Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
catattack
3 520
Tudom hogy nagyon sokan utálják az időjárás miatt nyafogókat,de én is rühellem ezt a kánikulát.ezerszer inkább a -10 vagy akár -20 fok is. a hideg elől fel tudsz öltözni,de a 40 fokban mint veszel le,a bőrödet?Cowboykarcsi40 fokban bekapcsolod a klímát. :cool:
Ez annyira romantikus volt, hogy majdnem telicsurrantottam a kis gatyámat! 😐
arrol nem is beszélve hogy a minuszfokos éjszakákon lehet a legjobban összebújni a pároddal 😀 😛Cowboykarcsi
több mint 13 éve
majd ha nem tudod kifizetni a fűtésszámlát, akkor az az összemelegedés se lesz annyira hatásos, mint a trónok harcában :pjjncaaMinek kéne fűteni? Csak azok fűtenek akik puncik 😛
több mint 13 éve
Tudom hogy nagyon sokan utálják az időjárás miatt nyafogókat,de én is rühellem ezt a kánikulát.ezerszer inkább a -10 vagy akár -20 fok is. a hideg elől fel tudsz öltözni,de a 40 fokban mint veszel le,a bőrödet?arrol nem is beszélve hogy a minuszfokos éjszakákon lehet a legjobban összebújni a pároddal 😀 😛Cowboykarcsimajd ha nem tudod kifizetni a fűtésszámlát, akkor az az összemelegedés se lesz annyira hatásos, mint a trónok harcában :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
inkább a -10, mert az futballt jelez 😉kibaszott meleg vanBlack_AdderInkább ez, mint a -10.Dzsokijuing
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Tudom hogy nagyon sokan utálják az időjárás miatt nyafogókat,de én is rühellem ezt a kánikulát.ezerszer inkább a -10 vagy akár -20 fok is. a hideg elől fel tudsz öltözni,de a 40 fokban mint veszel le,a bőrödet?arrol nem is beszélve hogy a minuszfokos éjszakákon lehet a legjobban összebújni a pároddal 😀 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát nemtom, én most örülnék a -10-nek 😀 😀kibaszott meleg vanBlack_AdderInkább ez, mint a -10.Dzsokijuing
több mint 13 éve
kibaszott meleg vanBlack_AdderInkább ez, mint a -10.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
kibaszott meleg van
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
a legjobb, hogy 2 kredites gazdpolt nem találok, a 3 kreditest meg nem engedi felvenni 😀dögöljön meg a rohadt neptunChevyÓriási egy szartömeg az egész...Schleck
valamint szobatársaim már felvettek egy 4 kredites tárgyat, amit ha beírok a keresőbe, csak az 5 kredites változatát dobja ki, ami meg gyanúsan nem indul
több mint 13 éve
Te honnan tudod, hogy mi mire gondolunk? Gondolatolvasó vagy?szabanyugi morci, kurva magas labda volt
több mint 13 éve
a végén kiderül hogy csak azért basznak ki annyi embert bme-ről hogy bírja a neptun 😀dögöljön meg a rohadt neptunChevyÓriási egy szartömeg az egész...Schleck
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Te honnan tudod, hogy mi mire gondolunk? Gondolatolvasó vagy?az a szomorú helyzet, hogy de 😕.brkTudom, hogy földön fekvőbe nem ér belerúgni, de akkor rohadt jó dolog lehet. 😀szabaÉn nem arra a szüzességre gondoltam amire te.... azt hiszem 😀catattack
több mint 13 éve
dögöljön meg a rohadt neptunChevyÓriási egy szartömeg az egész...
több mint 13 éve
az a szomorú helyzet, hogy de 😕Én nem arra a szüzességre gondoltam amire te.... azt hiszem 😀catattackAranyér műtét...Tudom, hogy földön fekvőbe nem ér belerúgni, de akkor rohadt jó dolog lehet. 😀szaba
Felér egy szüzesség elvesztéssel.... 😕catattack
több mint 13 éve
dögöljön meg a rohadt neptun
több mint 13 éve
catattack
3 520
Én nem arra a szüzességre gondoltam amire te.... azt hiszem 😀Aranyér műtét...Tudom, hogy földön fekvőbe nem ér belerúgni, de akkor rohadt jó dolog lehet. 😀szaba
több mint 13 éve
Aranyér műtét...Tudom, hogy földön fekvőbe nem ér belerúgni, de akkor rohadt jó dolog lehet. 😀
több mint 13 éve
jaj szegény cipőm megrongálódott a mai meccsnézésből hazafelé 😕
több mint 13 éve
Ja nem, csak már untam, hogy mindig megkapom, amikor szóba jön egyik GM-játékosom, pedig egy éve direkt nem írtam senkiről semmit, nehogy baja legyen valakinek, hogy csak mert nálam van, írni merek róla 😛Akkor kezdj el kötekedni más topicokban, az sokkal faszábbWyattMi van Wyatt, megjött? 😀
Nem éreztem akkora kötekedésnek a Lions topicbelit.tenorx

több mint 13 éve
Akkor kezdj el kötekedni más topicokban, az sokkal faszábbWyattMi van Wyatt, megjött? 😀
Nem éreztem akkora kötekedésnek a Lions topicbelit.
több mint 13 éve
Minden kurva topic tele van soccerral.tenorxlátod hogy már te is arról beszélsz a gyűlölködjünk topicban :rolleyes:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Minden kurva topic tele van soccerral.
több mint 13 éve
Jaja. Csak ő hozzátette, hogy 100-200 Ftal.Ma vásároltam a Tescoban. Fizetésnél megkérdi a pénztáros, hogy akarom e támogatni a paralimpikonokat? Mondom, hogy nem. Erre úgy nézett rám mint aki kinyírta a családját. Támogassák Viktorék, a MOB vagy a Tesco.Már hogyne akarnám: "Hajrá, hajrá, HAJ-RÁ!"Atari
Máskor ugyanígy jártam, csak akkor másnak nem adtam. Adnék ha volna...Bazzani
Mi a faszért nem tesznek ki egy gyűjtődobozt?