát, cikizi ki őket.Szobi22
Persze, komolyan még véletlenül sem. De én a cikizést se érzem, én inkább tisztelgésnek mondanám.

Mondani sem kell, nekem is nagyon bejött, Terjo ezer éve az egyik kedvencem, de a jó öreg Seagal is nagyon kemény benne. 😀Döme
Itt a lényeg, grindhouse zsánerfilm, pont... aki nem érti, annak csak ez a reakciója, hogy fos... pedig az egyik legjobb film idén 😉

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Matt-el értek egyet 😀
Persze nem vágtam, hogy paródia, de iszonyat volt végigszenvedni 😀
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 444 — Wrath of Khan
Én a Machetet a Schönherzben néztem meg, és szarrá röhögtük magunkat 😀 Jó volt számolgatni, hogy hány perce nem ölt meg senkit.
több mint 14 éve
MACHETE, csupa nagybetűvel! :cool:
Számomra az év legszórakoztatóbb filmje volt, kérdés nélkül.
DS!Darksun3
Hát én komolyan nem értelek. Ekkora sz...t én már rég láttam. Egy pillanatig se tetszett.Matthew99
ezek szerint a filmet se érted. a Machete valóban egy zseniális film. persze ha komolyan veszed, nem az. kb a 70-es, 80-as évek darabolós-bosszúállós filmjeinek állít emléket és paródiát, cikizi ki őket.Szobi22
Nem vettem komolyan, de így visszagondolva elcsesztem másfél órát az életemből.

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 737 — Sworn to the Black
DS!Darksun3
a Machete valóban egy zseniális film. persze ha komolyan veszed, nem az. kb a 70-es, 80-as évek darabolós-bosszúállós filmjeinek állít emléket és paródiát, cikizi ki őket.Szobi22
Persze, komolyan még véletlenül sem. De én a cikizést se érzem, én inkább tisztelgésnek mondanám.

Mondani sem kell, nekem is nagyon bejött, Terjo ezer éve az egyik kedvencem, de a jó öreg Seagal is nagyon kemény benne. 😀
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
DS!Darksun3
ezek szerint a filmet se érted. a Machete valóban egy zseniális film. persze ha komolyan veszed, nem az. kb a 70-es, 80-as évek darabolós-bosszúállós filmjeinek állít emléket és paródiát, cikizi ki őket.

több mint 14 éve
DS!Darksun3
Hát én komolyan nem értelek. Ekkora sz...t én már rég láttam. Egy pillanatig se tetszett.