Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Munka... végiggürcölöm a hetet, kibaszottul elfáradok, de legalább szabad hétvége, ami a kereskedelemben ritka. Elterveztem, hogy semmit nem csinálok szombat-vasárnap, és a ma esti EB meccsek alatt kellemeset sörözgetek, eszegetek majd.Ha szabadnapod van akkor telefon kikapcs,vagy ha nem és látod ki keres akkor egyszerűen nem veszed fel 😊 De majd a rutinnal jönni fog ez is
20 perce hívott az üzletvezető, hogy én vagyok az utolsó reménye, be kéne mennem délutánra dolgozni valaki helyett.
Én marha persze igent mondtam.
Természetesen nem lesz kifizetve túlóraként. Ki lesz adva plusz szabadnapként.
Bassza meg az anyját mindenki.Mikey
több mint 13 éve
Munka... végiggürcölöm a hetet, kibaszottul elfáradok, de legalább szabad hétvége, ami a kereskedelemben ritka. Elterveztem, hogy semmit nem csinálok szombat-vasárnap, és a ma esti EB meccsek alatt kellemeset sörözgetek, eszegetek majd.20 perce hívott az üzletvezető, hogy én vagyok az utolsó reménye, be kéne mennem délutánra dolgozni valaki helyett.
Én marha persze igent mondtam.
Természetesen nem lesz kifizetve túlóraként. Ki lesz adva plusz szabadnapként.
Bassza meg az anyját mindenki.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
catattack
3 520
Hétfőn beleb.szom a sarlót valakibe! Kijött egy 90000 forintos csekk a hőszolgáltatótól. Valószínű, hogy kevesebbet számláztak ki a télen a sokéves átlaghoz képest. Tavaly is ennyit fizettünk télen, mint most, azzal a különbséggel, hogy nem jött 90000-es csekk.Normálisak bazmeg?
A leggázabb az, hogy le sem tudod ellenőrizni, hogy mi alapján fizetsz!
több mint 13 éve
Most még nem, majd a szezon alatt 😛Miért? Elütnél?catattackMa egy kicsit elütöttek autóval! :/catattackesküszöm nem jártam arrapetey
több mint 13 éve
catattack
3 520
Miért? Elütnél?Ma egy kicsit elütöttek autóval! :/catattackesküszöm nem jártam arrapetey
több mint 13 éve
Nálunk ha házas/faszija van ha nem akkor is betámadják 😀mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiSímán lehet lőni házinyúlra.
A feleségem a kolleganőm volt amikor összejöttünk.
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.Bazzani
több mint 13 éve
Ma egy kicsit elütöttek autóval! :/catattackesküszöm nem jártam arra
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ma egy kicsit elütöttek autóval! :/
több mint 13 éve
Azért került ide, mert itt kezdődött a sztori, melynek címe Gabtsi-saga.vadibandija ,olvastam hogy van akinek 3 nője van és úgy sír mintha ő lenne a 4dik 😉 (no offense)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Azért került ide, mert itt kezdődött a sztori, melynek címe Gabtsi-saga.

több mint 13 éve
nem is értem hogy ez miért ide került, ez jó nem? 😛Természetesen nem bírtam ki, csak megkornyekeztem a recepciós lányt, erre kiderül h ma van az utolso napja itt, felkerül a hatodikra... :/Na de akkor legalább nem találkozik azzal a kettővel akivel most kavarsz. 😉kittli
Azert egy ebédet ledumaltumk.gabtsi
ha kirúgták volna az persze más.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Természetesen nem bírtam ki, csak megkornyekeztem a recepciós lányt, erre kiderül h ma van az utolso napja itt, felkerül a hatodikra... :/Na de akkor legalább nem találkozik azzal a kettővel akivel most kavarsz. 😉
Azert egy ebédet ledumaltumk.gabtsi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Természetesen nem bírtam ki, csak megkornyekeztem a recepciós lányt, erre kiderül h ma van az utolso napja itt, felkerül a hatodikra... :/Azert egy ebédet ledumaltumk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Azért ne essünk a ló túlfelére se. 😀te szemét fasiszta. leöntenélek vörös festékkel.Jocinem indul el a video nekem :/Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.Schleck
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?Joci
több mint 13 éve
te szemét fasiszta. leöntenélek vörös festékkel.Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.Schleckhttp://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277nem indul el a video nekem :/
Ehhez nem szükséges komment... :/Schleck
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?Joci
több mint 13 éve
Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277nem indul el a video nekem :/
több mint 13 éve
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277nem indul el a video nekem :/
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?
több mint 13 éve
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277Ehhez nem szükséges komment... :/
több mint 13 éve
ha jól sejtem suli mellett van itt, úgyh határeset 😀dobj ki egyet vagy kettőt... 😀
mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/gabtsi
több mint 13 éve
Dave országos spanom, ne viccelj. 😉Csak vigyaz ne a Verraszto gyerekere palyazz mert leut teged is.Tocamekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiNálunk az usziban is most jött egy új garnitúra, ott is van egy igencsak jóféle.szaba
több mint 13 éve
most írta egyik ismerősöm, hogy még a homokon is zajlik a vita, a Coke a héten szállítja el a partról, majd a Soundon a Burn pultnál találkozhattok vele 😀 ha ez az új hely júliusban megnyit, arra nem is tudom milyen hülye fogadást kössek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Csak vigyaz ne a Verraszto gyerekere palyazz mert leut teged is.mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiNálunk az usziban is most jött egy új garnitúra, ott is van egy igencsak jóféle.szaba
több mint 13 éve
Rühellem az Assembly programozást...most megyek 3-szor javítani a 2. gyak ZH-t, csak sikerüljön már... :mad:BekiPedig nekem nagyon bejött az Assembly 😊 Ha van valami kérdés esetleg tudok segíteni, bár nem tudom milyen részletesen tanuljátok (lehet részletesebben, mint mi, nekünk csak Mérés2n volt kb. )
több mint 13 éve
hát valahogy így zajlott a rendszerváltás is 😂 
http://www.zenet.hu/utazas/beach-club-a-coke-club-helyett.html
még a betűstílus se nagyon változik, ez nagyon kemény
A Fonyódi Bíróság egy hónappal ezelőtti ítélete szerint este 9 órakor abba kellett volna hagyni a szórakozóhelyen a zenélést. (...) Mivel a bírósági ítélet nem a területre, hanem a Coke Club-ra vonatkozott, így júniustól éjfélig szolgáltathatnak zenét a Nagystrandon.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal