Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
ez a skype egy kalap szar.Höri
Microsoft termék , mit vársz ?Toca
mondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊Black_Adder
Ezzel egy a bajom, hogy a Skype egy kurva jó program volt, aztán felvásárolta a Microsoft azóta szar. De mivel már midnenki használta ezért kell valami nagyobb durranás hogy váltsanak. De persze tök jó hogy van. De azért a Microsoft amit művel vele vicc...
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 861 — no es importante
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊Black_Adder
oovoojjncaa
ha jobb/kevésbé rossz (nem ismerem, nem tudom), akkor miért nem azt használjátok?Black_Adder
mert a skype-on van fenn mindenki 😊 a linkedin is jobb, mint a facebook, de hiába erőltetném a bowl.hu szurkolói oldalt az előbbin, ha ott max 100 ember jönne össze, utóbbin meg már 4000+-nál járunk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
oovoojjncaa
ha jobb/kevésbé rossz (nem ismerem, nem tudom), akkor miért nem azt használjátok?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
oovoo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ez igaz! Mert ts is fizetős. 😊
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Microsoft termék , mit vársz ?
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Vagy a vízműves szakmunkás hülye, vagy én, vagy mindketten.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez a skype egy kalap szar.

több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
krosszmotorral lehet városban menni? ha nem, feljelenthetem az ilyet vagy mit tudok az ellen tenni, ha valaki a fülsüketítő zajjal robog el napi hússzor a házam előtt?jjncaa
Az enduro lesz és semmit nem tudsz tenni. Ha fülsüketítő visítós, akkor kétütemű kis köbcentis és valószínű, hogy rendszám nélküli.catattack
Kihúzol egy drótot nyakmagasságban.

több mint 13 éve
catattack 3 520
krosszmotorral lehet városban menni? ha nem, feljelenthetem az ilyet vagy mit tudok az ellen tenni, ha valaki a fülsüketítő zajjal robog el napi hússzor a házam előtt?jjncaa
Az enduro lesz és semmit nem tudsz tenni. Ha fülsüketítő visítós, akkor kétütemű kis köbcentis és valószínű, hogy rendszám nélküli.
több mint 13 éve
van rajta rendszám?kristof
nem figyeltem még, de akkor gondolom, ez számít
belvárosban lakom, szóval hozzászoktam a zajhoz, de most telt be a pohár, mintha egy ralikrossz-pálya mellett laknék...

---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van rajta rendszám?
több mint 13 éve
krosszmotorral lehet városban menni? ha nem, feljelenthetem az ilyet vagy mit tudok az ellen tenni, ha valaki a fülsüketítő zajjal robog el napi hússzor a házam előtt?

---
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 109 — Axel Foley
Faszomat, hogy kábé az egész országban szakad az eső, és megint csak ez a kurva fehérvár nem képes kapni belőle :mad: :mad:fetomy
Még itt sem esik, de már szeles az idő.

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 156
Munka... végiggürcölöm a hetet, kibaszottul elfáradok, de legalább szabad hétvége, ami a kereskedelemben ritka. Elterveztem, hogy semmit nem csinálok szombat-vasárnap, és a ma esti EB meccsek alatt kellemeset sörözgetek, eszegetek majd.
20 perce hívott az üzletvezető, hogy én vagyok az utolsó reménye, be kéne mennem délutánra dolgozni valaki helyett.

Én marha persze igent mondtam.

Természetesen nem lesz kifizetve túlóraként. Ki lesz adva plusz szabadnapként.

Bassza meg az anyját mindenki.Mikey
Ha szabadnapod van akkor telefon kikapcs,vagy ha nem és látod ki keres akkor egyszerűen nem veszed fel 😊 De majd a rutinnal jönni fog ez isJoeyPorter
"Ez nem így működik." (Nem véletlen van idézőjelben.)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Faszomat, hogy kábé az egész országban szakad az eső, és megint csak ez a kurva fehérvár nem képes kapni belőle :mad: :mad:
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 698 — Whoops, looks like something went wrong.
emberünk kapura lőtt, aztán ha Müller nem bassza vissza, taccsra ment volna a laszti 😀

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
vazze brutál kis jégeső van Baján. Úgy veri a tetőt...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
ennyit a videóbíróról, ez se volt kéz 😀
csak hatan vannak

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
tetves oranje, végül is csak 15k nyerhettem volna......................büdös pitsába

|
több mint 13 éve
Munka... végiggürcölöm a hetet, kibaszottul elfáradok, de legalább szabad hétvége, ami a kereskedelemben ritka. Elterveztem, hogy semmit nem csinálok szombat-vasárnap, és a ma esti EB meccsek alatt kellemeset sörözgetek, eszegetek majd.
20 perce hívott az üzletvezető, hogy én vagyok az utolsó reménye, be kéne mennem délutánra dolgozni valaki helyett.

Ma kezdődik az EB?catattack
jó reggelt
tegnap kezdődött 😀

több mint 13 éve
catattack 3 520

Ma kezdődik az EB?
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277
Ehhez nem szükséges komment... :/Schleck
nem indul el a video nekem :/
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?Joci
Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.Schleck
És ez volt a tízezredik hozzászólásom. Csodás-mesés. 😀