Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Ma vásároltam a Tescoban. Fizetésnél megkérdi a pénztáros, hogy akarom e támogatni a paralimpikonokat? Mondom, hogy nem. Erre úgy nézett rám mint aki kinyírta a családját. Támogassák Viktorék, a MOB vagy a Tesco.
Máskor ugyanígy jártam, csak akkor másnak nem adtam. Adnék ha volna...Bazzani
Már hogyne akarnám: "Hajrá, hajrá, HAJ-RÁ!"

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ma vásároltam a Tescoban. Fizetésnél megkérdi a pénztáros, hogy akarom e támogatni a paralimpikonokat? Mondom, hogy nem. Erre úgy nézett rám mint aki kinyírta a családját. Támogassák Viktorék, a MOB vagy a Tesco.
Máskor ugyanígy jártam, csak akkor másnak nem adtam. Adnék ha volna...Bazzani
Akarom, de nem bírom.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 109 — Axel Foley
Máskor ugyanígy jártam, csak akkor másnak nem adtam. Adnék ha volna...

több mint 13 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Az alábbi 2 * 3 szónak nagyon jó az árfolyama. Azt hiszem a következő pár hétben sokaknak fog csuklani a jó édes nőnemű szülőegysége!!!!

Fontos, ajánlott megőrizni, figyelmesen olvassa el! = 35.000,- HUF
adyno12
?Rataxes
Fogy.véd. most nagyon rámentek minden egyes apró szarra és kaszálnak vele!

Példa!

Adott egy műanyag kerti asztal, melynek a közepén nincs lyuk a napernyőnek. Akkor a csomagoláson és a használati útmutatón is fel kell tüntetni, hogy nem helyezhető el rajta napernyő, csak külön egységként! Ha ezt nem írtad rá, akkor már eljárást is indítottak ellened.

De b.meg elhelyezhető rajta, ha vízszintesen felfekteted rá! :S ÁÁááá! A fentebb írt sorokat pedig fel kell tüntetni szinte mindenre amit forgalomba hoz az ember!

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Két ember könnyedén felborította az egész hétvégi programomat...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Az alábbi 2 * 3 szónak nagyon jó az árfolyama. Azt hiszem a következő pár hétben sokaknak fog csuklani a jó édes nőnemű szülőegysége!!!!

adyno12
?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska
szakadjon le a dereka annak aki berak 17.45-re egy kétórás vizsgát

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
A bölcsesség fog teljesen felesleges, megszabadulni tőle kellemetlen...minek ez nekünk drága evolúció? Szájsebészet bölcsesség fog off...a fájdalom még mindig tart, tovább, mint a taft 😕Mex
Az evolúció már dolgozik rajta, csak hát ő ugye elég lassú, de néhány embert ismerek, akinek még nem nőtt ki és már nem újakat növeszt, hanem inkább a meglévőket hagyja el...Black_Adder
Anyumnak és nekem sem nőttek ki az alsók (nekem a felsők sem még) 😊 *koppkoppkopp

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
A bölcsesség fog teljesen felesleges, megszabadulni tőle kellemetlen...minek ez nekünk drága evolúció? Szájsebészet bölcsesség fog off...a fájdalom még mindig tart, tovább, mint a taft 😕Mex
Az evolúció már dolgozik rajta, csak hát ő ugye elég lassú, de néhány embert ismerek, akinek még nem nőtt ki és már nem újakat növeszt, hanem inkább a meglévőket hagyja el...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska
Ez mekkora buli. Volt nevelőapám ilyen panelszerű helyen lakik. Fizeti rendesen a számlákat, viszont többen a lépcsőházban nem. Az egész lépcsőház 1 kazánon vagy min van, ami a vizet felfűti így gyártva a melegvizet ugye. Azok miatt, akik nem fizették a számlákat, az egész lépcsőház beszopta, senkinél nem lesz melegvíz jövő hónaptól, mert nem tudják külön lekapcsolni csak kollektíven, amit meg kell tenniük, mert nem tudják behajtani.

De rendesek voltak a szolgáltatónál, mert aki szeretné, annak nyújtanak egy kölcsönt, amiből kifizethetik maguknak, hogy kívülről az ablakon keresztül megoldja magának a melegvizet :cool:

Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan, hogy rendesen fizeted a számlákat, és mégis simán kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy kikapcsolják a vizedet.fetomy
látom elég naiv vagy, ráadásul jó pár éve nem nézel híradót 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez mekkora buli. Volt nevelőapám ilyen panelszerű helyen lakik. Fizeti rendesen a számlákat, viszont többen a lépcsőházban nem. Az egész lépcsőház 1 kazánon vagy min van, ami a vizet felfűti így gyártva a melegvizet ugye. Azok miatt, akik nem fizették a számlákat, az egész lépcsőház beszopta, senkinél nem lesz melegvíz jövő hónaptól, mert nem tudják külön lekapcsolni csak kollektíven, amit meg kell tenniük, mert nem tudják behajtani.

De rendesek voltak a szolgáltatónál, mert aki szeretné, annak nyújtanak egy kölcsönt, amiből kifizethetik maguknak, hogy kívülről az ablakon keresztül megoldja magának a melegvizet :cool:

Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan, hogy rendesen fizeted a számlákat, és mégis simán kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy kikapcsolják a vizedet.
több mint 13 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
A bölcsesség fog teljesen felesleges, megszabadulni tőle kellemetlen...minek ez nekünk drága evolúció? Szájsebészet bölcsesség fog off...a fájdalom még mindig tart, tovább, mint a taft 😕

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
messze a legszarabb évvégi ever, ráadásul abban az évben ami már számít a felvételihez
plusz öröm, hogy mindezt csak magamnak köszönhetem :/kristof
ne foglalkozz vele, nyomj meg két tantárgyat, érettségizz belőlük kurvajól emelt szinten és akkor senkit nem érdekel a bizonyítványod.shawnka
miért most hogy van, hanyadiktól számít? Nem utolsó félév?Amadeus91
Ha nem duplázol számít a 11. évvége, ha jól tudom.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 528
messze a legszarabb évvégi ever, ráadásul abban az évben ami már számít a felvételihez
ne foglalkozz vele, nyomj meg két tantárgyat, érettségizz belőlük kurvajól emelt szinten és akkor senkit nem érdekel a bizonyítványod.shawnka
miért most hogy van, hanyadiktól számít? Nem utolsó félév?
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 652 — Tyrone Creek
ne foglalkozz vele, nyomj meg két tantárgyat, érettségizz belőlük kurvajól emelt szinten és akkor senkit nem érdekel a bizonyítványod.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
plusz öröm, hogy mindezt csak magamnak köszönhetem :/
több mint 13 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
LZSchleck
Hogy sikerült a mai kedves kollega?
Nekem talán 5 pont, de már listán megy a levél a HKnak 😀tenorx
Hát nekem is kb. annyi, az ötödik feladatot nagyjából tudtam.Schleck
Ja hát azt tudtam én is, a kiírós az tuti nem jó, az elsőre is írtam dolgokat, max 10 pont. Sajnos jóindulatra nem lehet alapozni 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
LZSchleck
Nekem talán 5 pont, de már listán megy a levél a HKnak 😀tenorx
Hát nekem is kb. annyi, az ötödik feladatot nagyjából tudtam.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Ne fárasszátok már a HK-t csak mert nem tanultok eleget 😀
Nah majd jövőre 1.vizsgán behúzom azt fogom lobogtatni hogy milyen egyszerű
több mint 13 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
LZSchleck
Nekem talán 5 pont, de már listán megy a levél a HKnak 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
LZSchleck
Mit tett veled szegény Liktáp Zoltán?
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
LZ

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
Love hótrandomosztályzás amikor el se olvassa csak rábassza a jegyet a vizsgára...
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 652 — Tyrone Creek
Microsoft termék , mit vársz ?Toca
mondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊Black_Adder
Ezzel egy a bajom, hogy a Skype egy kurva jó program volt, aztán felvásárolta a Microsoft azóta szar. De mivel már midnenki használta ezért kell valami nagyobb durranás hogy váltsanak. De persze tök jó hogy van. De azért a Microsoft amit művel vele vicc...Toca
pedig letölthették volna ingyen is :cool: