Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiNálunk az usziban is most jött egy új garnitúra, ott is van egy igencsak jóféle.
több mint 13 éve
catattack
3 520
ha jól sejtem suli mellett van itt, úgyh határeset 😀Nyomatni kell 1000-rel! Akció közben eszedbe se fog jutni a sok ideg! :cool:
mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/gabtsi
több mint 13 éve
Csak az nem lő házinyúlra, akinek nincs megfelelő muníciója 😛 Mondjuk én a kolléganőimet ugyan nagyon szeretem, de mint az anyukámat, mert egyik sincs 50 év, és 90 kiló alatt. Szóval én inkább tartalékolok 😀mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiSímán lehet lőni házinyúlra.
A feleségem a kolleganőm volt amikor összejöttünk.
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsinem lövünk hanem becserkésszük
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nálam az a szabály h nem lövünk, csak ha támad.mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiSímán lehet lőni házinyúlra.
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.Bazzani
így az 5 és fél év alatt azért 6-7x sikerült megszegni 😀
de fura átok, mert egyik sem dolgozik már nálunk, bár most a legutóbbi csapatépítőn meredek storyba nyúltam, azóta óvatosabb vagyok. főleg h párhuzamosan van két kollegina, erre nem tudom kell e egy harmadik.
bandi 😀
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ha jól sejtem suli mellett van itt, úgyh határeset 😀Én a potenciámmal sem tudnám! 😊
mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/gabtsi

több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiSímán lehet lőni házinyúlra.
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.
több mint 13 éve
ha jól sejtem suli mellett van itt, úgyh határeset 😀mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/
több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiHa már munkába állhat, akkor öreg már hozzád!
Gabtsi, kezdek komolyan aggódni! 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiegyik reggel hadd menjek mar be hozzatok 😀
több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/
több mint 13 éve
De zsír érzés éppen 1-el lemaradni a fizetős helyről a köcsög river miatt :mad:
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=etl9kkIGaHo&list=FLgvvPmF5I6ZNJhsI3FSt9ig&index=12&feature=plpp_videoszemetek, ezt a klasszikust letörölni...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rühellem az Assembly programozást...most megyek 3-szor javítani a 2. gyak ZH-t, csak sikerüljön már... :mad:
több mint 13 éve
biztos jele annak ez a " vita " hogy tombol az uborkaszezon... 😉
több mint 13 éve
Senkit se baszogatok,gondolom a megjegyzése vonatkozott az édesanyjára,a tiédre és az enyémre is. Részemről off.Jó, mondjuk aki itt éli ki a szerelmi életét (no offense), az számíthat arra, hogy másoknak is lesz véleménye...pc_xEgyszerű vagy mint a kilincs...Blitzburghszerintem meg kurvára van elég baja anélkül is hogy ti baszogatnátok
remélem legalább titeket boldoggá tesz hogy még egyet belerúghattok 😉eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Jó, mondjuk aki itt éli ki a szerelmi életét (no offense), az számíthat arra, hogy másoknak is lesz véleménye...szerintem meg kurvára van elég baja anélkül is hogy ti baszogatnátokTovábbra is dögöljön meg minden egyes rohadt kurva nő bazdmeg. Ezentúl aszexuális leszek.DeleteEgyszerű vagy mint a kilincs...Blitzburgh
remélem legalább titeket boldoggá tesz hogy még egyet belerúghattok 😉eaglesmcnabb

több mint 13 éve
szerintem meg kurvára van elég baja anélkül is hogy ti baszogatnátokTovábbra is dögöljön meg minden egyes rohadt kurva nő bazdmeg. Ezentúl aszexuális leszek.DeleteEgyszerű vagy mint a kilincs...Blitzburgh
remélem legalább titeket boldoggá tesz hogy még egyet belerúghattok 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Továbbra is dögöljön meg minden egyes rohadt kurva nő bazdmeg. Ezentúl aszexuális leszek.DeleteEgyszerű vagy mint a kilincs...
több mint 13 éve
Továbbra is dögöljön meg minden egyes rohadt kurva nő bazdmeg. Ezentúl aszexuális leszek.DeleteAzt én megértem, ha egyszer olyan vak vagy, hogy nem veszed észre ha átb..nak a palánkon. De egy héten belül másodjára is (gyaníthatóan ugyanaz a nő) verje át a fejed....
Nézd a jó oldalát, legalább gyűjtöd a lájkokat az összes megkeseredettől minden "rohadjon meg az összes nő...." hozzászólással.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Továbbra is dögöljön meg minden egyes rohadt kurva nő bazdmeg. Ezentúl aszexuális leszek.

több mint 13 éve
Netes cikkekben jóval ritkábban írják úgy gondolom, illetve a legtöbb fórumon van automata cenzúra.és hol vannak a b+, kanyád, b*zi gyönyörű magyar szavaink?JC6a leggyakoribb magyar szavak: http://en.wiktionary.org/wiki/Wiktionary:Frequency_lists/Hungarian_frequency_list_1-10000 jjncaaA kft lenne a 47. leggyakrabban használt magyar szó?Gogo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és hol vannak a b+, kanyád, b*zi gyönyörű magyar szavaink?a leggyakoribb magyar szavak: http://en.wiktionary.org/wiki/Wiktionary:Frequency_lists/Hungarian_frequency_list_1-10000 jjncaaA kft lenne a 47. leggyakrabban használt magyar szó?Gogo
több mint 13 éve
Ez az én napom! Nem elég, hogy megint meghúztak mechanikából, ráadásul olyan baromságokba kötöttek bele, hogy nem igaz, de még a gépem is beadta a kulcsot, formázhatom az egészet és persze nem tudtam kimenteni semmit róla.
több mint 13 éve
a leggyakoribb magyar szavak: http://en.wiktionary.org/wiki/Wiktionary:Frequency_lists/Hungarian_frequency_list_1-10000 jjncaaA kft lenne a 47. leggyakrabban használt magyar szó?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."