Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Ma vásároltam a Tescoban. Fizetésnél megkérdi a pénztáros, hogy akarom e támogatni a paralimpikonokat? Mondom, hogy nem. Erre úgy nézett rám mint aki kinyírta a családját. Támogassák Viktorék, a MOB vagy a Tesco.Már hogyne akarnám: "Hajrá, hajrá, HAJ-RÁ!"
Máskor ugyanígy jártam, csak akkor másnak nem adtam. Adnék ha volna...Bazzani
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Ma vásároltam a Tescoban. Fizetésnél megkérdi a pénztáros, hogy akarom e támogatni a paralimpikonokat? Mondom, hogy nem. Erre úgy nézett rám mint aki kinyírta a családját. Támogassák Viktorék, a MOB vagy a Tesco.Akarom, de nem bírom.
Máskor ugyanígy jártam, csak akkor másnak nem adtam. Adnék ha volna...Bazzani
több mint 13 éve
Ma vásároltam a Tescoban. Fizetésnél megkérdi a pénztáros, hogy akarom e támogatni a paralimpikonokat? Mondom, hogy nem. Erre úgy nézett rám mint aki kinyírta a családját. Támogassák Viktorék, a MOB vagy a Tesco.Máskor ugyanígy jártam, csak akkor másnak nem adtam. Adnék ha volna...
több mint 13 éve
Fogy.véd. most nagyon rámentek minden egyes apró szarra és kaszálnak vele!Az alábbi 2 * 3 szónak nagyon jó az árfolyama. Azt hiszem a következő pár hétben sokaknak fog csuklani a jó édes nőnemű szülőegysége!!!!?Rataxes
Fontos, ajánlott megőrizni, figyelmesen olvassa el! = 35.000,- HUFadyno12
Példa!
Adott egy műanyag kerti asztal, melynek a közepén nincs lyuk a napernyőnek. Akkor a csomagoláson és a használati útmutatón is fel kell tüntetni, hogy nem helyezhető el rajta napernyő, csak külön egységként! Ha ezt nem írtad rá, akkor már eljárást is indítottak ellened.
De b.meg elhelyezhető rajta, ha vízszintesen felfekteted rá! :S ÁÁááá! A fentebb írt sorokat pedig fel kell tüntetni szinte mindenre amit forgalomba hoz az ember!
több mint 13 éve
Két ember könnyedén felborította az egész hétvégi programomat...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Az alábbi 2 * 3 szónak nagyon jó az árfolyama. Azt hiszem a következő pár hétben sokaknak fog csuklani a jó édes nőnemű szülőegysége!!!!?
Fontos, ajánlott megőrizni, figyelmesen olvassa el! = 35.000,- HUFadyno12
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Az alábbi 2 * 3 szónak nagyon jó az árfolyama. Azt hiszem a következő pár hétben sokaknak fog csuklani a jó édes nőnemű szülőegysége!!!!Fontos, ajánlott megőrizni, figyelmesen olvassa el! = 35.000,- HUF
több mint 13 éve
szakadjon le a dereka annak aki berak 17.45-re egy kétórás vizsgát
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Anyumnak és nekem sem nőttek ki az alsók (nekem a felsők sem még) 😊 *koppkoppkoppA bölcsesség fog teljesen felesleges, megszabadulni tőle kellemetlen...minek ez nekünk drága evolúció? Szájsebészet bölcsesség fog off...a fájdalom még mindig tart, tovább, mint a taft 😕MexAz evolúció már dolgozik rajta, csak hát ő ugye elég lassú, de néhány embert ismerek, akinek még nem nőtt ki és már nem újakat növeszt, hanem inkább a meglévőket hagyja el...Black_Adder

több mint 13 éve
A bölcsesség fog teljesen felesleges, megszabadulni tőle kellemetlen...minek ez nekünk drága evolúció? Szájsebészet bölcsesség fog off...a fájdalom még mindig tart, tovább, mint a taft 😕MexAz evolúció már dolgozik rajta, csak hát ő ugye elég lassú, de néhány embert ismerek, akinek még nem nőtt ki és már nem újakat növeszt, hanem inkább a meglévőket hagyja el...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Ez mekkora buli. Volt nevelőapám ilyen panelszerű helyen lakik. Fizeti rendesen a számlákat, viszont többen a lépcsőházban nem. Az egész lépcsőház 1 kazánon vagy min van, ami a vizet felfűti így gyártva a melegvizet ugye. Azok miatt, akik nem fizették a számlákat, az egész lépcsőház beszopta, senkinél nem lesz melegvíz jövő hónaptól, mert nem tudják külön lekapcsolni csak kollektíven, amit meg kell tenniük, mert nem tudják behajtani.látom elég naiv vagy, ráadásul jó pár éve nem nézel híradót 😛
De rendesek voltak a szolgáltatónál, mert aki szeretné, annak nyújtanak egy kölcsönt, amiből kifizethetik maguknak, hogy kívülről az ablakon keresztül megoldja magának a melegvizet :cool:
Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan, hogy rendesen fizeted a számlákat, és mégis simán kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy kikapcsolják a vizedet.fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ez mekkora buli. Volt nevelőapám ilyen panelszerű helyen lakik. Fizeti rendesen a számlákat, viszont többen a lépcsőházban nem. Az egész lépcsőház 1 kazánon vagy min van, ami a vizet felfűti így gyártva a melegvizet ugye. Azok miatt, akik nem fizették a számlákat, az egész lépcsőház beszopta, senkinél nem lesz melegvíz jövő hónaptól, mert nem tudják külön lekapcsolni csak kollektíven, amit meg kell tenniük, mert nem tudják behajtani.De rendesek voltak a szolgáltatónál, mert aki szeretné, annak nyújtanak egy kölcsönt, amiből kifizethetik maguknak, hogy kívülről az ablakon keresztül megoldja magának a melegvizet :cool:
Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan, hogy rendesen fizeted a számlákat, és mégis simán kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy kikapcsolják a vizedet.
több mint 13 éve
A bölcsesség fog teljesen felesleges, megszabadulni tőle kellemetlen...minek ez nekünk drága evolúció? Szájsebészet bölcsesség fog off...a fájdalom még mindig tart, tovább, mint a taft 😕
több mint 13 éve
Ha nem duplázol számít a 11. évvége, ha jól tudom.miért most hogy van, hanyadiktól számít? Nem utolsó félév?Amadeus91messze a legszarabb évvégi ever, ráadásul abban az évben ami már számít a felvételihezne foglalkozz vele, nyomj meg két tantárgyat, érettségizz belőlük kurvajól emelt szinten és akkor senkit nem érdekel a bizonyítványod.shawnka
plusz öröm, hogy mindezt csak magamnak köszönhetem :/kristof

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
miért most hogy van, hanyadiktól számít? Nem utolsó félév?messze a legszarabb évvégi ever, ráadásul abban az évben ami már számít a felvételihezne foglalkozz vele, nyomj meg két tantárgyat, érettségizz belőlük kurvajól emelt szinten és akkor senkit nem érdekel a bizonyítványod.shawnka
több mint 13 éve
messze a legszarabb évvégi ever, ráadásul abban az évben ami már számít a felvételihezne foglalkozz vele, nyomj meg két tantárgyat, érettségizz belőlük kurvajól emelt szinten és akkor senkit nem érdekel a bizonyítványod.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
messze a legszarabb évvégi ever, ráadásul abban az évben ami már számít a felvételihezplusz öröm, hogy mindezt csak magamnak köszönhetem :/
több mint 13 éve
Ja hát azt tudtam én is, a kiírós az tuti nem jó, az elsőre is írtam dolgokat, max 10 pont. Sajnos jóindulatra nem lehet alapozni 😀Hát nekem is kb. annyi, az ötödik feladatot nagyjából tudtam.SchleckLZSchleckHogy sikerült a mai kedves kollega?
Nekem talán 5 pont, de már listán megy a levél a HKnak 😀tenorx
több mint 13 éve
Hát nekem is kb. annyi, az ötödik feladatot nagyjából tudtam.LZSchleckHogy sikerült a mai kedves kollega?
Nekem talán 5 pont, de már listán megy a levél a HKnak 😀tenorx
több mint 13 éve
Ne fárasszátok már a HK-t csak mert nem tanultok eleget 😀Nah majd jövőre 1.vizsgán behúzom azt fogom lobogtatni hogy milyen egyszerű
több mint 13 éve
LZSchleckHogy sikerült a mai kedves kollega?
Nekem talán 5 pont, de már listán megy a levél a HKnak 😀
több mint 13 éve
Love hótrandomosztályzás amikor el se olvassa csak rábassza a jegyet a vizsgára...
több mint 13 éve
pedig letölthették volna ingyen is :cool:Ezzel egy a bajom, hogy a Skype egy kurva jó program volt, aztán felvásárolta a Microsoft azóta szar. De mivel már midnenki használta ezért kell valami nagyobb durranás hogy váltsanak. De persze tök jó hogy van. De azért a Microsoft amit művel vele vicc...TocaMicrosoft termék , mit vársz ?Tocamondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊Black_Adder