Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsi
Nálunk az usziban is most jött egy új garnitúra, ott is van egy igencsak jóféle.
több mint 13 éve
catattack 3 520
ha jól sejtem suli mellett van itt, úgyh határeset 😀

mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/gabtsi
Nyomatni kell 1000-rel! Akció közben eszedbe se fog jutni a sok ideg! :cool:
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsi
Símán lehet lőni házinyúlra.
A feleségem a kolleganőm volt amikor összejöttünk.
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.Bazzani
Csak az nem lő házinyúlra, akinek nincs megfelelő muníciója 😛 Mondjuk én a kolléganőimet ugyan nagyon szeretem, de mint az anyukámat, mert egyik sincs 50 év, és 90 kiló alatt. Szóval én inkább tartalékolok 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
nem lövünk hanem becserkésszük

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.Bazzani
nálam az a szabály h nem lövünk, csak ha támad.

így az 5 és fél év alatt azért 6-7x sikerült megszegni 😀
de fura átok, mert egyik sem dolgozik már nálunk, bár most a legutóbbi csapatépítőn meredek storyba nyúltam, azóta óvatosabb vagyok. főleg h párhuzamosan van két kollegina, erre nem tudom kell e egy harmadik.

bandi 😀

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan

mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/gabtsi
Én a potenciámmal sem tudnám! 😊

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 109 — Axel Foley
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.

több mint 13 éve

mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Ha már munkába állhat, akkor öreg már hozzád!
Gabtsi, kezdek komolyan aggódni! 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyik reggel hadd menjek mar be hozzatok 😀
több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
De zsír érzés éppen 1-el lemaradni a fizetős helyről a köcsög river miatt :mad:
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 528
http://www.youtube.com/watch?v=etl9kkIGaHo&list=FLgvvPmF5I6ZNJhsI3FSt9ig&index=12&feature=plpp_video

szemetek, ezt a klasszikust letörölni...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rühellem az Assembly programozást...most megyek 3-szor javítani a 2. gyak ZH-t, csak sikerüljön már... :mad:
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
biztos jele annak ez a " vita " hogy tombol az uborkaszezon... 😉
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Egyszerű vagy mint a kilincs...Blitzburgh
szerintem meg kurvára van elég baja anélkül is hogy ti baszogatnátok
remélem legalább titeket boldoggá tesz hogy még egyet belerúghattok 😉eaglesmcnabb
Jó, mondjuk aki itt éli ki a szerelmi életét (no offense), az számíthat arra, hogy másoknak is lesz véleménye...pc_x
Senkit se baszogatok,gondolom a megjegyzése vonatkozott az édesanyjára,a tiédre és az enyémre is. Részemről off.
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Továbbra is dögöljön meg minden egyes rohadt kurva nő bazdmeg. Ezentúl aszexuális leszek.Delete
remélem legalább titeket boldoggá tesz hogy még egyet belerúghattok 😉eaglesmcnabb
Jó, mondjuk aki itt éli ki a szerelmi életét (no offense), az számíthat arra, hogy másoknak is lesz véleménye...

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 123 — je suis poloska
Továbbra is dögöljön meg minden egyes rohadt kurva nő bazdmeg. Ezentúl aszexuális leszek.Delete
remélem legalább titeket boldoggá tesz hogy még egyet belerúghattok 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Egyszerű vagy mint a kilincs...
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 839 — Steelers fan
Azt én megértem, ha egyszer olyan vak vagy, hogy nem veszed észre ha átb..nak a palánkon. De egy héten belül másodjára is (gyaníthatóan ugyanaz a nő) verje át a fejed....
Nézd a jó oldalát, legalább gyűjtöd a lájkokat az összes megkeseredettől minden "rohadjon meg az összes nő...." hozzászólással.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Továbbra is dögöljön meg minden egyes rohadt kurva nő bazdmeg. Ezentúl aszexuális leszek.

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
a leggyakoribb magyar szavak: http://en.wiktionary.org/wiki/Wiktionary:Frequency_lists/Hungarian_frequency_list_1-10000 jjncaa
A kft lenne a 47. leggyakrabban használt magyar szó?Gogo
és hol vannak a b+, kanyád, b*zi gyönyörű magyar szavaink?JC6
Netes cikkekben jóval ritkábban írják úgy gondolom, illetve a legtöbb fórumon van automata cenzúra.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a leggyakoribb magyar szavak: http://en.wiktionary.org/wiki/Wiktionary:Frequency_lists/Hungarian_frequency_list_1-10000 jjncaa
A kft lenne a 47. leggyakrabban használt magyar szó?Gogo
és hol vannak a b+, kanyád, b*zi gyönyörű magyar szavaink?
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 952
Ez az én napom! Nem elég, hogy megint meghúztak mechanikából, ráadásul olyan baromságokba kötöttek bele, hogy nem igaz, de még a gépem is beadta a kulcsot, formázhatom az egészet és persze nem tudtam kimenteni semmit róla.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A kft lenne a 47. leggyakrabban használt magyar szó?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."