Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Ezzel egy a bajom, hogy a Skype egy kurva jó program volt, aztán felvásárolta a Microsoft azóta szar. De mivel már midnenki használta ezért kell valami nagyobb durranás hogy váltsanak. De persze tök jó hogy van. De azért a Microsoft amit művel vele vicc...mondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.ez a skype egy kalap szar.HöriMicrosoft termék , mit vársz ?Toca
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊Black_Adder
több mint 13 éve
mert a skype-on van fenn mindenki 😊 a linkedin is jobb, mint a facebook, de hiába erőltetném a bowl.hu szurkolói oldalt az előbbin, ha ott max 100 ember jönne össze, utóbbin meg már 4000+-nál járunkha jobb/kevésbé rossz (nem ismerem, nem tudom), akkor miért nem azt használjátok?Black_Addermondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.oovoojjncaa
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊Black_Adder

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ha jobb/kevésbé rossz (nem ismerem, nem tudom), akkor miért nem azt használjátok?oovoojjncaaMicrosoft termék , mit vársz ?Tocamondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
oovoomondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.ez a skype egy kalap szar.HöriMicrosoft termék , mit vársz ?Toca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ez igaz! Mert ts is fizetős. 😊mondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.ez a skype egy kalap szar.HöriMicrosoft termék , mit vársz ?Toca
több mint 13 éve
mondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.ez a skype egy kalap szar.HöriMicrosoft termék , mit vársz ?Toca
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
ez a skype egy kalap szar.HöriMicrosoft termék , mit vársz ?
több mint 13 éve
Vagy a vízműves szakmunkás hülye, vagy én, vagy mindketten.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Kihúzol egy drótot nyakmagasságban.krosszmotorral lehet városban menni? ha nem, feljelenthetem az ilyet vagy mit tudok az ellen tenni, ha valaki a fülsüketítő zajjal robog el napi hússzor a házam előtt?jjncaaAz enduro lesz és semmit nem tudsz tenni. Ha fülsüketítő visítós, akkor kétütemű kis köbcentis és valószínű, hogy rendszám nélküli.catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
krosszmotorral lehet városban menni? ha nem, feljelenthetem az ilyet vagy mit tudok az ellen tenni, ha valaki a fülsüketítő zajjal robog el napi hússzor a házam előtt?jjncaaAz enduro lesz és semmit nem tudsz tenni. Ha fülsüketítő visítós, akkor kétütemű kis köbcentis és valószínű, hogy rendszám nélküli.
több mint 13 éve
van rajta rendszám?kristofnem figyeltem még, de akkor gondolom, ez számít
belvárosban lakom, szóval hozzászoktam a zajhoz, de most telt be a pohár, mintha egy ralikrossz-pálya mellett laknék...

---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van rajta rendszám?
több mint 13 éve
krosszmotorral lehet városban menni? ha nem, feljelenthetem az ilyet vagy mit tudok az ellen tenni, ha valaki a fülsüketítő zajjal robog el napi hússzor a házam előtt?

---
több mint 13 éve
Faszomat, hogy kábé az egész országban szakad az eső, és megint csak ez a kurva fehérvár nem képes kapni belőle :mad: :mad:fetomyMég itt sem esik, de már szeles az idő.
több mint 13 éve
"Ez nem így működik." (Nem véletlen van idézőjelben.)Munka... végiggürcölöm a hetet, kibaszottul elfáradok, de legalább szabad hétvége, ami a kereskedelemben ritka. Elterveztem, hogy semmit nem csinálok szombat-vasárnap, és a ma esti EB meccsek alatt kellemeset sörözgetek, eszegetek majd.Ha szabadnapod van akkor telefon kikapcs,vagy ha nem és látod ki keres akkor egyszerűen nem veszed fel 😊 De majd a rutinnal jönni fog ez isJoeyPorter
20 perce hívott az üzletvezető, hogy én vagyok az utolsó reménye, be kéne mennem délutánra dolgozni valaki helyett.
Én marha persze igent mondtam.
Természetesen nem lesz kifizetve túlóraként. Ki lesz adva plusz szabadnapként.
Bassza meg az anyját mindenki.Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Faszomat, hogy kábé az egész országban szakad az eső, és megint csak ez a kurva fehérvár nem képes kapni belőle :mad: :mad:
több mint 13 éve
emberünk kapura lőtt, aztán ha Müller nem bassza vissza, taccsra ment volna a laszti 😀
több mint 13 éve
vazze brutál kis jégeső van Baján. Úgy veri a tetőt...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
ennyit a videóbíróról, ez se volt kéz 😀csak hatan vannak
több mint 13 éve
tetves oranje, végül is csak 15k nyerhettem volna......................büdös pitsába
|
több mint 13 éve
jó reggeltMunka... végiggürcölöm a hetet, kibaszottul elfáradok, de legalább szabad hétvége, ami a kereskedelemben ritka. Elterveztem, hogy semmit nem csinálok szombat-vasárnap, és a ma esti EB meccsek alatt kellemeset sörözgetek, eszegetek majd.Ma kezdődik az EB?catattack
20 perce hívott az üzletvezető, hogy én vagyok az utolsó reménye, be kéne mennem délutánra dolgozni valaki helyett.
tegnap kezdődött 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Munka... végiggürcölöm a hetet, kibaszottul elfáradok, de legalább szabad hétvége, ami a kereskedelemben ritka. Elterveztem, hogy semmit nem csinálok szombat-vasárnap, és a ma esti EB meccsek alatt kellemeset sörözgetek, eszegetek majd.Ma kezdődik az EB?
több mint 13 éve
És ez volt a tízezredik hozzászólásom. Csodás-mesés. 😀Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.Schleckhttp://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277nem indul el a video nekem :/
Ehhez nem szükséges komment... :/Schleck
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?Joci